СВЕ И СВАШТА (2. део)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u, Mici,odlično,Nauživajte se za sve pare..:ok:..:super.

- - - - - - - - - -

Gde ste nestali? Kuvate se, brckate... ili uzivate u hladovini?
Moja cera je izracunala da joj je danas "polurodjendan" i moli da ga slavi :lol:
Inace smo se danas uvukle u kucu i ni nos nismo promolile napolje gde je celi dan vrelina i vetar pride... Ali smo zato obavile vazne poslove u kuci :aha:

..hehe..dobar joj je "polurođendan

Tako sam ja mojoj deci slavila polurođendan,odn,kad su imali po 6 meseci.
Napravila plazmu i mleko, stavila odozgo šlag,ja i mm jeli šlag njima davali keks i mleko...:lol:

Pa tako je ispalo Phe. Mm je uspeo tako da uskladi godisnji. Sad ima malo.vise od nedelju dana ozbiljnog posla,taman dotle G moze da prisustvuje 2 rodjendana na koje je pozvan i onda se vracamo na more. Svake godine nam je tesko da se uskladimo zbog posla,evo sada smo ovako uspeli.
Jel barem uspevate sa J da odete u neku prirodu,da budete pored vode koliko god mozete?

Idemo koliko to mogucnosti u gradu dozvoljavaju jer su guzve tolike da na kraju bude nesnosno. Gde god se maknes ima milijardu ljudi. Ako krenemo posle posla negde jos je jako vruce da idemo biciklima a kad krenes kolima parking postaje nemoguca misija tako da provides u kolima maltene isto vremena kao I na kupalistu :(. Vikendom barem zbrisemo na plac pa je to bolja opcija.

Nisu vatale valjda veverice..:eek:
E meni sad žao veverica...
То је релативно нов крај, инфраструктура уведена је 1990., а онда су испарцелисани и плацеви, али због свега што је било 90их куће су довршене тек од 2.000.+ кад су се породице почеле усељавати а с њима и мачке.
На дрвету мачка нема скоро никакве шансе да улови веверицу, али на земљи....:per:
Нису веверице баш такви цакуши, да видиш како једу јаја, или птиће птица које не могу да одбране потомство, а веверица може да допре до гнезда, нпр сенице.

Захладнело, пала киша, облачно, погоршање које се може евентуално осетити на сласт лубеница што ми није мило&драго.
А таман су парадајз и паприка почели да сазревају у таласима и понадао сам се прављењу сока од парадајза у количинама.
Иначе кукуруз на њиви је у доброј кондицији, он има дубок корен, преко 2метра и не узбуЂава се много због топлог времена.

dobro jutro svima!
nocas padala kisa. taman sam htela da pitam gde zive svi kod kojih je prethodnih dana padalo :) i ptice se razgalamile k'o da je rano prolece...
...malo je osvezilo, mada cini se da opet napolju przi.
mene zatrpali poslom, ali necu da se zalim jer sam sama trazila :aha: nemam puno slobodnog vremena, a moram i u lokal da se selim jer mi je u kuci haos, a i kad mi neko dodje uglavnom moram da napustim rad i da se druzim ( vec imam neko radno cose, ali ne pomaze puno, bar ne mojim zivcima)
eto, niko me nista nije pitao, a ja pricam li pricam... aj' :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back