СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
utisak sa pijace - zena stoji na suncu i prodaje jaja po pet din komad. ima dve velike korpe pune i niko ne kupuje. samo se pitam gde ce zavrsiti sva ta jaja, lepo skuvana na suncu...

ja kupila boraniju i pokajala se, prosto mi zao sto nisam zeni onako dala 100 din, i svratila u prodavnicu da kupim smrznutu boraniju... ovako nemam ni pare ni boraniju :lol: jer je sva suva i nikakva, a "na oko bila lepa"...
...ali sam zato kupila divne sljive i paprike... ipak se nisam dzabe kuvala :)

utisak sa pijace - zena stoji na suncu i prodaje jaja po pet din komad. ima dve velike korpe pune i niko ne kupuje. samo se pitam gde ce zavrsiti sva ta jaja, lepo skuvana na suncu...

ja kupila boraniju i pokajala se, prosto mi zao sto nisam zeni onako dala 100 din, i svratila u prodavnicu da kupim smrznutu boraniju... ovako nemam ni pare ni boraniju :lol: jer je sva suva i nikakva, a "na oko bila lepa"...
...ali sam zato kupila divne sljive i paprike... ipak se nisam dzabe kuvala :)
Потопи је у 'ладну воду да дође себи.
Бтв 33 целзијуса у 'ладу, лаки ветрић пирка, деца се кликеришу(!!!) на улици са стране из 'лада, џукци и оба мачАора се излежавају по сенкама на 'ладан бетЕон, мачка с мачићима је претпостављам у трећем дворишту, у башЧи.
Пијем хладњикави вајферт, слушам Џену и комшиницу како диван диване уз ледену кафу и уживам.

Потопи је у 'ладну воду да дође себи.
Бтв 33 целзијуса у 'ладу, лаки ветрић пирка, деца се кликеришу(!!!) на улици са стране из 'лада, џукци и оба мачАора се излежавају по сенкама на 'ладан бетЕон, мачка с мачићима је претпостављам у трећем дворишту, у башЧи.
Пијем хладњикави вајферт, слушам Џену и комшиницу како диван диване уз ледену кафу и уживам.

kasno.
potopila sam je u kesu za smece cim sam videla sta sam kupila :aha:

Lepo ste se organizovali...
Па да.
Ако си само на ратарењу то је зависно од културе 40-45 дана годишње посла под условом да се поседују све машине и радила сем рецимо комбајна.
Ако радиш поврће као нпр ЗД лова је знатно већа, али и ангажовање.

nedo draga, drago mi je da imas poslic pa makar i jednokratni! bice opet nesto... :zag:
a sto se meni spava ovih dana, pa da bar legnem da se naspavam nego se sve nesto otimam, pa nit' sam za rad nit' naspavana. sad odoh na pijac, podnosim izvestaj kad se vratim :lol:

Ja sam se tako navadila da odspavam popodne...i to spavam ko u sred noći, ebote sanjam i sve..
:fdlan:
Probala da se odviknem , al ne ide, onda sutradan odspavam duplu meru.

Ma jok bre, uživamo..
Ti?

- - - - - - - - - -

...nego kako je bilodetteuu Vrnjačkoj Banji, šta kaže, kako se provelo?
Kaze da je bilo odlicno. Vreme ih nije bas posluzilo, prva dva dana skroz tropska letnja, a onda svaki dan oblaci I kisa povremeno. Na kraju je bilo I bas hladno, kad smo otisli da ga pokupimo bilo je 11 stepeni, sipi kisa kao da je novembar :(.
Ali za njega uzubljivo, do sada nije isao tamo, I proslo je bey ikakvih problema tako da smo na kraju svi zadovoljni.

Kaze da je bilo odlicno. Vreme ih nije bas posluzilo, prva dva dana skroz tropska letnja, a onda svaki dan oblaci I kisa povremeno. Na kraju je bilo I bas hladno, kad smo otisli da ga pokupimo bilo je 11 stepeni, sipi kisa kao da je novembar :(.
Ali za njega uzubljivo, do sada nije isao tamo, I proslo je bey ikakvih problema tako da smo na kraju svi zadovoljni.
...lepo,..:)
A i promena klime i vode uvek prija dečijem organizmu..i za odrasle ne samo za decu
Pogledajte prilog 356075
evo, radim i ja nesto... jos malo pa gotov ovaj dasa :)
(kad bude gotov slikacu ga nekom boljom kamerom :rumenka: )
...e....super ti je..

:cvet:

Pogledajte prilog 356075 Pogledajte prilog 356090 (zavrsen)
evo, radim i ja nesto... jos malo pa gotov ovaj dasa :)
(kad bude gotov slikacu ga nekom boljom kamerom :rumenka: )

odlino je na kraju ispao.
..i boje i sve..i smešan je a takav i treba da bude,zar ne?

- - - - - - - - - -

Pao mi je prvi ozbiljniji raskid kod mojih sam.Ne zanima me niko i nista hocu samo da spavam.Ako me nema ne brinite spavam.....

ma ajde,prebolećeš i to.

images

images

obećala sam, evo ledene torte i kafe, taman vreme za pauzu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back