little_angel
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Samo da vas pocastim. Danas punim 34. Pa devojke, ko sta pije?
srecan rodjendan i sve najbolje...ja cu jedno ladno pivce
inace 9og februara punim 23, jel sam najmladja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da vas pocastim. Danas punim 34. Pa devojke, ko sta pije?
Bogte, ja mislila da je decak onomad kad si stavila onu Partizan slicku
jel znamo kako se zove drugarica? ja ne znam
srce malo nasmejano
Pre trudnoce sam pila vino, ali nekako mi sada ne lezi. Ni ovo pivo ne pijem redovno vec tako jednom-dvaput mesecno da me mine zelja. Junior se ne zali, pa pretpostavljam da mu ne smeta.srecan rodjendan i sve najbolje...ja cu jedno ladno pivce![]()
inace 9og februara punim 23, jel sam najmladja?![]()
Pokusavam se setiti sta sam ja radila kada sam imala 23.
Sofija je med medeni, jel moze da nam bude snajka? Moj je rodjen 24.oktobra, ima 6.6kg, 62cm i pro-celav je. Za sada bez stana i posla, ali zato zna: glasno da podriguje, da se okrene sa ledja na stomak i ima izuzetan osecaj za humor.

srecan rodjendan i sve najbolje...ja cu jedno ladno pivce![]()
inace 9og februara punim 23, jel sam najmladja?![]()
... JA SAM NAJSTARIJA i svi da mi persirate , ja cu za 5 meseci da punim 38 

... jedino me teshi, da je probao tikvicu i mnogo mu se svidela, sutra cu mu dati malo vishe i dodacu malo pirinchanih pahuljica 
Pokusavam se setiti sta sam ja radila kada sam imala 23.
Sofija je med medeni, jel moze da nam bude snajka? Moj je rodjen 24.oktobra, ima 6.6kg, 62cm i pro-celav je. Za sada bez stana i posla, ali zato zna: glasno da podriguje, da se okrene sa ledja na stomak i ima izuzetan osecaj za humor.

))))Ikice, Novka, odma' u coshak da ste ishle... JA SAM NAJSTARIJA i svi da mi persirate , ja cu za 5 meseci da punim 38
ija, sve naaaajlepshe ti zhelim, i da imash dechice koliko ti srce ishte, sve lepe, pametne i srecne
a ja sad idem da se samoutepam, juche sam napisala raspored i kako mali vec dosta dobro spava, e danas nas je sve unakazio, ceo dan spavao oko sat vremena (ukupno)... jedino me teshi, da je probao tikvicu i mnogo mu se svidela, sutra cu mu dati malo vishe i dodacu malo pirinchanih pahuljica
![]()

ja sipala sada sebi jednu tetku mariju pa nek ide zivot, inace danas tri drugara imaju rodjus bice sikanje sto kaze ikica 

uspela sam da mu ubacim vocni obrok, a da ne pomerim mnogo ostale obroke! bumbaru kad god ponudis da jede, on ne odbija
sad pije mleko u 7, jede voce oko 10, ruca povrce oko 12.30h, pirincana kasa u 16, 16.30 i mleko pred spavanje u 20h. izmedju svega toga, popoje oko 200ml caja ili vode.

Verovatno je bio zedan jadan jer sam malo dogrevala kaloriferom pa on bas isusi vazduh. Sve u svemu osim mog mleka, Humane, espumisana i vigantola osetio je jos jedan ukus.Angel, devojcica je bas angel pravi!

hvala ikice...
e jel te vigantol kapi se daju do prve godine po 1 kap ili treba da se poveca?

dok se fontanela ne zatvori, mahom do 1 godine, mada kada krene lepo i suncano vreme i ako se preskoci neki dan nije strasno. ide jedna kap.
koje je to smaranje treba dati jednu kap nemirnom detetu.. meni se desavalo da ode i 2-3![]()

pa kako si mu davala? ja sam davala sa mlekom u kasicici, a sad kapnem u mleko u flajku
e sad dal sme tako, ne znam
moja jetrva nije davala uopste, i ne daje (mala ima 8 meseci) kaze vristi joj dete od te kapi vigantola, ne moze da se smiri![]()

..sad jedete slichno kao mi..
..pije josh i mleko u pola noci, jel tako?
..to je ono aleksejevo u podne..pa ruchak u 15h a zitarice u 18h..

sinoc sam joj to namazala bebi uljem a danas nisam obracala paznju
videcu kad se probudi dal ima sto