Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
..eh da si rodila cicu ranije, pa da menjamo babe na po nedelju dana.. :lol:
..mada bi tek to bila prava shizofrenija u najavi.. :sad2:

..davno bilo kad me je to doticalo, hvala bogu, podsetila me chichkava na nju sa onom pichom o jaaaadnim mrshavim bebama u dz pre nekog vremena..
..a kad su prestali da sisaju, bila je shokirana ogranichenjem mililitara po obroku i preporuchenim dobijanjem na tezini.. :eek: ..malo je to, kaze..qq, da skrenesh..

..eh, babe, chudo..

a babe mi ne spominjite, postoje samo da bi mi zagorcale zivot
ajd za decu, ali aman ako kazem hiljadu puta da nesto ne jedem- ne terraj me da uzmem!
sada se razmisljam dal je od zubica ovo ili od zadnje posete posledice
dodje mi da se odselim bogu iza tregera

- - - - - - - - - -

za razliku od majke mog muza
koja je u fazonu - e, a da ne jede ona previse...nemoj da bude debela...:lol:
ko da to kod dojenih beba mozes tek tako hendlat : )

valjda bebe najbolje napreduju od majcinog mleka, sve se iskoristi

..eh da si rodila cicu ranije, pa da menjamo babe na po nedelju dana.. :lol:
..mada bi tek to bila prava shizofrenija u najavi.. :sad2:

..davno bilo kad me je to doticalo, hvala bogu, podsetila me chichkava na nju sa onom pichom o jaaaadnim mrshavim bebama u dz pre nekog vremena..
..a kad su prestali da sisaju, bila je shokirana ogranichenjem mililitara po obroku i preporuchenim dobijanjem na tezini.. :eek: ..malo je to, kaze..qq, da skrenesh..

..eh, babe, chudo..

ja sam jednom molila u dz par koji je postavio bebu na ivicu pulta i bezbrizno caskao, da povuce bebu na gore posto ne mogu da je gledam
verovatno sam im delovala istraumirano da su je puni obzira prema meni :malav: podigli uz kom da nema sanse da padne
dzaba kada meni njene none previse landarale

ali me to ne cini babom! :malav:

..bogami, kako je krenula.. :lol: ..jadna baka.. :)

..moji su prilazili tezini od 10kg sa 6 meseci..a bili su krofnasti samo dok su sisali, posle su jednostavno bili veliki..
..kazu u bosni "nije im od boga, nego od roda"..nema na koga da budu sitni..

pa to :lol:
i cici je sva krofnasta sad, mada ima dugacke ruke i noge
al obrazi su najsmjesniji
jos kad lezi na stomacku, a oni pretezu...ko tuljan je mali :lol:

Sile, ne kazem ja da nije izvodljivo.
Da idem na 3 nedelje , opet bi bila druga prica... ali mm ne moze toliko...
Realno svi imaju svoje zelje I prohteve I organizovati sve je stvarno stresno.

Ja hocu da idem na more. Zelim.
Volela bih da ostanem mesec dana, od 20.jula do 20.avgusta.
Samo nas cetvoro.
I kad bi nam jos npr.10ak dana dosla moja mama, ili mama I tata, bilo bi idealno
jer bi uspeli I da se posvetimo deci, I da mi malo odmorimo.
Ja ne izlazim... nisam toga zeljna... ali bi mi prijalo da muz I ja ponekad, uvece kad deca zaspu,
prosetamo sami... ili jedan dan odemo sami na neku od plaza koje mi volimo a koje nisu ni malo baby & child friendly...
Eto gresne mi duse... volela bih napuniti baterije I nekad nivo stresa I zurbe smanjiti na minimum...

a sto ti ne ostanes vise nedelja a mm nek se sam vrati....organizuj sa svojima, i tako bez tri nedelje mora promena klime bude vise stres nego sto ima koristi od nje....ja sam u tom fazonu isla godinama, moje starije dete se navolelo mora ali bas bas.....

a sto ti ne ostanes vise nedelja a mm nek se sam vrati....organizuj sa svojima, i tako bez tri nedelje mora promena klime bude vise stres nego sto ima koristi od nje....ja sam u tom fazonu isla godinama, moje starije dete se navolelo mora ali bas bas.....

Moji su u Italiji.
Vracaju se tek krajem jula... a dolaze I brat I snaja I mali... ne znam hoce li morati njega da cuvaju...
Nije problem da dodju 10 dana... ali I to sve kosta, put najvise... za njih... pa za mm... dok ode dva puta I vrati se...
meni je to iskreno bacanje para...
videcemo sta cemo
ja bi volela 20 dana...

- - - - - - - - - -

mehanizam je isti cicak; majka kvocka...:lol:

Ali ne mozes to kontrolisati.
Kao da imam senzor u glavi...
jos je sad super kako je bilo sa medom... sad mi krene samo kad cujem male bebe bas da vriste...
a s njim mi kretalo na sum vetra... robija...

Moji su u Italiji.
Vracaju se tek krajem jula... a dolaze I brat I snaja I mali... ne znam hoce li morati njega da cuvaju...
Nije problem da dodju 10 dana... ali I to sve kosta, put najvise... za njih... pa za mm... dok ode dva puta I vrati se...
videcemo sta cemo
ja bi volela 20 dana...

- - - - - - - - - -

jos je sad super kako je bilo sa medom... sad mi krene samo kad cujem male bebe bas da vriste...

naravno da ne mozes
i ok je to : )

Moji su u Italiji.
videcemo sta cemo
ja bi volela 20 dana...

- - - - - - - - - -

pa ebi ga, kosta ali ovako svi budete na moru dovoljno....to je jedina prednost stana na moru, druge prednosti ja ne vidim, mi smo se smorili od Bara, ove godine Sitonija-Sarti here we comeeeeeee :))))

mene ovo dete urnise nocu
jos su i ona i Irina slinave i super
prvo je stenjala i kukala do 2....onda se probudila
pa nije spavala do pola 4
pa je stenjala i kukala do 6....pa je vristala i probudila se
pa je zaspala i stenjala i kukala i vristala
i evo, ne znam koja noc po redu da ne spavam
misim od kad se rodila ne spavam ko covek al ovo je bas hevi
vec sam popucala skroz
svima zivima i nezivima ebem sve po spisku, totalno sam poludela....

ja se izvinjavam....nije spavala do pola 5 a ne do pola 4
Моји деда и баба по оцу имали су 4 сина и 3 кћери, али један син је умро од дифтерије за веме окупације.
Мали, није било лекова и тако...
Међутим најмлађи син је био зликовац неописани, кад пусти сирену чује се на три км, и онда чај од макових чаура.
Ено га удо се у Србобран, срећно и подразумева се богато, броји 75ту и баш га брига...:mrgreen:

Back