samo da se javim da smo dobro, sisamo, kaze patronazna da bas lepo sikimo, kaze bolje od nekih terminskih beba

dajem mu da siki kad god hoce, posto ga malo stomace muci, pa se na siki umiri, ali uglavnom budi se on i sam na dva, tri sata,...ja u svakom slucaju navijem sebi sat na tri sata, da mi ne prespava slucajno, jer smo ipak prevremena bebica i treba da stignemo drugare....
u principu je super beba, vec negde posle desetog minuta na siki obavezno se isprdi i iskaki hehehe.... ja od juce pijem onaj hipov caj protiv grcica, misim da deluje malo.... kada zaspi, onda pava do sledeceg sikenja, ovako malo posle sisanja i presvlacenja ume da kenjkavi ali sve to sika resi ili ga stavim na grudi pa se tako smiri i uspava pa ga pazljivo spustim u kolevku.... i tako.... nemamo nista specijalno za prijaviti, zasta je super beba...
belezim u svesku kad su podoji, jad je kakio, koju siku je sisao u podoju, inace da kucnem sa sikama nemamo problem, taman isprazni kolko treba pa se ne izmuzamo, rekla patronazna da nema potrebe to da radim kad on lepo sisa i vuce, taman divoljno....
ja stignem i da odspavam kad i on malo, tako da nisam umorna....
pozic od nas :-*