Све о бебама 0-12 месеци

• Začetnik teme Začetnik teme Vexy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Значи, никада нисте били заједно на плажи.

pa šta? uvek je neko bio na plaži, na kraju su se svi iskupali i nauživali. nravano da odlazak na more sa i bez dece je potpuno drugačiji doživljaj, kad se ide s decom, važna je samo dobra organizacija i podela poslova. meni čičak nije uopšte jasna, eejjj ima svoj stan i još razmišlja da li će ići i to smao na 10 dana:roll:

Са децом, не са бебама.

sa bebama je sve mnogo lakse
sto su stariji to su tezi za hendlovanje

- - - - - - - - - -

Десет дана не значе ништа у здравственом смислу а измалтретираш се као исус.

kako ne znaci, znaci i psihicki, dusevno, a sve to telo pamti
meni nije maltretiranje, spakujem se za 5min

i sto je mucenje ici na more sa malom decom, ja ljudi vas ne kapiram
sta ste radjali decu ako mislite da ste mrtvi dok su mali :lol:

sto se mene tice, bolje da budem zombi na moru nego u beogradu
zombi sam i ovako i onako
onda bolje da zombisem na moru ili na planini nego u ovom smogu
nemam 15 godina pa da idem da se provodim po nocnim cafeima na plazi

Каква је разлика? Па огромна. Немаш пелене, колица и флашице.

Не мораш да стражариш у соби док се други купају. Сви сте на плажи у исто време.

gledas more iz sobe, i svoju bebicu kako mirno spava
udises miris borova i soli
pa sta ima lepse

- - - - - - - - - -

ujutro odes na pijacu i izaberes od ribolovaca rucak, koji se maltne jos pracaka :aha:

gledas more iz sobe, i svoju bebicu kako mirno spava
udises miris borova i soli
pa sta ima lepse

Боже, какви сте ви мазохисти...

ujutro odes na pijacu i izaberes od ribolovaca rucak, koji se maltne jos pracaka

Још и да кувам? И да перем судове?

Немој даље, леба ти...

Не мораш да стражариш у соби док се други купају. Сви сте на плажи у исто време.
uh...problem poneti pelene i flasice....pola tone tereta
i kolica isto....uf koja muka
a na plazu svejedno ne treba ici kad je najgore sunce
mi smo u to vreme sedeli u dvoristu i resavali ukrstene reci ili pili kafu...ili oba...ili igrali karte
na plazu smo isli uvek zajedno...ujutru i popodne
nikakav problem
i sad da imamo lovu,isli bi na more
al nemamo,pa idemo na taru kod ujke od mm
da hranim ovce i kokosh i odmorim dushu dok se deca valjaju po livadi i jedu bube :mrgreen:

A da bi se medi mogli posvetiti valjano, najbolje bi bilo da mm I ja idemo sa njim na plazu, u setnje, na kupanje itd... moras u cg paziti sta jede, dira, pipa... meningitis svake godine vlada... I posvetili bi mu se maksimalno... on nije nikako bio na moru a 2,5 godine...
Beba s druge strane... njoj plaza nista ne znaci ni voda... za nju je dobro da je u setnji, u kolica I setnja... da udise onaj vazduh...
Sta bi ja sa njom radila na plazi? Sa bebom od 5 meseci?

uh...problem poneti pelene i flasice....pola tone tereta
i kolica isto....uf koja muka
a na plazu svejedno ne treba ici kad je najgore sunce
mi smo u to vreme sedeli u dvoristu i resavali ukrstene reci ili pili kafu...ili oba...ili igrali karte
na plazu smo isli uvek zajedno...ujutru i popodne
nikakav problem
i sad da imamo lovu,isli bi na more
al nemamo,pa idemo na taru kod ujke od mm
da hranim ovce i kokosh i odmorim dushu dok se deca valjaju po livadi i jedu bube :mrgreen:

Немају сви аутомобил у који ће све то накрцати. Аман.

iskreno rečeno, meni je najlepši deo dana uvek bio kad muž ode sa bebom da spava, a ja ostanem sama na plaži. posle ga ja preuzmem, odnosno, podelimo dužnosti tako da svako ima vremena za ono što hoće da radi. ne menjaju se pelene svakih pola sata, a ni beba ne ostaje toliko dugo napolju da bi bilo teško organizovatri hranjenje/presvlačenje.čičak ionako vadi sise gde stigne, na plaži će biti u potpuno prirodnom okruženju :lol:

A da bi se medi mogli posvetiti valjano, najbolje bi bilo da mm I ja idemo sa njim na plazu, u setnje, na kupanje itd... moras u cg paziti sta jede, dira, pipa... meningitis svake godine vlada... I posvetili bi mu se maksimalno... on nije nikako bio na moru a 2,5 godine...
Beba s druge strane... njoj plaza nista ne znaci ni voda... za nju je dobro da je u setnji, u kolica I setnja... da udise onaj vazduh...
Sta bi ja sa njom radila na plazi? Sa bebom od 5 meseci?

Моји су први пут били на мору када је син имао четири и по а ћерка три године. Где ти живиш? Нека деца море никада нису ни видела. Одакле људима паре за то?

- - - - - - - - - -

pa nemamo ni mi auto pa smo isli na plazu
stavimo sve sto treba u torbu, nju okacimo na kolica i teramo
i?
eh da imam auto, gde bi mi tek onda kraj bio
treba u zivotui uzivati sto vise mozes sa onim sto imas...a ne fantazirati

Слажем се. Уживати а не малтретирати се.

Back