Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Little angel, ja mislim da to nije previse. Jel sisa beba? Moj Pavle je rodjen sa 3300, izasao iz bolnice sa 3000, a sa 2 meseca imao je 5200. Dr. tad rece da je ok. Sa 5 meseci imao je 7800g, jeste malo buckast ali nije predebeo. Obzirom da samo sisa ja se ne sekiram previse.

majo, dunja je:heart2:
nego, gledam ovu njenu traku, bila bi odlicna u borbi protiv klempavosti :lol:
onai flasteri sto sam zalepila preksinoc jos uvek su mu na glavi, sinoc ni posle kupanja nisu omeksali i odlepili se, stoje ko zacementirani. kaze mm, nosice ih do rodjendana:zblesav:

I nama je to deo borbe.z:mrgreen:

Dunjica je secerlemica prava!

Hvala tebi i svima koji su dali repku.:zag:

..ikice, kako ide uspavljivanje..? :)

Draga, divna si sto brines, dobro je (kucam u drvo), primenjujem tvoj sistem i cini mi se da polako daje rezultate. On mnogo voli svoju ogradicu od kreveca i uvek je zagrli kad spava, pa tako gledam da ga spustim u krevetac jos dok je poluuspavan pa se on okrene na bok i zagrli ogradicu, ja mu onda jos malo pevusim i on zaspi. Ne upali svaki put, ali tek smo poceli, pa ce valjda do kraja biti ok. Nocas je bio dobar, zaspao oko 21.30, budio se u 2 da jede, pa oko 4 malo plakao ali brzo je zaspao, i posle tek u 7 opet da jede. Kad bi svaka noc bila takva ja bih pevala!

Angel, setila sam se tvog posta od pre par dana kad si rekla da beba place nocu, pa mi je palo na pamet da nije mozda od mleka koje popije na flasicu, napisala si da ga pije samo uvece! Mozda i nije to u pitanju, ne znam, ali to mi je nekako palo na pamet, pa ti razmisli, pa vidi, ili probaj jedno vece samo da sisa pa ces videti! Setila sam se toga jer je moj Pavle u pocetku,dok nisam imala dovoljno mleka pio pola moje mleko i pola Humanu i to mu nije prijalo.

Little angel, ja mislim da to nije previse. Jel sisa beba? Moj Pavle je rodjen sa 3300, izasao iz bolnice sa 3000, a sa 2 meseca imao je 5200. Dr. tad rece da je ok. Sa 5 meseci imao je 7800g, jeste malo buckast ali nije predebeo. Obzirom da samo sisa ja se ne sekiram previse.

da li smem da kazem koliko je bumbar imao sa punih 5 meseci :rumenko: :lol: (9100g)
mislim da je napokon usporio sa napredovanjem, a isao je oko 1500g mesecno, a rodio se sa 4070g.
kilo mesecno je bas taman, tako da nista en brini little angel.

Rezervisala sam nam jedan virtuelni bar

3217_photo_Bar_-_Billiard_Barul_1_46f108ae89eef.jpg

Angel, setila sam se tvog posta od pre par dana kad si rekla da beba place nocu, pa mi je palo na pamet da nije mozda od mleka koje popije na flasicu, napisala si da ga pije samo uvece! Mozda i nije to u pitanju, ne znam, ali to mi je nekako palo na pamet, pa ti razmisli, pa vidi, ili probaj jedno vece samo da sisa pa ces videti! Setila sam se toga jer je moj Pavle u pocetku,dok nisam imala dovoljno mleka pio pola moje mleko i pola Humanu i to mu nije prijalo.

nije od mleka jer njega pije vec mesec dana ako ne i vise...mada 2 veceri sam joj dala 120ml da pije (reko da povecam dozu) i tad je plakala mnooogo, sinoc je popila 90ml i super je spavala, sad je dobila opet 90ml pa ce mo videti kako bude nocas z:)

evo jos jedne devojcice na forumu z:lol:

DSCF00043.jpg
DSCF0007.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back