Sunday Afternoons

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Хју Грант се мени свиђа. Јес' да није неки глумац али је макар леп.

- - - - - - - - - -

Мајкл Медсен
Стив Бушеми
Харви Кајтел

ДА!

Бред Пит
Бен Афлек
Мет Дејмон

НЕ!

80% muškaraca koje znam, lepši su od njega,
Ako ga producenti i režiseri biraju po izgledu, onda je on totalni promašaj.

A što se glume tiče, obožava da zamuckuje kad hoće da odglumi zbunjenost, uzbuđenost, zainteresovanost.... ma sve scene pokušava da oboji zamuckivanjem.

Meni su dobri frajeri

Benisio
images

Idris Elba
sag-awards-2016-idris-elba-310x165.jpg

i Fasbender, ali ne u ovim "picnutom" izdanju sa blatnjavim cipelama nego kad je rnr fazonu

980x1306-lleuk-com-gallery-8358-1382005548-8-michael-fassbender-irish-film-and-televison-awards-2009-wenn-jpg.jpg

Poslednja izmena:
Fassbender je baš privlačan covek:). I njegova devojka, takodje, pamtim je još iz danskih filmova.

Film Youth, režisera Paula Sorentina. Fantastičan i bas po mom ukusu. Režiser je poznat po Great beauty, mada se meni lično ovaj više svideo.

...Love actually je predivan film...uvek mi se grlo stegne na poslednjoj sceni kada prikazuju realne slike običnih ljudi na dolaznom terminalu, koliko na tom pločniku ljubavi ima jer svako nekog sebi vaznog čeka...mnogo lepo.

Italijanski film The Unknown Woman, 2006.

Režiser je Tornatore, poznat po filmu Malena. Muzika Morikone. Gluma fantastična, zaista odličan film. Radi se o bivšoj ukrajinskoj prostitutki koja dolazi u grad i zapošljava se kao čistačica ali nista nije onako kako izgleda.

Odgledala Krvavi otac sa M.Gibsonom, kakav šit:bljak:
radnja filma 0, mlada glumica ima veštačke trepavice
a igra ćeru od 17god i skockana do bola...dobro mu
stoji brada to je sve.Šta čoveku bi ne znam s obzirom
kakve filmove pravi u kojima je on glavni lik...

gledala ovih dana dva filma sa merilkom

Florence_Foster_Jenkins_(film).jpg

folder-tf.org-free-2010-ost-JulieJulia.jpg

oba su za preporuku, opustajuci, zabavni, filmici bas da se usukate u krevet i uz kafu i kolac opustite i nasmejete mozdane vijuge :D

- - - - - - - - - -

Italijanski film The Unknown Woman, 2006.

Režiser je Tornatore, poznat po filmu Malena. Muzika Morikone. Gluma fantastična, zaista odličan film. Radi se o bivšoj ukrajinskoj prostitutki koja dolazi u grad i zapošljava se kao čistačica ali nista nije onako kako izgleda.

ovo zvuci zanimljivo

Noćas na prvom programu RTS-a nabasam na film "Izmaglica".
I vidim da je horor, što kao žanr ne cenim, ali nastavim da gledam jer su likovi dati tako realistično i šaroliko.
Pošto su međuljudski odnosi vukli na pravu dramu, nastavim da gledam i na kraju shvatim da su se akteri filma više borili sa čudovištima u sebi, nego sa čudovištima iz magle,

A kraj filma, pa kraj je tako neholivudski, neočekivan na filmu, a očekivan u životu, nažalost.
U odjavnoj špici pročitam da je scenario rađen prema romanu Stivena Kinga.

Back