Sve o bebama 0-12 meseci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zar ne bi trebalo da je davno prestao te nocne podoje???....ili se ja ne secam dobro ali nasi nisu trajali duze od 2-3 meseca....
Trebalo bi... ali nije... :(
caos zenske, samo da vam mahnem, vratila sam se:p
bumbar nije ni osetio da nas nije bilo 5 dana, a veliki sin je bio na visini zadatake kao domacin i glava kuce u nasem odsustvu:D

Pisi kako je bilo... i daj slike... :)

cickava, bilo je super, 37 stepeni, more toplo, divota:D
uspeli smo da obidjemo sve i vidimo sve atrakcije, jedino nismo imali mnogo vremena za izlezavanje na plazi. ali, isli smo na aktivni mini odmor, ne na letovanje tako da sam super super zadovoljna:D

Prilozi

• 20121024_151114.jpg
    20121024_151114.jpg
    20,1 KB · Pregleda: 59
  • 20121024_153228.jpg
    20121024_153228.jpg
    41,1 KB · Pregleda: 61
cickava, bilo je super, 37 stepeni, more toplo, divota:D
uspeli smo da obidjemo sve i vidimo sve atrakcije, jedino nismo imali mnogo vremena za izlezavanje na plazi. ali, isli smo na aktivni mini odmor, ne na letovanje tako da sam super super zadovoljna:D

Uuuuuu maco... pa ti si opasna... :)))))

Frizura ti je vrh. :ok:
Linija isto
I majica ti je divna...

A DubaJi... :aha: daj jos slika da parimo oci... ;) mogu misliti kako ste uzivali, u toplom suncanom vremenu... :)

Evo i ja da se pridruzim, da hvalim i decu i keve :D
Zabice i Cicak, deca su vam preslatka
a Kvinsi...izgledas odlicno, nemam zamerke nikakve ;)

Cickava, pitala si za palentu: ja skuvam na vodi sa malo maslaca i dodajem jogurt kad je gotova i mesam dok ne razredim, taman se lepo i rashladi
nekad ubacim i malo sira, izgleda da je mom malcu palenta najomiljenije jelo :D

a ono sto mene muci za palentu je: koliko puta nedeljno sme da se daje. Ja bih je najradije svako vece za veceru jer je uvek lepo jede, ali plasim se da ne preteram? Moze li se, uopste, preterati s palentom?
Ako je glupo pitanje, izvin'te me :D

...mi smo Cupavici davali palentu za dorucak i to skoro pa svako jutro duuuugooo jer nista drugo
nije htela..jednostavno obozava palentu sa jogurtom...koliko god da ima u tanjiru toliko bi pojela,
a sve drugo zna da odbije, ili da promrljavi...
...mislim da se s' palentom ne moze preterati....

Ovo i mene zanima.

Danas pricam sa drugaricom cija je beba sad oko 5-6 meseci, kaze da joj je pedijatar rekao da krene sa mlecnim kasama?!

Verovatno je mislio na kashe (pirinchane, pirinach-kukuruz) koje u sebi imaju AD mleko , pa se prave sa vodom ... ;)

Ja sam krenula sa punih 9 meseci mlechne proizvode, ali eto mi smo specijalni :roll:... inache nam je dr rekla da mozhe sa punih 7 meseci ... i ne prvo mleko, nego jogurt, pavlaka, neki podliveni sir ( znachi ne zhuti, vec neki koji je fermentisan ) :bye:

Verovatno je mislio na kashe (pirinchane, pirinach-kukuruz) koje u sebi imaju AD mleko , pa se prave sa vodom ... ;)

Ja sam krenula sa punih 9 meseci mlechne proizvode, ali eto mi smo specijalni :roll:... inache nam je dr rekla da mozhe sa punih 7 meseci ... i ne prvo mleko, nego jogurt, pavlaka, neki podliveni sir ( znachi ne zhuti, vec neki koji je fermentisan ) :bye:

Pa ja se zacudila kad mi je rekla mlecne... ali nisam komentarisala.

Mislim da probam jogurt sa 8 meseci... bar u palentu
ostalo cu odlagati... mm obozava jogurt a i ja... kontam da ce ga i on voleti... jedino me malo strah ekcema...

jel bebe ne moraju da reaguju na jogurt a mogu na mleko?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back