Frederick_
Elita
- Poruka
- 19.285
Ja sam na listi, kao budući generalni upravnik nove kazneno-popravne ustanove 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na spisku kandidata su Dejan Šoškić, nekadašnji guverner Narodne banke Srbije, kao i advokat Zdenko Tomanović, Jovo Bakić, Rodoljub Šabić, Tihomir Stanić, Zlatko Kokanović, Jelena Stupljanin.Prema pisanju opozicionog portala "Vreme", "studentsko" blokaderska lista Novosadskog univerziteta je gotova, dok se kandidati Beogradskog univerziteta tek finiširaju, a neka imena su već potvrđena.
Nagađanja.. A videsmo kojom se brzinom diskredituju ljudi koji se pomenu kao mogući učesnici liste. To pamentom dovoljno kao odgovor na pitanje zašto je javno ne objave.Na spisku kandidata su Dejan Šoškić, nekadašnji guverner Narodne banke Srbije, kao i advokat Zdenko Tomanović, Jovo Bakić, Rodoljub Šabić, Tihomir Stanić, Zlatko Kokanović, Jelena Stupljanin.
Najgora stranka definitivno, okupili sav onaj škart koji nije ni za jednu drugu.
![]()
Društvene mreže
Vesti
Ovo su imena sa blokaderske liste - Srbiju bi odveli u bedu: Žive u luksuzu, letuju u mondenskim letovalištima, ojadili ekonomiju...
Sporedna stvar, bitnije je koga podrzavaju Hrvati/Bosnjaci/Siptari a koga ne, to nam je glavni parametar za procenu izdajnickog kapacitetaDa li bi neko bio ljubazan da mi kaže, od ovih navedenih, ko je poreklom iz Srbije? Kome su pradede i prababe rođeni u Srbiji?
Nikako ne može biti sporedna stvar. Ako pogledaš prošlost, posle drugog velikog rata, u Srbiji nije vladao Srbin poreklom iz Srbije. Zašto?Sporedna stvar, bitnije je koga podrzavaju Hrvati/Bosnjaci/Siptari a koga ne, to nam je glavni parametar za procenu izdajnickog kapaciteta
Odakle je Milosevic?Nikako ne može biti sporedna stvar. Ako pogledaš prošlost, posle drugog velikog rata, u Srbiji nije vladao Srbin poreklom iz Srbije. Zašto?
Meni je bitno, razumem da mnogima nije, to je u redu. Želim da vidim predstavnika svoje zemlje, koji nema uticaj genetike sa drugih prostora, kako će vladati...ovo što se dešava poslednjih skoro pola veka je sramotno, a niko od vlasti nije bio čist Srbin iz Srbije, ako se tako nastavi samo se vratimo u krug....Što je to bitno Ružice?
Iz CGOdakle je Milosevic?
Ovaj čini policijuOni cine listu, prvi je profesor psihologije
Kada se priča o vlasti, mogu da delim, ovi do sada se nisu pokazali kao dobročinitelja Srbije, vreme je da vidimo i drugu stranu.Ne mogu ljude da delim po babama i dedama.
važno da je Srbin a ne Albanac iz Bosne ko sad što je..Kada se priča o vlasti, mogu da delim, ovi do sada se nisu pokazali kao dobročinitelja Srbije, vreme je da vidimo i drugu stranu.
Ne bi to bilo važno da smo mi moralan i odgovoran narod, ali nismo. Zato želim da vidim i izvornog Srbina, iz Šumadije recimo, kako bi vladao. Ako bude isto, mogu da kažem to je to, kraj, nismo sposobni...Kada se priča o vlasti, mogu da delim, ovi do sada se nisu pokazali kao dobročinitelja Srbije, vreme je da vidimo i drugu stranu.
bio je Toma čini mi se.. loš čovek ali je ovaj 100 puta goriNe bi to bilo važno da smo mi moralan i odgovoran narod, ali nismo. Zato želim da vidim i izvornog Srbina, iz Šumadije recimo, kako bi vladao. Ako bude isto, mogu da kažem to je to, kraj, nismo sposobni...
Važno je da je Srbin poreklom iz Srbije. Za mene su svi ostali neprihvatljivi, svi čiji su roditelji ili dedovi poreklom iz Bosne, CG, Hercegovine do sada su vladali i pokazali koliko ne vole Srbiju. Daleko im lepa kuća, neka vladaju tamo odakle potiču....važno da je Srbin a ne Albanac iz Bosne ko sad što je..