jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.148
Ne smem sliku na fb okačit mani me.kako si pretekao
Adresu zamenio,br telefona,ma da ti ne pričam ne smeš nikada reći ne!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smem sliku na fb okačit mani me.kako si pretekao
pravda za podredjene muskarceHahahaha brkove stavim i šešir kad idem u grad. Ima svakakvih a malo diskretnih.Da mi je srest nešto onako pozitivno šaljivo.Ma jok sve nadrkanuše.Jel tako Anđo?
Ima nas i takvih ali nema predaje Anđžoooo..Ja ti samo kažem kako je kad se postaviš sa ženama.Ilegela draga.Moja jube moj golube otpevao bi legendarni pevač iz Splita.Hebote došlo vreme ne smeš se ni našaliti odma grebu.Ufpravda za podredjene muskarce
mogao si samo malo da je usrecis i da nisi bio kukavica ne bi morao da bezisIma nas i takvih ali nema predaje Anđžoooo..Ja ti samo kažem kako je kad se postaviš sa ženama.Ilegela draga.Moja jube moj golube otpevao bi legendarni pevač iz Splita.
Bio sam frajer a i sad sam veruj mi.Ne zavisim od kokoških raznih fala bogu.Zene se ne mogu usreciti.Zajebana bića su ti to draga.Vazda im nešto fali.Te neke tvoje srece bit će.Kukavice su ljudi koji ostaju u braku ili ti vezi jer nemaju drugog izbora.mogao si samo malo da je usrecis i da nisi bio kukavica ne bi morao da bezis
frajer ne naziva zene kokoskamaBio sam frajer a i sad sam veruj mi.Ne zavisim od kokoških raznih fala bogu.Zene se ne mogu usreciti.Zajebana bića su ti to draga.Vazda im nešto fali.Te neke tvoje srece bit će.Kukavice su ljudi koji ostaju u braku ili ti vezi jer nemaju drugog izbora.
Jesi i ti u toj priči?
Kazu da volis lose momkefrajer ne naziva zene kokoskama
zenu moze da usreci samo sposoban muskarac.
Zena muškarca ne naziva kukavicom a nije ga probala.Pa žena iznenada dobije po prstima pa se juti.Nemoj Anđžo.Jašta već kokoške čast retkim izuzetcimafrajer ne naziva zene kokoskama
zenu moze da usreci samo sposoban muskarac.
uh,pa to sto ti ne umes da usrecis zenu je samo tvoja stvar jer postoje muskarci koji mogu,naucices polako.Zena muškarca ne naziva kukavicom a nije ga probala.Pa žena iznenada dobije po prstima pa se juti.Nemoj Anđžo.Jašta već kokoške čast retkim izuzetcima
Zenu kao što ti rekoh ali ne čitaš ne može ništa usrečiti.
Hahaha jašta Anđžo kako ti veliš.uh,pa to sto ti ne umes da usrecis zenu je samo tvoja stvar jer postoje muskarci koji mogu,naucices polako.
zamisli da te ja ucim? ne gubim vreme nikada.Hahaha jašta Anđžo kako ti veliš.
Samo da od tebe ne učim daj bože.
Pametnice moja.
Aj ti na barikade na rio tinto skupljaj omladinu da ih drzava pendreči.zamisli da te ja ucim? ne gubim vreme nikada.
cek cek,slusaj..Aj ti na barikade na rio tinto skupljaj omladinu da ih drzava pendreči.
Mani se pametovanja i šupljih priča nisi dorasla.
Vise puta,uvijek sam ja bio da oprostis ieban bez da su svukli gace ni meni ni sebi.da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
sta ako ti se budala svakodnevno nakaci na vrat?Navodite tu kao da je to nešto ne znam ni ja šta, kao kako rešiti, lagano, od*ebeš budalu i nastaviš da radiš.
Nisu jer sam ja šefda li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?
sta ako ti se budala svakodnevno nakaci na vrat?
Desilo se. Likuša jedinica, ćerka pukovnika i keve iz hemofarma. U početku sve super dok je nisam pitao da li bi rađala. Onda je nsstao haos. Ja sam čka, derpe, sisa jer oću to da joj uskratim. Opasno se naljutila.da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica i kako se to zavrsilo?