Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
...sto bi meni valjao taj uzas, majku mu...
i meni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...sto bi meni valjao taj uzas, majku mu...
Значи, никада нисте били заједно на плажи.
pa šta? uvek je neko bio na plaži, na kraju su se svi iskupali i nauživali. nravano da odlazak na more sa i bez dece je potpuno drugačiji doživljaj, kad se ide s decom, važna je samo dobra organizacija i podela poslova
Не видим ни један разлог да се мале бебе воде на море.
Са децом, не са бебама.
cicak pa i baba ima dusu
meni je njena reakcija skroz na mjestu.
mozda zato sto je zdravo za dete da udise taj vazduh![]()
Са децом, не са бебама.
Десет дана не значе ништа у здравственом смислу а измалтретираш се као исус.
..znamo to, elektrika, dok ne umeju da koriste wc u kaficima i da jedu sami priborom u restoranu..
..pisala si vec..
a kakva je razlika? isto može da se organizuje vreme, da svako ima vremena za sebe
Десет дана не значе ништа у здравственом смислу а измалтретираш се као исус.
Каква је разлика? Па огромна. Немаш пелене, колица и флашице.
Не мораш да стражариш у соби док се други купају. Сви сте на плажи у исто време.
gledas more iz sobe, i svoju bebicu kako mirno spava
udises miris borova i soli
pa sta ima lepse
ujutro odes na pijacu i izaberes od ribolovaca rucak, koji se maltne jos pracaka
uh...problem poneti pelene i flasice....pola tone teretaКаква је разлика? Па огромна. Немаш пелене, колица и флашице.
Не мораш да стражариш у соби док се други купају. Сви сте на плажи у исто време.
uh...problem poneti pelene i flasice....pola tone tereta
i kolica isto....uf koja muka
a na plazu svejedno ne treba ici kad je najgore sunce
mi smo u to vreme sedeli u dvoristu i resavali ukrstene reci ili pili kafu...ili oba...ili igrali karte
na plazu smo isli uvek zajedno...ujutru i popodne
nikakav problem
i sad da imamo lovu,isli bi na more
al nemamo,pa idemo na taru kod ujke od mm
da hranim ovce i kokosh i odmorim dushu dok se deca valjaju po livadi i jedu bube![]()
Каква је разлика? Па огромна. Немаш пелене, колица и флашице.
Немају сви аутомобил у који ће све то накрцати. Аман.
A da bi se medi mogli posvetiti valjano, najbolje bi bilo da mm I ja idemo sa njim na plazu, u setnje, na kupanje itd... moras u cg paziti sta jede, dira, pipa... meningitis svake godine vlada... I posvetili bi mu se maksimalno... on nije nikako bio na moru a 2,5 godine...
Beba s druge strane... njoj plaza nista ne znaci ni voda... za nju je dobro da je u setnji, u kolica I setnja... da udise onaj vazduh...
Sta bi ja sa njom radila na plazi? Sa bebom od 5 meseci?
pa nemamo ni mi auto pa smo isli na plazu
stavimo sve sto treba u torbu, nju okacimo na kolica i teramo
i?
eh da imam auto, gde bi mi tek onda kraj bio
treba u zivotui uzivati sto vise mozes sa onim sto imas...a ne fantazirati