Studenti na ispitima

Država nije pokazala doslednost.

i jeste nedosledna, a cilj toga je raslojavanje ljudi. mada svi u tome ucestvuju i ovi zadovoljni povecanjem plata, ali bi ipak blokade.

neka racunaju da vucic ima svoje glasacko telo, kakvo god ima ga jos uvek...a sta oni imaju razjedinjenu opoziciju, potkupljenu, plenume koje vode nekakvi studenti starosti 20 do 25 godina, bez dovoljno znanja i iskustva. kako to vole da kazu deca....a ja se pitam dal su onda deca i navijaci starosti 19 do 25 godina ili su oni ipak huligani, onda ljudi koji nisu upisali fakultete nego se vencali i dobili svoju decu u tim godinama.

koliko puta sam cula da ljudi kod lekara traze da ih pregled profesor, znaci neko za koga racunaju da ima znanje i iskustvo, niko nece kod mladih lekara, a onda se ovde prodaje prica kako studenti znaju. svako hoce iskusnog majstora, nece pocetnika.

to sto oni znaju da nam treba pravna drzava to isto sam i ja znala u njihovim godinama, a znam i danas.

oni ce da nam urede drzavicu...pa ako je budu uredjivali ko hodnike po fakultetima sto su uredjivali....pa ne znam sta da kazem.:lol:

ne mogu sve je ovo bez veze sto se desava oko nas.

moram priznati prateci desavanja pocinjem da imam osecaj da sam u pedestrim godinama.. zborovi,. plenumi, jednakost, pravda, generalni strajk, radnici, proleteri..... kao da slusam komunisticku propagandu...

kao da zele da vrate levicu na vlast jer sve ovo sta se prica ima neodoljiv smek socijalizma i nekog neokomunizma.
Pa 35 godina divljeg kapitalizma privatizacija pokusaja neoliberalizma ljudima vec dokurcilo

Pa logicno :D zato sto ga nema...
Zato i jesu za zborove i plenume u prevodu hajducke druzine pere kvrzice u kojima ce da mlate o nepravdama i jednakosti i solidarnosti.... Vec vidjeno pre 120 godina.. Zato uvek i podvaljuju tu pricu studentima jer su dovoljno mladi da ne znaju da misle, dovoljno neiskusni da nemaju nikakve repere i dovoljno naivni da stradaju za tudje interese.
Jer se zna ko je presjednik danske norveske finske Svedske Svajcarske?
Ali zato na Balkan tu su ta zvucna imena sto zvucnije ime narod sve jadniji....odprilike do nekog Kim dzonga treba da se dodje

a "srecni robovi" nije uvreda?
to je problem..nisi ni svesna.. zato su izborni rezultati onakvi kakvi jesu.

na primer ja ne izlazim na izbore vec dugo godina jer je politika odavno prestala da me zanima
kad kazem nesto kriticki odma mi lepe etiketu "caci" i sad ocekujes posle toga da sam motivisan da izadjem i glasam?
umesto da se objasni nezgodno pitanje, pitalac se etiketira..
tu lezi problem... prevelika agresija prema onima koji ne misle kao blokaderi ili onima koji podrzavaju otpor ali se ne slazu sa svim metodama.

"srećni robovi" je izraz koji su filozofi i mislioci upotrebili za objašnjavanje ovakvih političkih pojava. Tako da ,eto, malo čitam pa citiram te pametnije od mene. Imaš i navodnike .
Srećni robovi se stučno zovu oportunisti. https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Опортунизам

1752678366119.png

ovo je problem ... kazes vecem delu..na osnovu cega?
do sad najveci miting je imao koliko? 300.000 prisutnih?
protiv vucica je glasalo na proslim izborima milion ljudi.
MILION!
i opet je pobedio.. ne mozes reci vecina.. ne znas da li je vecina.. problem agresivnosti o kojoj sam pricao je i taj sto mnogi koji ti pricaju da su protiv vucica na izborima zaokruze njegov broj ali ne zele da se kace i lakse im je da javno pricaju da su protiv..

pitao sam @Lagerta nije mi nikad odgovorila.. da pita ljude na blokadi da li su bili za vucia pa promenili misljenje ili su oduvek protiv vucica.
smem da se kladim da ce 99% reci da su bili oduvek protiv njega

sta to znaci..nema sveze krvi i novih koji su protiv njega..na blokade izlaze oni koji su tradicionalno protiv njega... nema tu veceg pomaka u izbornim brojkama i umesto da se oni koji mogu da naprave pomak, neodlucni motivisu da izadju i glasaju protiv vucica, oni bivaju vredjani i napadani i etiketirani kao caci samo zato sto kriticki pricaju ili ne odobravaju blokade saobracaja..
Vučić pobeđuje zbog "neutralnih" koji godinama ne izlaze na izbore.

Oni ne izlaze jer su "srećni robovi" - čitaj zadovoljni svojim pozicijama u opštem užasu od države, bez svesti o nacionalnim interesima, prilagođeni okolnostima koje ih malo uzdižu iznad ekonomski prosečnog stanovnika.

Ovi "neutralni" su spremni da se pozovu na rezultete izbora tvrdeći da su svi izbori "namešteni" ili da na izborima nemaju za koga da glasaju.
Ako se "neutralnima" dirne u savest što ne izlaze na izbore, zakmečaće da su etiketirani, ili, pak da na Majorci koktel plaćaju 10 do 15 evra i da je teško svuda, pa čak i na Majorci. (Uzgred, prošle godine nisam primetila da im je tako teško, a ni demonstarcije za 17 dana boravka nisam videla.)

Ova tvoja analiza strukture ljudi koji izlaze na blokade (šatro na blokadama su oni koji su oduvek protiv Vučića) jer potpuno u SNS navijačkom maniru. Na blokadama je ono čega nije bilo pre 15 - 20 godina. Na blokadama su mladi ljudi, a tamo gde su oni, neminovna je promena vlasti, pa kad-tad. Da li će biti zavedeni, da li će ih voditi neki drugi Vučić (..."jer svi su oni isti" - mantra tipična za penzionere) sve koji su prešli 60, pa i 50 godina ne treba da se tiče.

Ako mladi ljudi budu zavedeni, neka budu, sami su hteli, sami su krojili državu za sebe, pa sami i neka ispaštaju. Oni preko 50, 60, 70 godina već su svoje šanse us..rali i zato ne treba ni za šta ni da se pitaju. Pogotovo ne treba oni da se pitaju jer zbog njih su ovom državom vladali razni Miloševići, Šešelji, Vučići, Tadići, Nikolići, Đilasi.

I zato, bolje je da ne pametuju kako "ova deca" ništa ne znaju.
Videlo se koliko su starije generacije "znale".
I da mi niko ne kmeči kako je blokiran saobraćaj.
Zbog oportunizma, zbog saginjanja glave, sve treba da bude blokirano onima koji su dozvolili da se zlo uvećava i legitimizuje.

Poslednja izmena:

Oni ne izlaze jer su "srećni robovi" - čitaj zadovoljni svojim pozicijama u opštem užasu od države, bez svesti o nacionalnim interesima, prilagođeni okolnostima koje ih malo uzdižu iznad ekonomski prosečnog stanovnika.

Ovi "neutralni" su spremni da se pozovu na rezultete izbora tvrdeći da su svi izbori "namešteni" ili da na izborima nemaju za koga da glasaju.
Ako se "neutralnima" dirne u savest što ne izlaze na izbore, zakmečaće da su etiketirani, ili, pak da na Majorci koktel plaćaju 10 do 15 evra i da je teško svuda, pa čak i na Majorci. (Uzgred, prošle godine nisam primetila da im je tako teško, a ni demonstarcije za 17 dana boravka nisam videla.)

Ova tvoja analiza strukture ljudi koji izlaze na blokade (šatro na blokadama su oni koji su oduvek protiv Vučića) jer potpuno u SNS navijačkom maniru. Na blokadama je ono čega nije bilo pre 15 - 20 godina. Na blokadama su mladi ljudi, a tamo gde su oni, neminovna je promena vlasti, pa kad-tad. Da li će biti zavedeni, da li će ih voditi neki drugi Vučić (..."jer svi su oni isti" - mantra tipična za penzionere) sve koji su prešli 60, pa i 50 godina ne treba da se tiče.

Ako mladi ljudi budu zavedeni, neka budu, sami su hteli, sami su krojili državu za sebe, pa sami i neka ispaštaju. Oni preko 50, 60, 70 godina već su svoje šanse us..rali i zato ne treba ni za šta ni da se pitaju.
Prvo, nismo zadovoljni, ali ne vidimo alternativu. Drugo, zašto davati bjanko podršku nekome bez imena, prezimena i programa. Nagledali smo se raznih kombinacija u vlasti, a sad nema ničega sem haosa koji se pravi bez pravog cilja, a bogami ni povod nije jasan.

Prvo, nismo zadovoljni, ali ne vidimo alternativu. Drugo, zašto davati bjanko podršku nekome bez imena, prezimena i programa. Nagledali smo se raznih kombinacija u vlasti, a sad nema ničega sem haosa koji se pravi bez pravog cilja, a bogami ni povod nije jasan.
Ali zato daješ podršku nečemu što nije blanko, nego je negro.

Haos je napravio onaj koji nije hteo da ispuni četiri zahteva.
Doveo dotle da se sada traže izbori koje neće dati.
Čak i da ih da, pokrašće glasove na izborima.

Štaviše, ako treba da gledamo "zadnje namere" velikih režisera u pozadini čitave situacije, pa najlepše je stranim investitorima da se organizuje neki mini građanski rat. Paravojne formacije i ostala prateća aparatura nije strana radikalima.

I na kraju će biti da su za sve krivi omladinci jer "ništa ne znaju" .

I kao, ova vlast ima program, a studenti ga nemaju.
Koji je program ove vlasti?
Da se ne zna gde su granice države?
Da se uvodi mini Šengen gde su Albanci iz Albanije dobrodošli da rade kod nas uz svoju ličnu kartu?
Da se zadužujemo zbog nekih projekata za koje ne znamo ni čemu služe.
EXPO - yebote, projekat iznad projekta navodnjavanja obradivog zemljišta,
nacionalni stadion iznad recikliranja otpada i očuvanja prirode jer se nema para za ekologiju
onaj Macut u Kragujevcu otvara neki :roll: inovacioni distikt, more marš sa vašim distriktima, nemate vatrogasne službe, a otvarate neke bezvezarije da biste krali, ili ona rugoba od premijerke bivše ke..nja o razvoju veštačke inteligencije, a nemaju beogradska prigradska naselja kanalizaciju.
Socijalni slučajevi na sve strane, jug republike Bogu za plakati, ali to vladi nije važno, ionako će dovesti ljudstvo iz Albanije. Oni neće da se žale.

I kao, ova vlast ima program, a studenti ga nemaju.
Koji je program ove vlasti?
Da se ne zna gde su granice države?
Da se uvodi mini Šengen gde su Albanci iz Albanije dobrodošli da rade kod nas uz svoju ličnu kartu?
Da se zadužujemo zbog nekih projekata za koje ne znamo ni čemu služe.
EXPO - yebote, projekat iznad projekta navodnjavanja obradivog zemljišta,
nacionalni stadion iznad recikliranja otpada i očuvanja prirode jer se nema para za ekologiju
onaj Macut u Kragujevcu otvara neki :roll: inovacioni distikt, more marš sa vašim distriktima, nemate vatrogasne službe, a otvarate neke bezvezarije da biste krali, ili ona rugoba od premijerke bivše ke..nja o razvoju veštačke inteligencije, a nemaju beogradska prigradska naselja kanalizaciju.
Socijalni slučajevi na sve strane, jug republike Bogu za plakati, ali to vladi nije važno, ionako će dovesti ljudstvo iz Albanije. Oni neće da se žale.
O čemu lupaš, ko daje glas bilo kome. Ko su studenti? Koha je to vizija i ko su njeni nosioci? Meni lično kao malom privredniku je dobro dok god mogu da radim, planiram za neki naredni ciklus i da me niko ne dira osim onog što državi zakon dozvoljava. Ulazne cene su još uvek niže nego u EU što omogućava da budem konkurentan. Mene to zanima, to pratim, ne odgovara mi haos kojibse pokušava stvoriti. Ne dugujem nikome, nibdržavi, ni pojedinima. Ulažem iz dobiti pa nemam ni kredit ni podsticaj. Radi cela porodica, komšije, kumovi, prijatelji. Ne tražimo ničiju podršku, samo za Boga miloga ne odmažite!

Ako mladi ljudi budu zavedeni, neka budu, sami su hteli, sami su krojili državu za sebe, pa sami i neka ispaštaju. Oni preko 50, 60, 70 godina već su svoje šanse us..rali i zato ne treba ni za šta ni da se pitaju. Pogotovo ne treba oni da se pitaju jer zbog njih su ovom državom vladali razni Miloševići, Šešelji, Vučići, Tadići, Nikolići, Đilasi.

Zbog oportunizma, zbog saginjanja glave, sve treba da bude blokirano onima koji su dozvolili da se zlo uvećava i legitimizuje.

isplacujte nam mesecnu platu, pa necemo da radimo.

aha, ne moze...ne mozemo ni mi vama da pomognemo.

s kojim pravom neko smatra da zivoti starijih od 50 nisu bitni, pri cemu ja nemam 50. svako je sebi najbitniji i bice najbitniji i dokle god ste vi sebicni, mi ostali mozemo i trebamo da budemo jos vise. ljudi moraju da rade da bi ziveli, ali po vama mi koji nismo na budzetu treba da pocrkamo...ma jel. :lol:

Evo da sam ja u Srbiji i da su sutra izbori za koga glasam?

O čemu lupaš, ko daje glas bilo kome. Ko su studenti? Koha je to vizija i ko su njeni nosioci? Meni lično kao malom privredniku je dobro dok god mogu da radim, planiram za neki naredni ciklus i da me niko ne dira osim onog što državi zakon dozvoljava. Ulazne cene su još uvek niže nego u EU što omogućava da budem konkurentan. Mene to zanima, to pratim, ne odgovara mi haos kojibse pokušava stvoriti. Ne dugujem nikome, nibdržavi, ni pojedinima. Ulažem iz dobiti pa nemam ni kredit ni podsticaj. Radi cela porodica, komšije, kumovi, prijatelji. Ne tražimo ničiju podršku, samo za Boga miloga ne odmažite!
Jao, jao, Vučić ti je garant ekonomskog razvoja a Siniša Mali mozak ekonomije.
Studenti pokvariše malu privredu, oni ti odmažu.

Back