far
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
I mi smo nabavili! Ali moja "gluperda" samo malo trckara a posle par minuta se namesti u pozu "Ja vrebam a ti, ako smes, pokusaj da prodjes pored mene", pravi zasedu i samo iskace na laser. Nece ona mnogo da jurca za laserom.
A decko mi probi glavu svojim savetima da laseri nisu dobri, da stette za oci, da mogu da ospele (iako joj ja, naravno, ne upirem svetlost u oci)... A sestra se solidarise sa Macom i kaze da sam bezobrazna sto joj to radim, da je na taj nacin frustriram jer bi i ona sama (moja sestra) poludela da juri za necim sto nikad nece uhvatiti!
Saskice, kako je tvoj "nevaljalac", je li se primirio?
Ovde kod mene su zabranili lasere pre par godina jer su se daca mnogo igrala sa njima, pa navodno stetno, i sad nema da se kupi onako na privesku za kljuceve ili tako nesto za neke sitne pare. Ali zato ima da se kupi kao neki laser za prezentacije ali izgleda kao daljinski za tv ima usb i ko zna sta jos na njemu i kosta 60e pa navise, jedva moj muz nasao u nekoj knizari za 15-e neku olovku koja ima laser sa druge strane pa macka sad uziva. Jos ja mislila da sacekam mart da dodjem u Srbiju, tu ima za sto dinara gde hoces, a on kaze pa porasce sad je mala treba joj sad i nadje taj, ali ja cu ipak doneti iz Bg-a neki jos za svaki slucaj, ako se ovaj pokvari