november child
Elita
- Poruka
- 18.222
više nisam jer ih nije bilo u radnji
misliš da će opet praviti problem?![]()
..nadam se da nece..

..mada je moguce i da je odreagovao na hemiju kojom su prskane, kao atin malishan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..kajsija se ne secam, bili su matori pa ih nisam kuvala kad su ih probali ( shto mu ne dash sveze..? )
a kukuruz sam pasirala onim ruchnim mlinom koji odvaja ljuske pa mu je 10-ak minuta bilo dosta..
..kasnije ga samo stisnem malo viljushkom, poshto ako to ne uradim (probala) izadje u neizmenjenom obliku..
![]()
ja sve mislim da je mali za sveze, kada se uopste daje sveze? to sam htela da pitam dr kada budemo isli
on sada ima 7 meseci nedelju dana, mislis da je ok vreme za sveze voce?
hahaha, za secerac, da ne isprobavam onda : )))
uh, ja ću to onako spontano
di je kistina da pomogne?
pošto jedni kažu da mu dam malo što pre jer će kasnije biti alergičan
a drugi kažu da ni slučajno ne počinjem u skorije vreme
zaglavih ja opet na ovoj temi![]()
Neizreciva, nije isto palenta i kukurz secerac, ni ukus nije isti...
a zumance uvodimo prvo mu dam 1/8 pa pravim pauzu 24h, pa onda 1/4 pa pauza 48h, pa opet 1/4 pa pauza 24h pa onda 1/2 pa pauza 48h pa opet 1/2 pa sutradan celo zumance
to mu valjda dodje 8 dana, ako se nisam pogubila u racunici i svaki dan mu dajem i meso, zbog ks
Tara, ja sam zumance uvodila mesec dana,Ija mi je detaljno ispisala celu shemu (za Iju i Juniora)
znaci, krenes od ponedeljka, i svaki drugi dan te nedelje (pon, sre, petak) dajes po 1/8
sledece nedelje (isto pon, sre, pet) dajes po 1/4
pa trece nedelje (pon, sre, pet) po 1/2
i na kraju cetvrte nedelje celo zumance
taman ti treba mesec dana da ga uvedes kako treba
tim danima kad je zumance ne dajes meso
i dobro skuvaj jaje, neka vri 10-15 min
ja sam mu muljala u povrce, ali posto nikad nisam znala koliko ce pojesti onda sam od celokupne mase koju spremim za rucak odvajala jedan deo i tu umesala kolicinu zumanceta koju treba da pojede taj dan, da budem sigurna da ce pojesti, a onda nastavi povrce pa koliko pojede
imala sam u svesci sve po datumima napisan raspored, da se ne zbunim koji je dan i koliko zumanca jede, pa stiklirala kako sta prodje
streberka prvoklasna
neka kazu i ostale mame, ali ja mislim da je 8 dana malo da dotera do celog zumanceta
da, i kad ga konacno savladate celog, onda jede max 2 nedeljno (isto bez mesa taj dan)
..kajsija se ne secam, bili su matori pa ih nisam kuvala kad su ih probali ( shto mu ne dash sveze..? )
a kukuruz sam pasirala onim ruchnim mlinom koji odvaja ljuske pa mu je 10-ak minuta bilo dosta..
..kasnije ga samo stisnem malo viljushkom, poshto ako to ne uradim (probala) izadje u neizmenjenom obliku..
![]()
birice, pričala sam ja i za belance i za jagode i za smoki sa kikirikijem koji je počela da mu daje (jedan samo, otela sam kesu ispred nosa, rekoh to je za tatu a ne za njega)
rekoh zaglaviće u bolnici, ma jok
sad sam opuštenija, ranije nisam skidala oči sa njega, mislim, žena mu je dala sok od višnje da proba sa manje od 8 meseci, čini mi se..
neizreciva, ne ljuti se ako tražim drugo mišljenje, stvarno mi svi različito kažu, najbolje je uvek pitati lekara
- - - - - - - - - -
a ja sam dobro prolazila jer sam ga dojila, i sad dojim noću, ali nisu mogli tek tako da mu trpaju svašta![]()
Od kad su pocele ove vrucine,malecka mi se osula,koristim samo puder,jer sam primetila da kad je namazem kremom bude joj jos gore,ima deset meseci