Studentska lista

Moje misljenje je da studenti treba da budu nosioci liste, nikakvi politicari, niko ko je imao dodira sa rezimom....ako se zove studentska lista onda treba da je cine studenti ili neka promene naziv a ne da obmanjuju ljude.

Ko kaže da bi tu bili političari, neće. Nije oibmanjivanje, oni su od starta rekli da oni formiraju listu zato se tako zove, a ne da je čine.
Što se meen tiče koga god da stave ja ću da glasam. A ti mnogo izvoljevaš.

Mi i nemamo srpske ministre niti imamo premijera ni predsednika, ne samo da poreklom nisu Srbi nego ne rade ni za interese Srbije.
Šta je po tebi interes Srbije?
Eto razloga zašto nam je ovako kako nam je. Što ima puno ljudi kao ti. Stalno vam nešto ne valja.
Paradoksalna izjava... projektovala si se :lol: tj. ista si kao i on

Poslednja izmena:
koji studenti?
koji program imaju?
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?

ajmo drugacije da sagledamo stvari.
da li bi ti nekog studenta prve godine medicine pustio da te leci ili operise?
ako je odgovor ne a jeste ne jer bi svaki drugi odgovor bio laz, kako onda mislis da mogu da vode drzavu?
studenti
ne znam
jesu
ne bi ga pustio da operiše al dao bi mu da bude poslanik, da bude u vladi

pitanje za tebe: da li bi pre dao ubicama, kriminalcima i lopovima da budu u vladi i da vode državu ili studentima?
ja biram drugo a ti biraš prvo zato što si Ćaci

je l si ti svestan da Ministarka Vlade koju podržavaš Irena Vujović ne zna da čita? Da je bivši Ministar Energetike Grčić ukrao 500 miliona eura? Da je bivši Ministar Vojske lik koji nikad nije služio vojsku i koji je kokainski zavisnik. Da je predsednik kome se diviš izdajnik i psihički obolela osoba? Da Ministar Prosvete kopa nos uživo u programu?

I ti mi kažeš da ne postoji 20 studenata koji su bolji, kvalitetniji i pametniji od ovih tvojih idiota?

Poslednja izmena:
Šta je po tebi interes Srbije?
Po meni prvi interes je da se zemlja vise ne rasprodaje i rasparcava, drugi interes treba da bude da se malo oladi sa imigrantima jer cemo za 20 godina postati nacionalna manjina u sopstvenoj zemlji, treci interes je unutrasnji a to je da konacno neko pocne da snosi posledice zbog nefunkcionisanja drzavnog aparata ili sistema kako god, jednom recju da pocnu da se hapse i procesuiraju politicari kao sto rade kod suseda..eto to onako na prvu sto se kaze.

Poslednja izmena:
pitanje za tebe: da li bi pre dao ubicama, kriminalcima i lopovima da budu u vladi i da vode državu ili studentima?
ja biram drugo a ti biraš prvo zato što si Ćaci

naravno da ne..ni jedni (studenti zbog neznanja i manjka iskustva) ni ovi sad (zbog afera i loseg rukovodjenja) nisu za vlast.

i ne biram prvo..ne biram nikog jer smatram da niko nije dobar i ne zelim nikome da dajem legitimitet da me pljacka.

naravno da ne..ni jedni (studenti zbog neznanja i manjka iskustva) ni ovi sad (zbog afera i loseg rukovodjenja) nisu za vlast.

i ne biram prvo..ne biram nikog jer smatram da niko nije dobar i ne zelim nikome da dajem legitimitet da me pljacka.

ne može da ne biraš nikog.. ili si za to da na vlasti ostanu ubice i kriminalci ili si za to da dođe neko drugi...

ako kažeš da ne biraš nikog onda si za prvu varijantu ... ne biranjem nikog tj tvojom neutralnošću ti biraš ubice da i dalje vladaju..

zato već godinu dana pišem.. više poštujem hard kor Ćacija nego vas neutralne.. vi ste licemerni.. ne birate nikog a ustvari birate ove sad

ne može da ne biraš nikog.. ili si za to da na vlasti ostanu ubice i kriminalci ili si za to da dođe neko drugi...

ako kažeš da ne biraš nikog onda si za prvu varijantu ... ne biranjem nikog tj tvojom neutralnošću ti biraš ubice da i dalje vladaju..

zato već godinu dana pišem.. više poštujem hard kor Ćacija nego vas neutralne.. vi ste licemerni.. ne birate nikog a ustvari birate ove sad

pokazi da je druga opcija bolja.
to je jedini nacin da nekog ubedis da izadje na izbore.
umesto pljuvanja pokazi koja je opcija bolja, agresijom pokazujes da nisi nista bolji od cacija.

Back