birica
Aktivan član
- Poruka
- 1.503
Chitam kako uglavnom imate neki raspored
... e moj ce meni dzhigericu da pojede sa njegovim pomeranjem hranjenja ...
... (KVINSI NE CHITAJ DALJE!) jede na 4 sata , ali ako preko dana zaspe popodne vishe , pa prespava sat-sat i po hranjenje e onda sve ide dodjavola ... a pre podne smo taman uveli da spava od pola 10 - 10 do nekih 12 sati, sad je pocheo ponovo da zeza, probudi se posle sat vremena , mrtav umoran i nece da spava
... a vec dva dana nismo ishli da se shetamo, jednostavno bojim se da se ne prehladi po ovim minusima, a i neshto kashljuca ovih dana
... ali je ispomerao sve proshle noci ... koji moj da radim ??? uglavnom dan izgleda ovako:
doruchak u 5 -Humana (posle prichanje do 6-6,30 pa spavanje do 8 i dobro jutro svima)
probanje nove hrane u 9 + posle Humana (spavanje od 9-9,30 do oko12)
ruchak u 13 - Humana (posle 15 sati komiranje uz deranje jer nece da spava, spavanje oko sat vremena)
uzhina 17 sati -Humana ( oko 19 sati krece histerija, u 19.30 kupanje i spavanje oko 20)
budim ga oko 23-23.30 da jede(Humana) i onda spavanje do 5 ....
ALI ... ako ispomera shta da radim? ako jede pre spavanja uveche, onda je terevenka do pola noci
... e moj ce meni dzhigericu da pojede sa njegovim pomeranjem hranjenja ...
... (KVINSI NE CHITAJ DALJE!) jede na 4 sata , ali ako preko dana zaspe popodne vishe , pa prespava sat-sat i po hranjenje e onda sve ide dodjavola ... a pre podne smo taman uveli da spava od pola 10 - 10 do nekih 12 sati, sad je pocheo ponovo da zeza, probudi se posle sat vremena , mrtav umoran i nece da spava
... a vec dva dana nismo ishli da se shetamo, jednostavno bojim se da se ne prehladi po ovim minusima, a i neshto kashljuca ovih dana
... ali je ispomerao sve proshle noci ... koji moj da radim ??? uglavnom dan izgleda ovako: doruchak u 5 -Humana (posle prichanje do 6-6,30 pa spavanje do 8 i dobro jutro svima)
probanje nove hrane u 9 + posle Humana (spavanje od 9-9,30 do oko12)
ruchak u 13 - Humana (posle 15 sati komiranje uz deranje jer nece da spava, spavanje oko sat vremena)
uzhina 17 sati -Humana ( oko 19 sati krece histerija, u 19.30 kupanje i spavanje oko 20)
budim ga oko 23-23.30 da jede(Humana) i onda spavanje do 5 ....
ALI ... ako ispomera shta da radim? ako jede pre spavanja uveche, onda je terevenka do pola noci

) kad dr okrene bebu na stomak i razdvoji joj malo goozove,pri vrhu gooze a pri dnu ledja (al objasnih) promrmlja "hmmm, dobro" sta ona tu u stvari gleda?

a isto kao i ti nemam pojma gde bih mu ubacila jos 
)

)