Pa brankic eto ti odgovora. Ab.
Ona smrsa pa se ugoji i sve tako.
Ali ako nema naglog pada, ona je zdrava.
Nemoj ocekivati nista od vage, pokusaj da budes srecna sto je tu sa tobom zdrava.
E sad...
ja cu vam ispricati moj slucaj...
mozda se negde nadjete...
Sa Pedjom prosla sito i reseto. Prvo dete. Dan danas nekad imam osecaj da se bojim tog deteta. Jer mi je sve s njim prvi put i uvek mislim Mogla si bolje, maogla.si lepse, mogla si vise. Jesam li dobro sto sam mu to rekla. Jesam li dobro sto sam to uradila.
Sve u svemu, mislim da je problem u meni. U tom strahu i zelji da budem najbolja za njega. Da mu pruzim 150% sebe.
I onda kad mi pukne film, kazem sebi, idi u ocin, nek bude srecan sto sam.tu. On samo hoce da ja budem zadovoljna i srecna. Tako su i oni srecni. Jer nas osete. Osete sve nase nemire i sumnje. Sve nase dileme.
U danima kad upadnem u zen fazu, i kad me nista ne moze pomeriti,svi su oko mene zadovoljni, deca mirna, dobra, slusaju. Tacno po tonu glasa oni reaguju.
I stvarno je sve do nas i nase opustenosti.
Zadovoljna majka=zadovoljna beba.
A to je tek potvrdila Elena kojoj osmeh ne silazi sa usana.
S njom je meni sve tako lako. Ona je tako lagana. Mogla bih 5 takvih u isto vreme. Jeste ponekad me i ona izvoza, ali je generalno sjajna.
I znam da je to delom sto oseti moju opustenost. Iskustvo. Nemam strahove sa njom(sem onih klasicnih kad skace i mislim se slomice glavu

) ne preispitujem se s njom, vec samo radim,rutinski.
Nadam se da ste me raumele o cemu pisem