- Poruka
- 4.419
loooooooooool 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uradi im bris nosa i grla blago meni,da ne prodju kao ja sa bakterijama.Ja sam pre par dana vodila klince na kupanje. Oboje se razboleli.
Nemaju temperaturu, al' smrlje i kaslju za 10
Ovo leto i nije normalno. Juce 30+°C, danas 12°C
Ja sam pre par dana vodila klince na kupanje. Oboje se razboleli.
Nemaju temperaturu, al' smrlje i kaslju za 10
Ovo leto i nije normalno. Juce 30+°C, danas 12°C

Ćao Zoljo,
Kako ste se proveli?
Jel ste to beše bili kod mame na vikendici?

Да су паткице о(п)стале не би било корова... ни цвећЕта.lepo smo se proveli, bili smo kod moje mame... bilo je nekako kratko i najteze je palo mojoj ceri sto nismo bili svi zajedno duze, ali... dace bog pa cemo ici opet![]()
brzina, vreme i prezivljavanje nas samo nekako melju... ili smo tako navikli, ali svako svojim poslom i u svoju zurbu...
- - - - - - - - - -
...sto ovo vreme (klima) godi korovu...
desetak dana nismo bili kod kuce i juce sa dve stazice nacupali dva dzaka korova... da je ostalo tako jos koji dan svo cvece bi nestalo, i ovako smo ga jedva isplevili...
e da tom brzinom raste nesto sto treba![]()

Да су паткице о(п)стале не би било корова... ни цвећЕта.![]()

Uradi im bris nosa i grla blago meni,da ne prodju kao ja sa bakterijama.

Menjaj doktora tako sam se ja mesec dana mucila i jos su me ubedjivali da je to ok.Sve je to banda.Ma jesam, sve ok, al' ne prestaju da sline. Najgora mi noc, zapuse im se nosevi i u tandemu pocnu da urlicu![]()

juce, prvi put da pamtim, smo morali da rashladimo vodu u bazenu pa da se kupamo... i to posle 16h. istina, bazen nije puno veliki, ali...
Pozdrav i lepo se provedite ...Veliki pozdrav svima sa mora! Nadam se da imate gde da se osvežite u ovoj vrućinštini. Nenormalno je podneti u gradu,pa smo pobegli.

Pozdrav sa Dunava :*