СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćao Zoljo, :cao:
Kako ste se proveli?
Jel ste to beše bili kod mame na vikendici?

lepo smo se proveli, bili smo kod moje mame... bilo je nekako kratko i najteze je palo mojoj ceri sto nismo bili svi zajedno duze, ali... dace bog pa cemo ici opet :)
brzina, vreme i prezivljavanje nas samo nekako melju... ili smo tako navikli, ali svako svojim poslom i u svoju zurbu...

- - - - - - - - - -

...sto ovo vreme (klima) godi korovu...
desetak dana nismo bili kod kuce i juce sa dve stazice nacupali dva dzaka korova... da je ostalo tako jos koji dan svo cvece bi nestalo, i ovako smo ga jedva isplevili...
e da tom brzinom raste nesto sto treba :aha:

lepo smo se proveli, bili smo kod moje mame... bilo je nekako kratko i najteze je palo mojoj ceri sto nismo bili svi zajedno duze, ali... dace bog pa cemo ici opet :)
brzina, vreme i prezivljavanje nas samo nekako melju... ili smo tako navikli, ali svako svojim poslom i u svoju zurbu...

- - - - - - - - - -

...sto ovo vreme (klima) godi korovu...
desetak dana nismo bili kod kuce i juce sa dve stazice nacupali dva dzaka korova...
da je ostalo tako jos koji dan svo cvece bi nestalo, i ovako smo ga jedva isplevili...
e da tom brzinom raste nesto sto treba :aha:
Да су паткице о(п)стале не би било корова... ни цвећЕта.:mrgreen:

:bye:

Vrućina...a meni se samo spava....

- - - - - - - - - -

Kad spomenuste patke, videla sam na pijaci da se prodaju, 300 din jedno slatko žuto pače...
al o tome ćemo da razmišljamo kad odemo na Palić...

..a ova vrućina i jeste pogodna za prehlade, kolko god to zvučalo bzvz,
Kad na znojavog čoveka dune vetar,,,eto šta ćeš bolje.

samo da vam mahnem i da bežim u krevet, 4 dana u nizu su mi potpuno ludilo,
ako preteknem kuvam cele nedelje kafu za tuti kompleti :heart:

p.s. sklanjajte decu sa sunca, ovo napolju je belo zlo, nije to više zlatno sunce iz doba kad sam ja bila dete,
i nemojte se ljutite, matorci uvek gnjave omladinu kao da ništa ne znaju, al ja volem da vas gnjavucnem malkice :mrgreen::heart:

juce, prvi put da pamtim, smo morali da rashladimo vodu u bazenu pa da se kupamo... i to posle 16h. istina, bazen nije puno veliki, ali...

Pa eno i neda je pre neku stranu pisala da se sve usijalo, nameštaj sve...
i kod mene isto, šta god da pipnem , vruće...
tako da nečudi me uopšte da se voda pregrejala.
Veliki pozdrav svima sa mora! Nadam se da imate gde da se osvežite u ovoj vrućinštini. Nenormalno je podneti u gradu,pa smo pobegli.
Pozdrav i lepo se provedite ...:klap:
Pozdrav sa Dunava :*

:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back