Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Sta sad znaci TEK kad prestane krvarenje? Pa koliko to trajeJooooooooooojjjjjjjjjjjj
Pa 6 nedelja(najduze).

PS. Ne brini se... nije nista strasno...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sad znaci TEK kad prestane krvarenje? Pa koliko to trajeJooooooooooojjjjjjjjjjjj
Sad se lepo usrah.
Sad se lepo usrah.
Ma ne brini se... muka te ceka tek kad se porodis![]()
Moju sveki sam do ludila dovela sa nemojte ovo, nemojte ono.Ona bi čvrstu hranu davala pomoću flašice, red koji je ona zacrtala, količinu koju je ona zacrtala, niko se još njoj nije izvukao.
Jedva čeka, kaže, da se dete odvoji od sise da je ona uzme pod svoje. Dojiću dok ne krene u školu.
![]()
E ko mene nije majka, već otac, što mučim dete neukusnom hranom, nije ni čudo što neće da jede, rame uz rame sa sveki.Samo što ja ne smem da ostavim dete minut nasamo sa njima jer bi sigurno munuli zalogaj nečega u usta, neke nebuloze tipa musake sa jedno pet nedozvoljenih namirnica.
K. se penje uz mene i jastuke, nešto nam ne ide igra na podu, iskrivi usta i priča adada... , atata.. , baba... i kombinacije, ciči, vrišti , ali mama ne.Nasrće na daljince i mobilne telefone i na mačke.
![]()
Било је да се закашљу од мрвица кифлица, али одмах потом навале на остатак.Nema rizika da se zadave, zagrcnu ili tako nešto sa 8 meseci?
Nema rizika da se zadave, zagrcnu ili tako nešto sa 8 meseci?
У време кад су ови моји џимбари(син 2004., близнакиње 2007.) имали 9-10-11 месеци тиЈе мрежица није било на тржишту... а и да их је било ми смо заостали бечејски сељобери.moje prase nije htelo da glodje tu mrezicu
E svaka cast.Ja nisam kupila tu spravicu ipak. Nešto mi je frka da ne nauči, kako da kažem, na pogrešan način da žvaće, pa kad joj daš bez nje kasnije da se tek onda ne zagrcne ili da opet ne mora ponovo da uči kako treba. Kao što cucla pravi konfuziju sisanja, što je i kod nas bio slučaj, dubak konfuziju kretanja, da ovo isto ne pravi konfuziju žvakanja, akomerazumete.
Ja joj dajem prezrele meke kruške, sitne komade meke banane, integralni keks koji se topi u ustima. Sad ću da raskuvavam šargarepu, krompir, cvetove brokolija i karfiola, dulek i tako nešto baš mekano jer i ona ima samo dva donja zuba, da isečem na manje komade i da joj sipam u neki tanjirić da se igra dok je hranim. Više zbog toga što će joj možda obroci biti zanimljiviji jer je već izgustirala taj ritual, kad su se obroci progustili, već joj pravi pritisak i kao da je nervira sve to tutkanje hrane.