Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.434
Za svoj Alter ima predjetinjast entuzijazam.Омен, први део. Волим ја Алтера, уме да буде духовит а ни ентузијазма му не мањка.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za svoj Alter ima predjetinjast entuzijazam.Омен, први део. Волим ја Алтера, уме да буде духовит а ни ентузијазма му не мањка.![]()

Добро сад, нећемо рушити снешка. Нек се забавља.Za svoj Alter ima predjetinjast entuzijazam.![]()

ja osvedocen?Ako ti, kao osvedoceni podrzavalac ove vlasti na celu sa Aleksandrom Vucicem,
dajes savete "opoziciji" sta da radi,
taj savet je u najmanju ruku "petparacki" ili na narodski prevedeno "vredi urcu"
Pardon my French
generalno je neozbiljno uzimati srednjoskolce u bilo kakvu raspravu tako da izlazim iz ove price.
ja osvedocen?
aj linkuj gde sam to pokazao a ja ti mogu linkovati gde sam pisao protiv vlasti
kao sto rekoh..ova ostrascenost nece nikad dovesti do smene vlasti a posle se pitamo kako to vucic uvek pobedjuje.
ne shvatas da postoje ljudi koji misle svojom glavom a ne onom koju im pune razne strane od cacija do blokadera... od informera do N1...
i opet se vracamo na pocetak.a reci mi, kad si smenjivao Milosevica, kako pricas, jel si iz opravdanih razloga to radio,
tj. da li si tada bio nezadovoljan sistemom i funcionisanjem drzave?
Hocu reci kao ovi studenti danas
Švabe bi na to rekle so süß.Добро сад, нећемо рушити снешка. Нек се забавља.![]()

i opet se vracamo na pocetak.
kao sto rekoh..studenti su jedno, srednjoskolci drugo...
a gde sam rekao da nisu?Odlicno, znaci sadasnji studenti su u pravu, kao sto si ti bio u pravu kad si bio student
Koji studenti, gde su? Sto ne dodju da podrze Dijanu Hrku?Odlicno, znaci sadasnji studenti su u pravu, kao sto si ti bio u pravu kad si bio student
Lo siento, no hablo aleman.Švabe bi na to rekle so süß.![]()

a gde sam rekao da nisu?
da nisi ostracen i da ne vidis samo postove u kojima se ne slazem sa blokaderima procitao bi i da sam napisao da podrzavam zahteve studenata i da se krivci za pad nadstresnice moraju naci jer je svako od nas mogao biti ispod nje a da ne pricam o mogucim novim padovima u buducnosti ako se nastavi isto da radi.
oki doki articokisvaka recenica gde ti pominjes proteste i studente, je skivena i podmukla kritika
a ako pomenes jednu rec da se nesto slazes sa njima, a onda ceo pasus posvetis kritici na njihov racun, to ne znaci da se neko kopca na ledjima i da ne vidi sta radis
Koji studenti, gde su? Sto ne dodju da podrze Dijanu Hrku?
A to ne znači da se neće pridržavati zakona i ustava kao dosadašnji. U prevodu, biće uhapšeni svi oni za koje postoji osnovana sumnja da su prekršili ustav i zakon. Za tako nešto i ne treba biti politički obojen već stručan i odgovoran.a ti zaista verujes u revansizam?
da se kladimo da kad dodje do promene vlasti opet nece biti 6. oktobra.
narocito ako pobedi studentska lista jer ce na njoj biti ako sam dobro shvatio profesori i ljudi od integriteta koji nisu politicki obojeni.
Je l moguće da si ovo napisao?Koji studenti, gde su? Sto ne dodju da podrze Dijanu Hrku?
KPD u tom slučaju bi bio veličine jedne VojvodineБитно је да чувари у Казнено поправним заводима не блокирају кад будете служили свој дуг друштву.

da li se secas sta je djindjic govorio?A to ne znači da se neće pridržavati zakona i ustava kao dosadašnji. U prevodu, biće uhapšeni svi oni za koje postoji osnovana sumnja da su prekršili ustav i zakon. Za tako nešto i ne treba biti politički obojen već stručan i odgovoran.
Приметно је да се читају Гебелсови радови.Primetno je da studenti više ne daju nikakav doprinos revoluciji, odali su se učenju i potpuno kapitulirali, dok sa druge strane gimnazijalci izvlače maksimum. Ko je onda bolji?
Šta bi se desilo kada bi se podelili u dve kolone (recimo da srednjoškolci budu tvrda struja a studenti ona koja se prodala kao Đilas)?
Toliko kriminalaca imate? AuuKPD u tom slučaju bi bio veličine jedne Vojvodine![]()
KPD u tom slučaju bi bio veličine jedne Vojvodine![]()
Ne, pogrešno si shvatila.. svi mi smo (po njemu) "kriminalci"Toliko kriminalaca imate? Auu![]()

Pa nešto slično i ja sada tebi odgovorila.da li se secas sta je djindjic govorio?
Aj ne preteruj, zna se šta je kriminal i zločin.Ne, pogrešno si shvatila.. svi mi smo (po njemu) "kriminalci"![]()
Znači čitava jedna generacija.. otprilike narednih 50-tak godinaИћи ћете на смену.
Кад једна тура одслужи своје, долазе следећи и тако редом.