Суштина MGTOW или да ли је истина да су женомрзци? (наравно не).

Huh, ovde ima toliko pogresnih stavova verovatno pruzrokovanih nekim predubedjenjima tj. nekim nesvesno prihvacenim obrascima...
..tesko je to ispraviti...
To je vrlo cesta praksa, i verovatno znas bar pola svojih poznanica kod kojih je u primeni takav metod...samo se ne vidi...
mora da zagrebes da vidis...

Ali kao sto ti kazes, to su teske predrasude pa sto bih ja ispravljao to kod tebe....imas svoj mali svet i u njemu svoj mali paperjasti oblacak..
 
Све жене су различите. Имају различите боје очију, различите карактере, различите биографије... Али све жене су исте у једном – у потрошачком односу према мушкарцу. То је оно што треба да разумете.

И када се сретнете са женом, не стварајте илузије. Ова жена је са вама само из једног разлога - јер није било исплативије опције. Чим се појави ова опција, она ће вас одмах напустити.

Верујете ли да ћете једног дана упознати жену која ће вас волети због вашег изгледа, харизме, висине или величине пениса? За жене је све ово другостепено и није битно. Жене су прагматичне, воле само себе и мисле пре свега само на себе. Немогуће је пронаћи нешто чега нема.

Нека жена вам може бити пријатељ или партнер, али само онолико дуго колико је то корисно за њу.

Али нема потребе драматизовати ситуацију. Жене су такве какве јесу. А MGTOW вам даје прилику да будете пријатељи или комуницирате са женама без стварања илузија о њима. Мизогинија је резултат огорчености према женама, огорченост је резултат неиспуњених очекивања.

У MGTOW нема и не може бити женомрзаца јер су MGTOW реалисти и не граде замкове у ваздуху, не идеализују жене и прихватају их такве какве јесу. Ако жене желе да буду феминисткиње, нека буду. Све ово не заслужује пажњу и детаљно разматрање.

Суштина MGTOW је андроцентризам уместо гиноцентризма, односно живот за себе, а не за жене. Можемо рећи да је MGTOW рационални егоизам.

MGTOW је обичан момак који је престао да буде роб жена, нема илузија о женама и живи само за себе.

:mrgreen:
 

Back
Top