Studentska lista

Evo ga

Tošković: Dijana Hrka je već pokazala sve što je htela, treba nam sad sa ove strane za borbu koja tek predstoji

Kaze cacilend mu je rijaliti a nije Filozofski fakultet, iako su oni ucinili da fakulteti budu identicni pravim rijalitijima, samo sto niko nije snimao sta se desava unutra.
Ja se slazem sa Davorom Kalajzicem da studentska lista, prava lista bude sastavljena od studenata a ne tamo od nekih....nebitno je sta oni pricaju, vazna su dela, prava dela.

Gospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
koji studenti?
koji program imaju?
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?

ajmo drugacije da sagledamo stvari.
da li bi ti nekog studenta prve godine medicine pustio da te leci ili operise?
ako je odgovor ne a jeste ne jer bi svaki drugi odgovor bio laz, kako onda mislis da mogu da vode drzavu?

koji studenti?
koji program imaju?
mislis da studenti koji jos nisu stasali ni da rade posao, niti su ikad ista radili su sposobni da vode poliitku?

ako je odgovor ne a jeste ne jer bi svaki drugi odgovor bio laz, kako onda mislis da mogu da vode drzavu?

Drago mi je sto vidim da ovde jos ima pametnih ljudi koji podrzavaju politiku predsednika Aleksandra Vucica i shvataju da studenti nigde nisu sposobni da vode drzavu, pa razume se, ni kod nas

koji studenti?
koji program imaju?
Ni aca siptar nije radio nista u zivotu pa postade multimiljarder, eto ima program da krade da otima, ubija, preti, ucenjuje...ja opet verujem da bi studenti bili bolji od ove bitange.

to sto smatram da studenti nisu stasali da vode politiku ne znaci da podrzavam vucicevu politiku.
Mozda ne podrzavas ali govoris kao oni, ovo su njihove reci.

Gospodin Srđan Nogo daje predlog da na studentskoj listi budu studenti! Šta vi mislite? Ja se slažem.
кога брига шта ти подржаваш контра боте.
ко год помиње овог службиног играча срђана нога није нипта друго но контра бот.

Back