Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sile, ne kazem ja da nije izvodljivo.
Da idem na 3 nedelje , opet bi bila druga prica... ali mm ne moze toliko...
Realno svi imaju svoje zelje I prohteve I organizovati sve je stvarno stresno.

Ja hocu da idem na more. Zelim.
Volela bih da ostanem mesec dana, od 20.jula do 20.avgusta.
Samo nas cetvoro.
I kad bi nam jos npr.10ak dana dosla moja mama, ili mama I tata, bilo bi idealno
jer bi uspeli I da se posvetimo deci, I da mi malo odmorimo.
Ja ne izlazim... nisam toga zeljna... ali bi mi prijalo da muz I ja ponekad, uvece kad deca zaspu,
prosetamo sami... ili jedan dan odemo sami na neku od plaza koje mi volimo a koje nisu ni malo baby & child friendly...
Eto gresne mi duse... volela bih napuniti baterije I nekad nivo stresa I zurbe smanjiti na minimum...

pa svi bi voleli cicak
evo ja prva
al kad ne moze, ne moze
lepo rekoh, daj sta das
ili sedi tu i nikom nista :)
meni znaci sama promena sredine
psihicki se odmorim
volela bih i ja da imam stan na moru,auto, da ima ko da bude sa decom a ja da odmaram i setam

Stevca, ma kakvi, sve zavisi od roditelja..

Mi smo isli prosle godine kad je Sara imala nepunih 11 meseci, proveli se odlicno! Ne da smo uzivali, i mi i ona :))
Sve se moze kad se hoce, ako imas stav da ti sve smeta, i da nista ne mozes, to je druga prica. Znam takve turiste..bunili se otprilike sto ne radi tv u sobi...Ej, tv na moru. Baksuzi.
Sad smo uplatili opet Sitoniju, nasli neki last minute i polazimo za 10 dana, jedva cekam :)))

nama baba ove god ide 3 puta na more
nas ne vodi ni jednom
a ici ce verovatno i u Vurvuru zbog cega je mrzimo :evil:
tamo nismo nasli nikakav jeftin smestaj, cak i ne znam ima li tamo ista povoljno da nije grad ili kamp

a, kao, sa malom decom treba neki gradic sa lekarom, Nikiti, Neos.M. ili Agios N. valjda samo imaju
sa tim da je nasim prijateljima u NM lekar poslao nezad u srbiju zbog ospe od znoja, rekao im da ima neke boginje
i oni na povratku u Nisu svratili u dz
pa se vratili na more

ja bih u Vurvuru
ali cemo na kraju verovano Skijatos
jos ne znamo ni kad, niti ista

bili na kontroli i vakcini
60,5 dugacki...kako mjere, bolje da ne mjere, al bar se nismo skupili i ovaj put :lol:
6150 grama teski -- dobila 950 grama, manje malo nego prosli mjesec

Bravo... :)
Odlicni ste ;)

PS. I mi smo se ukupili na prosloj kontroli... 2 cm... moguce da nismo dobro procitale uputstvo za odrzavanje pa smo ih prale na vecim temperaturama... :mrgreen:
Ja gledala etiketu, ali nigde ne pise skupljanje po duzini/sirini 2-4% :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Bebu danas muce gasovi... raspade se od prdenja sirota... suze joj krenule... sve place I prdi :(

Док не стане на ноге лагане све је неизвесно.

i ja kazem
al blesavo jest
missim, vidim valjda koliko je dijete vece nego sto je bilo
recimo jedva stane u kolica :lol:

- - - - - - - - - -

Bravo... :)
Odlicni ste ;)

PS. I mi smo se ukupili na prosloj kontroli... 2 cm... moguce da nismo dobro procitale uputstvo za odrzavanje pa smo ih prale na vecim temperaturama... :mrgreen:
Ja gledala etiketu, ali nigde ne pise skupljanje po duzini/sirini 2-4% :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Bebu danas muce gasovi... raspade se od prdenja sirota... suze joj krenule... sve place I prdi :(

pretjerujemo s pranjem
treba to samo subotom kupat :lol:

Back