jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Na zalost ona vremena kada su roditelji dolazili kuci u 3 su prosla.
Sad najcesce roditelji pored redovnih rade i privatne poslove ili rade kod privatnika bez radnog vremena...jer jedino tako mogu da obezbede egzistenciju svojoj porodici.
Novka predpostavljam da on ne moze da smanji obim posla i da to sto je toliko odsutan od kuce nije stvar njegovog izbora nego moranje?
I da tvoja plata u skoli ne bi ni blizu bila dovoljna da vas sestoro prezivite kad bi on negde radio 8-4 a za male pare? Izes ga.

Moje cure neće jedu griz kad im skuvam, a hoće da jedu Lino Grizolino. I nikako mi ne ide u glavu zašto.I ja odustala neko vreme pa im dajem Grizolino. al sam s nameračila da im opet dajem griz. I mleko i keks neće a keksolino jedu.

..nek bude za nauk..
 ..nek bude za nauk..

..iz teglica ili prah koji ti zamutish..?

moj muz radi od 7h do 22:30 nekad i duze zavisi...stariji spava kasnije pa ga i vidi a sad beban jedino kad ga presvlaci nocu al i tad spava retko kad je budan..ja imam muza samo nocu...eh jeb.. ti pare
 moj muz radi od 7h do 22:30 nekad i duze zavisi...stariji spava kasnije pa ga i vidi a sad beban jedino kad ga presvlaci nocu al i tad spava retko kad je budan..ja imam muza samo nocu...eh jeb.. ti pare  jedino subotom radi do 18h i nedeljom je slobodan..eh sta ti je zivot...
 jedino subotom radi do 18h i nedeljom je slobodan..eh sta ti je zivot...Medi se veceras pojavio il ekcem il neki sitni mali osip po oba obraza... popizdecu vise!
Milion stvari je probao... aaaaaaaa!!! A taman sam mislila nece vise nikad. Ne znam zasto ali sam bila ubedjena da smo zavrsili sa ekcemom.
Mozda i jesmo... ovo zna da se pojavi i kad balavi i trpa rukice a to je danas radio... ali sam mu ponovo pocela davati pirincane pahuljice... pa nemam pojma

..posao nece da pobegne, nazalost..
 ..posao nece da pobegne, nazalost.. 
 pecka li pecka
 pecka li pecka

))
))