Da li su vam se ikada nabacivali sef ili sefica?

mogao si samo malo da je usrecis i da nisi bio kukavica ne bi morao da bezis :andjeo:
Bio sam frajer a i sad sam veruj mi.Ne zavisim od kokoških raznih fala bogu.Zene se ne mogu usreciti.Zajebana bića su ti to draga.Vazda im nešto fali.Te neke tvoje srece bit će.Kukavice su ljudi koji ostaju u braku ili ti vezi jer nemaju drugog izbora.
Jesi i ti u toj priči?

Bio sam frajer a i sad sam veruj mi.Ne zavisim od kokoških raznih fala bogu.Zene se ne mogu usreciti.Zajebana bića su ti to draga.Vazda im nešto fali.Te neke tvoje srece bit će.Kukavice su ljudi koji ostaju u braku ili ti vezi jer nemaju drugog izbora.
Jesi i ti u toj priči?
frajer ne naziva zene kokoskama :aha:
zenu moze da usreci samo sposoban muskarac.

sta ako ti se budala svakodnevno nakaci na vrat?

Ako zanemarimo baš manijake-manijake, kojih i nema baš u toj meri, doslovno svako će od*ebati na vrlo ozbiljan zahtev da se od*ebe.

Nego je fora što su svi slatki prema šefovima, svi se smeju njihovim forama, svi bi da su tu negde, a onda kad to neko protumači kao možda neko zeleno svetlo, onda bude nakačila se budala.

Nikad mi se nije desilo da imam takav odnos sa nekim da me nešto spopadne bez da ja to hoću ili da sam svesno ili nesvesno izazvao nekim random flertom.

Back