Da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica?

Navodite tu kao da je to nešto ne znam ni ja šta, kao kako rešiti, lagano, od*ebeš budalu i nastaviš da radiš.
S obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.
Hvala u ime svih "nesnađenih" žena koje su prošle kroz to.

S obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.
Cemu tolika kuknjava? Muskarci prolaze kroz ratišta sirom sveta, mislim da muvanje od strane jednog šefa nije velika frka

Pa jedino ako ne naidjete na nekoga kao " Jutka " :bljuc::rotf:
Izblamiraš čoveka tu pred celom firmom
Pa mu nadješ telefon i izblamiraš ga kod žene
Pa ga prijaviš policiji
Pa podneseš tužbu za mobing
Ima opcija
Zadnja je da napustiš firmu
Probaš njega da obeležiš da bude prezren od svih

Tako što se od samog starta ne cerekaš, ne glumiš prijemčivost, dođeš tu profesionalno i nikada ne daš nikakav razlog da neko pomisli na tako nešto.

A svaki komentar tog tipa ostane bez odgovora i reakcija bude totalno hladna, uz jasne odredbe da nisi zainteresovana za tako nešto, neko će te ili otpustiti jer hoće je*ačicu ili će od*ebati.

Kao što rekoh, ima manijaka koji će to raditi svakako, ali njih je manji broj, veći broj je onih koji bace neki flertić za bolju poziciju u firmi, pa kad đavo odnese šalu bude kuku meni.

bivša šefica da..i to napadno
tako je jedna šefica ne mogu da navedem ime firme bila toliko osorna prema svom zaposlenom da je on odlučio da je iznenadi jednom prilikom.
po cenu svega postojećeg u njegovom životu
prišao joj je s leđa dok je sedela u stolici i stavio ukrućen goli penist na njeno rame....

da li moram da vam napomenem da je ubrzo avanzovao u kompaniji i postao desna ruka i prvi dodavač ozloglašenoj boss bitch
samo izađite iz okvira mojivi

tako je jedna šefica ne mogu da navedem ime firme bila toliko osorna prema svom zaposlenom da je on odlučio da je iznenadi jednom prilikom.
po cenu svega postojećeg u njegovom životu
prišao joj je s leđa dok je sedela u stolici i stavio ukrućen goli penist na njeno rame....

da li moram da vam napomenem da je ubrzo avanzovao u kompaniji i postao desna ruka i prvi dodavač ozloglašenoj boss bitch
samo izađite iz okvira mojivi
top..i ja bi samo što je ova moja bila ružnjikava..zgodna a u facu ko ona Kraula De Vil iz 101 Dalmatinnca..da je makar malo bila lepša

Back