Shadow_woman
Iskusan
- Poruka
- 5.998
Jel si siguran?Navodite tu kao da je to nešto ne znam ni ja šta, kao kako rešiti, lagano, od*ebeš budalu i nastaviš da radiš.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si siguran?Navodite tu kao da je to nešto ne znam ni ja šta, kao kako rešiti, lagano, od*ebeš budalu i nastaviš da radiš.
Jel si siguran?
S obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.Navodite tu kao da je to nešto ne znam ni ja šta, kao kako rešiti, lagano, od*ebeš budalu i nastaviš da radiš.
Cemu tolika kuknjava? Muskarci prolaze kroz ratišta sirom sveta, mislim da muvanje od strane jednog šefa nije velika frkaS obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.
Hvala u ime svih "nesnađenih" žena koje su prošle kroz to.
Podrska za bratabivša šefica da..i to napadno
Pa jedino ako ne naidjete na nekoga kao " Jutka "S obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.
hvala brt.. zaj ebano biloPodrska za brata
S obzirom da si siguran, bilo bi lepo da daš savet kako to lagano uraditi, kao što si naveo. Eto, ako se neko nađe u takvoj situaciji, da zna šta mu je činiti, a ne kao mi koje odmah dajemo otkaz jer nemamo želudac za takve stvari, a poslodavac ne razume NE.
ne mešati poslovne i privatne stvariNemam to iskustvo.
Iskreno ne znam kako bih reagovao.
Verovatno bih trazzio premestaj.
Pa ako je doticna stvarno zainteresovana potrazzice me.
Na poslu radim i to je sve.
tako je jedna šefica ne mogu da navedem ime firme bila toliko osorna prema svom zaposlenom da je on odlučio da je iznenadi jednom prilikom.bivša šefica da..i to napadno
top..i ja bi samo što je ova moja bila ružnjikava..zgodna a u facu ko ona Kraula De Vil iz 101 Dalmatinnca..da je makar malo bila lepšatako je jedna šefica ne mogu da navedem ime firme bila toliko osorna prema svom zaposlenom da je on odlučio da je iznenadi jednom prilikom.
po cenu svega postojećeg u njegovom životu
prišao joj je s leđa dok je sedela u stolici i stavio ukrućen goli penist na njeno rame....
da li moram da vam napomenem da je ubrzo avanzovao u kompaniji i postao desna ruka i prvi dodavač ozloglašenoj boss bitch
samo izađite iz okvira mojivi
nema izgovora u takvim situacijama.top..i ja bi samo što je ova moja bila ružnjikava..zgodna a u facu ko ona Kraula De Vil iz 101 Dalmatinnca..da je makar malo bila lepša
znam jbg posle sam se pokajao..al posle j nema kajanja..tj u mom slučaju posle nejeba nja nema kajanjanema izgovora u takvim situacijama.
ili jesi ili nisi
Da li se taj san ponavljao ili je to bilo samo tad jednom i više nikad?bivša šefica da..i to napadno
Ne.da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
I muskarci takodje.paj sad triger:
Zhene se pale na motj.
Bukvalno nikad nisam cuo lika da kaze: suzana je super zenska, radi kao direktorka pp vo no. Haba haba.I muskarci takodje.
Ma kako? Mislis da ne mastaju da kresnu seficu?
Ako je zbog zato sto je sefica ni u snu.Ma kako? Mislis da ne mastaju da kresnu seficu?