Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Moj medo ima 7 meseci... Tj.puni 8 meseci 12.novembra...Svi misle da ima godinu dana. Veliko mamino prase
Čičak, koliko ima tvoj klinja? Može fotkica, uopšte ga nisam videla na temi!?
Evo i slikica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj medo ima 7 meseci... Tj.puni 8 meseci 12.novembra...Svi misle da ima godinu dana. Veliko mamino prase
Čičak, koliko ima tvoj klinja? Može fotkica, uopšte ga nisam videla na temi!?

Mi uveli i treci obrok.
7-8 podoj
10 voce(+ p.pahiljice ali mislim da mu je ekcem od njih pa sam izbacila)
12 podoj
14 meso+povrce
16 podoj
18-19 palenta
20-21 podoj
+ podoji tokom noci(ko zna koliko-sad spava sa nama)
Cicak, bas je medenjak
Mi smo danas bili kod dr, i mnogo smo napredovali, ima 3920 grama, a izasla je iz porodilista sa 3490![]()
bravo za Saru i mamu....
Trebalo bi... ali nije...zar ne bi trebalo da je davno prestao te nocne podoje???....ili se ja ne secam dobro ali nasi nisu trajali duze od 2-3 meseca....

caos zenske, samo da vam mahnem, vratila sam se
bumbar nije ni osetio da nas nije bilo 5 dana, a veliki sin je bio na visini zadatake kao domacin i glava kuce u nasem odsustvu![]()

..znam da to pishem svaki put kad se vidish na slici, ali shta cu kad jesi..
)
cickava, bilo je super, 37 stepeni, more toplo, divota
uspeli smo da obidjemo sve i vidimo sve atrakcije, jedino nismo imali mnogo vremena za izlezavanje na plazi. ali, isli smo na aktivni mini odmor, ne na letovanje tako da sam super super zadovoljna![]()
))))
daj jos slika da parimo oci... 
)

kad se po nekom ps-u može krenuti sa mlečnim proizvodima iliti pavlaka jogurt sirac?
Ovo i mene zanima.
Danas pricam sa drugaricom cija je beba sad oko 5-6 meseci, kaze da joj je pedijatar rekao da krene sa mlecnim kasama?!

Verovatno je mislio na kashe (pirinchane, pirinach-kukuruz) koje u sebi imaju AD mleko , pa se prave sa vodom ...
Ja sam krenula sa punih 9 meseci mlechne proizvode, ali eto mi smo specijalni... inache nam je dr rekla da mozhe sa punih 7 meseci ... i ne prvo mleko, nego jogurt, pavlaka, neki podliveni sir ( znachi ne zhuti, vec neki koji je fermentisan )
![]()