Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jaaaooj što sam gledala opasan film.
Neki hoće da ukradu nekakav mač, a drugi im ne daju i onda se bore kung fu veštinama i lete po nebu.
Bilo nekih što skoče jednom nogom na zid utvrđenja, odbace se od zida i odlete na krov, leba mi, videla sam na filmu.
I neki su se borili u vazduhu, čudo jedno.

Ne znam kako se film zove, a ne znam ni kako se završava, ali mnooogo dobar bio.

Sve preporuke za film.
Obavezno ga pogledajte u subotu popodne, ionako nemate šta da radite.

...a meni ona divna scena
kad Meril koja igra majku,maze nokte na nogama Amandi...msm bilo je:heart2:

...aha, slipping through my fingers se zvala pesmica, ono kada mama ceslja cerku, maze joj nokte, jako je lepa stvarno...

...gledala sam novu Alisu, Alice through the looking glass i bas mi se svideo film, lepo je snimljen, fotografija mi se dopala, kostimi, "bajkovita bajka", bas kako volim...

...jedan njanjavi blokbaster za one koji vole suzama da se umiju iznutra:lol:

Me before you, ne znam sta bih napisala o filmu, jeste klise, jeste filmic za zenice, jeste patetican kraj, plakacete a ne znate ni tacno zbog cega ali ga preporucujem bas u neko nedeljno popodne i to samo zbog glumice. Za one slabije upucene glavna glumica je The mother of dragons iz Game of Thrones, ja nju mnogo volim da gledam, tako mi je saskasta, slatka, sarmantna, puna neke pozitivne energije, uloga joj lezi, svi ti sarenisi, prugice, tufnice uz englesko sivilo lokalnog sela i dvorca u pozadini idu nekako skupa...podseca na PS I love you a ja sam i to mogla da gledam:rumenko:

The Confirmation je daleko ozbiljniji film ali se nesto nismo slozili...neverovatno mi je bio dosadan...

...sto volim da vidim ovu temu na prvoj strani...:)

...propratila sam nesto repertoara za ovu nedelju...

Ben Hur...uh...sta je Rusu ovo trebalo:(. Uzeti remek delo i uniziti ga na nivo serije i to osrednjeg kvaliteta. Imala sam široko otvorene oči u šoku i sve vreme sam šaputala momku "ne, ne, greška sestra obara crep...ne, ne, nema luka i strele a ono nije Pilat...ne, ne, ne ženi Esteru sada...ne, ma neeeeeeeeeeeeeeeeee bre, on se vraća bogat, šta je bre ovo"...ko je voleo prvog Ben Hura sa Hestonom i bodežima na dvokolicama, bolje da preskoči ovaj film...godio mi je samo zato što volim istorijske filmove na velikom platnu...

Sully...preveden kao Čudo sa Hadsona...hm...američki san, tipičan Klint Istvud koji slavi rodnu mu zemlju...nije mi se svideo. Snimljen je korektno. Produkcija je korektna ali memoari kapetana su nerealni...jos je nerealniji film koji čim se uporedi sa zvaničnim podacima u mojim ocima biva odbacen kao "američka propaganda".

...airbus ima računare koji praktično sami sleću...piloti su imali dobru procenu jer ne bi stigli do aerodroma, reka Hadson je bila savršena jer dicing teško da je moguć u moru ili bilo čemu uzburkanom budući da je kod dicinga poenta u spuštanju aviona bez da se krila nakrive i dodirnu vodu jer se onda avion lomi na pola. Nadala sam se da je film o tehnici sletanja na vodu ali nije, Istvud ne bi bio šta jeste da ne umeša patetiku jer verovatno misli da nemamo računare da proverimo koliko su se unovčili i kapetan i prvi oficir a tera nas da ih žalimo ceo film.

divan nezan film
MV5BNDQyMDAzMTA1M15BMl5BanBnXkFtZTgwOTAxNjk3ODE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

...sto volim da vidim ovu temu na prvoj strani...:)

...propratila sam nesto repertoara za ovu nedelju...

Ben Hur...uh...sta je Rusu ovo trebalo:(. Uzeti remek delo i uniziti ga na nivo serije i to osrednjeg kvaliteta. Imala sam široko otvorene oči u šoku i sve vreme sam šaputala momku "ne, ne, greška sestra obara crep...ne, ne, nema luka i strele a ono nije Pilat...ne, ne, ne ženi Esteru sada...ne, ma neeeeeeeeeeeeeeeeee bre, on se vraća bogat, šta je bre ovo"...ko je voleo prvog Ben Hura sa Hestonom i bodežima na dvokolicama, bolje da preskoči ovaj film...godio mi je samo zato što volim istorijske filmove na velikom platnu...

Sully...preveden kao Čudo sa Hadsona...hm...američki san, tipičan Klint Istvud koji slavi rodnu mu zemlju...nije mi se svideo. Snimljen je korektno. Produkcija je korektna ali memoari kapetana su nerealni...jos je nerealniji film koji čim se uporedi sa zvaničnim podacima u mojim ocima biva odbacen kao "američka propaganda".

...airbus ima računare koji praktično sami sleću...piloti su imali dobru procenu jer ne bi stigli do aerodroma, reka Hadson je bila savršena jer dicing teško da je moguć u moru ili bilo čemu uzburkanom budući da je kod dicinga poenta u spuštanju aviona bez da se krila nakrive i dodirnu vodu jer se onda avion lomi na pola. Nadala sam se da je film o tehnici sletanja na vodu ali nije, Istvud ne bi bio šta jeste da ne umeša patetiku jer verovatno misli da nemamo računare da proverimo koliko su se unovčili i kapetan i prvi oficir a tera nas da ih žalimo ceo film.

Pretpostavljam da je i trka dvokolica bleda kopija? Ja ga definitivno necu gedati, film sa Hestonom je nenadhebiv. Mislim da ce tesko nekada (ikada) snimiti takav film uz svu tehnologiju koju danas imaju.

Ovaj film sam spominjala na filmskom forumu, ali za one koji ne zalaze tamo, mnogo je sladak, preporuka
Que Horas Ela Volta? / The Second Mother

Veoma zanimljiv brazilski film o kućnoj pomoćnici koja živi sa tom imućnom porodicom kod koje radi. A onda u posetu dođe njena ćerka, sa kojom se nije videla deset godina, a ta ćerka je inteligentna i samosvesna, pa je više ekipa sa obrazovanim gazdama, nego sa svojom majkom. I onda tu počne da se zapliće i raspliće klupko porodičnih i klasnih odnosa. Super glumci, baš je dobar za gledanje, preporuka.

large_MV5BOTQ1NjIwMzcyNF5BMl5BanBnXkFtZTgwNDY0NzI1NjE_._V1__SX1292_SY697_.jpg

...uh...pre par meseci sam gledala i nije mi se svideo...osim glume glavne glumice, poruka mi je spram tog sistema nerealna. Logičnije mi je bilo da devojčica pukne a da klincu nadju veze. Njihov sistem se na tome održava, odnosno održavaju ga.

Preporučujem, bez obzira na niže ocene, meni sjajan Intimacy. Kompleksan, seksi, psihološki film...jako mi se svideo.

Manje preporučujem A Bigger Splash...bleda kopija Bazena sa Alen Delonom...šteta, odlične glumce su uzeli...

Suite Francaise...film nije nesto posebno, predugačak kadar tako tipičan za BBC produkciju...Medjutim, dovršili smo ga i tek na kraju smo videli da je rađen po delu koji je napisala Jevrejka tokom WW2 pre nego što je odvedena u Ausvic. Muzika je divna...

Back