Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Uh, i ja..sve cu uraditi da izbegnem to ako ikako mogu..videla sam pre neki dan na keju..dete vristi, urla, mama je pusti, ona pala na pod, prasnjava, mama urla na nju..uh bre pa jel mora tako 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel normalno da bebac manje piski oa kada sam mu uvela dva obroka i automatski izbacila dva podoja? Vec drugu pelenu mu menjam i suva je, plasim se da ne dehidrira jer bas malo vode pije, skoro da je ni ne pije iako mu nudim
e super, hvala vam, onda je to sve ok jer se dosta znoji, to mi je palo na pamet ali sam se malo uplasila zbog vode koju ne unosi bas nesto i dok nisu pocele ove vrucine to me nije brinulo
sali, pa sara popije bas dosta vode, jakov popije najvise 50 ml u toku dana, to je maksimum
probacu opet da mu dajem na kasicicu ili spric, a mozda probam i sa casom, samo da unosi tecnost, aizbegla bih onu varinantu da mu dajem sokove umesto vode ili da mesam
haahhaha ja razmisljala pre neki dan gde dada nestalanisam odavno pisala ovde pa da vas pozdravim
vidim zubiće pominjete, kod nas je to krenulo tek od osmog meseca i sad smo na četvrtom
inače, juče je bilo tačno 12 meseci od rođenja pa ja prelazim na drugu temu
poljubac svima!!
čuvajte bebe, volite i mazite
dadast
dado, srecan rodjus : )
ni ja te nisam prepoznala uopste
e, htedoh da vas pitam, u vezi sa ishranom, da li mogu sada da dajem jakovu pirinac, umesto pirincanih pahuljica?
i da li uvek za slani obrok podloga mora da bude pirinac (pahuljice) ili krompir?
e, da i za zumance, treba da pocnem da ga uvodim za 3 dana pa me zanima da lisvih 8 dana, koliko trahe uvodjenje po programu koji mi je dala dr, ne dajem nista novo osim zumanceta? posto u tih 8 dana ima i dana kada ne uzima zumance uopste?