Sally_Solomon
Poznat
- Poruka
- 9.492
Ja secerac davala normalno skuvam i izblendam sa ljuskom, nije pravilo nikakav problem, doduse ovaj moj baby bullet to tako dobro samelje, i ljuska se ni ne primecuje koliko je usitni..super ide sa piletinom, Sara obozava 
Mi bili u Ns juce pa na selu danas, Sara je prepuna utisaka, bas mi dodje nekad zao sto ovde donekle monoton zivot vodi, sad je za 2 dana bila sa gomilu drugih beba, kupala se u bazenu kod drugarice u dvoristu juce, ne da je uzivala, a danas joj na selu pokazivala zivotinje, ima stric i paunove, i morke i razne zivuljke, ona se bas odusevila
)
Da, i ona se osula juce prvi put do sad..po ledjima sitno crveno, nije strasno, rekose mi da je bolje da ne mazem nista, samo prodje najbrze pa i necu da mackam..

Mi bili u Ns juce pa na selu danas, Sara je prepuna utisaka, bas mi dodje nekad zao sto ovde donekle monoton zivot vodi, sad je za 2 dana bila sa gomilu drugih beba, kupala se u bazenu kod drugarice u dvoristu juce, ne da je uzivala, a danas joj na selu pokazivala zivotinje, ima stric i paunove, i morke i razne zivuljke, ona se bas odusevila
)Da, i ona se osula juce prvi put do sad..po ledjima sitno crveno, nije strasno, rekose mi da je bolje da ne mazem nista, samo prodje najbrze pa i necu da mackam..
a mi se bas zabrinuli.