...sto volim da vidim ovu temu na prvoj strani...
...propratila sam nesto repertoara za ovu nedelju...
Ben Hur...uh...sta je Rusu ovo trebalo

. Uzeti remek delo i uniziti ga na nivo serije i to osrednjeg kvaliteta. Imala sam široko otvorene oči u šoku i sve vreme sam šaputala momku "ne, ne, greška sestra obara crep...ne, ne, nema luka i strele a ono nije Pilat...ne, ne, ne ženi Esteru sada...ne, ma neeeeeeeeeeeeeeeeee bre, on se vraća bogat, šta je bre ovo"...ko je voleo prvog Ben Hura sa Hestonom i bodežima na dvokolicama, bolje da preskoči ovaj film...godio mi je samo zato što volim istorijske filmove na velikom platnu...
Sully...preveden kao Čudo sa Hadsona...hm...američki san, tipičan Klint Istvud koji slavi rodnu mu zemlju...nije mi se svideo. Snimljen je korektno. Produkcija je korektna ali memoari kapetana su nerealni...jos je nerealniji film koji čim se uporedi sa zvaničnim podacima u mojim ocima biva odbacen kao "američka propaganda".
...airbus ima računare koji praktično sami sleću...piloti su imali dobru procenu jer ne bi stigli do aerodroma, reka Hadson je bila savršena jer dicing teško da je moguć u moru ili bilo čemu uzburkanom budući da je kod dicinga poenta u spuštanju aviona bez da se krila nakrive i dodirnu vodu jer se onda avion lomi na pola. Nadala sam se da je film o tehnici sletanja na vodu ali nije, Istvud ne bi bio šta jeste da ne umeša patetiku jer verovatno misli da nemamo računare da proverimo koliko su se unovčili i kapetan i prvi oficir a tera nas da ih žalimo ceo film.