Studentska lista postaje srednjoškolska?

Za koga bi pre glasali?

• Studente

glasova: 0 0,0%
  • Srednjoškolce

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    4
Ako ti, kao osvedoceni podrzavalac ove vlasti na celu sa Aleksandrom Vucicem,
dajes savete "opoziciji" sta da radi,
taj savet je u najmanju ruku "petparacki" ili na narodski prevedeno "vredi urcu"
Pardon my French
ja osvedocen?
aj linkuj gde sam to pokazao a ja ti mogu linkovati gde sam pisao protiv vlasti :D
kao sto rekoh..ova ostrascenost nece nikad dovesti do smene vlasti a posle se pitamo kako to vucic uvek pobedjuje.
ne shvatas da postoje ljudi koji misle svojom glavom a ne onom koju im pune razne strane od cacija do blokadera... od informera do N1...

ja osvedocen?
aj linkuj gde sam to pokazao a ja ti mogu linkovati gde sam pisao protiv vlasti :D
kao sto rekoh..ova ostrascenost nece nikad dovesti do smene vlasti a posle se pitamo kako to vucic uvek pobedjuje.
ne shvatas da postoje ljudi koji misle svojom glavom a ne onom koju im pune razne strane od cacija do blokadera... od informera do N1...

Bukvalno svako sa 2g mozga samo na ovoj temi to moze da zakljuci
Samo u poslednjih par poruka, ne mora da ide dalje

Odlicno, znaci sadasnji studenti su u pravu, kao sto si ti bio u pravu kad si bio student
a gde sam rekao da nisu?
da nisi ostracen i da ne vidis samo postove u kojima se ne slazem sa blokaderima procitao bi i da sam napisao da podrzavam zahteve studenata i da se krivci za pad nadstresnice moraju naci jer je svako od nas mogao biti ispod nje a da ne pricam o mogucim novim padovima u buducnosti ako se nastavi isto da radi.

a gde sam rekao da nisu?
da nisi ostracen i da ne vidis samo postove u kojima se ne slazem sa blokaderima procitao bi i da sam napisao da podrzavam zahteve studenata i da se krivci za pad nadstresnice moraju naci jer je svako od nas mogao biti ispod nje a da ne pricam o mogucim novim padovima u buducnosti ako se nastavi isto da radi.

svaka recenica gde ti pominjes proteste i studente, je skivena i podmukla kritika

a ako pomenes jednu rec da se nesto slazes sa njima, a onda ceo pasus posvetis kritici na njihov racun, to ne znaci da se neko kopca na ledjima i da ne vidi sta radis

a ti zaista verujes u revansizam?
da se kladimo da kad dodje do promene vlasti opet nece biti 6. oktobra.

narocito ako pobedi studentska lista jer ce na njoj biti ako sam dobro shvatio profesori i ljudi od integriteta koji nisu politicki obojeni.
A to ne znači da se neće pridržavati zakona i ustava kao dosadašnji. U prevodu, biće uhapšeni svi oni za koje postoji osnovana sumnja da su prekršili ustav i zakon. Za tako nešto i ne treba biti politički obojen već stručan i odgovoran.

Primetno je da studenti više ne daju nikakav doprinos revoluciji, odali su se učenju i potpuno kapitulirali, dok sa druge strane gimnazijalci izvlače maksimum. Ko je onda bolji?
Šta bi se desilo kada bi se podelili u dve kolone (recimo da srednjoškolci budu tvrda struja a studenti ona koja se prodala kao Đilas)?
Приметно је да се читају Гебелсови радови.
Него шта ви кажете, кад ће књига о пропалој револуцији ?
Одакле ти идеја да студенти не дају никакав допринос када је Нови Сад био препун ?

Back