Studenti na ispitima

Ово ти ни вучић не би поверовао ;)
Оштећени су и трпе на све стране, што је потпуно очигледно. Пала им је влада, стоје им пројекти, јавност им много више прати поступке па су бахаћења која су била свакодневна свели на минимум.
Не смеју да распишу изборе, што им је увек до сада био пут за излазак из сваке па и најмање кризе, јер су свесни да их уз све крађе не могу добити.
И што је можда највећи успех студената, снсовце су чак почеле да чисте ђубре после својих скупова, јер су студенти лепо показали и њима, а пре свега целој Србији, да је највећи патриотизам не остављати ђубре за собом.
Наравно, ти ћеш нам сад доказивати да је чишћење ђубрета део плана злих сила да нас поробе :mrgreen:
Osteceni su do te mere da nisu osteceni...
Izbore mogu da raspisu a i da ne raspisu u svom interesu sto imas prilike i da vidis..
Cuj ciste djubre... to ce ih mnogo unazaditi :D
Vidim expo sve stoji. ne zasmejavaj !

Ma dzaba je sa tobom pricati i objasnjavati bilo sta, kad ti neces, nemozes i ne zelis da razumes.
Ja mogu da ti objasnim ali da razumem umesto tebe to vec ne...
Ne mogu da uhvatimi nikakvu logiku niti redosled u prici koja bez kraja i pocetka ide u krug, besmisleno i bez poente.
Btw ja radim za sebe a ne za druge al ne vredi da ti pricam jer ti ocigledno sebi objasnis sve uprosceno i pogresno..
Zanimljivo kako je vama zbunjujuće svako argumentovano odgovaranje na post. Žao mi je što ne umem da koristim parole sklepane u SNS akademiji da bi ste razumeli moj post :mrgreen: ( ovo VI odnosi se i na gospodu koja je lajkovala post :mrgreen: )

Ne uciteljice javno na netu se objavljuje i toga ima ihaha.
Nego što ne primite jadne studente blokadere kod sebe malo za dj?ajde sta je to za vas sitnica.
E da platite im i školarine isto sta to isto ništa.i nastavite da blokirate do mile volje.
I primali smo ih kada su šetali Srbijom, mislim da vi tu reč i nemate u rečniku, kod vas nikada i ništa nije za džabe :mrgreen:

Ja uplaćujem za obrazovanje redovno svakog meseca. O ratovima nemoj jer si gledala samo na tv. To su ti niski udarci koji ne priliče nekom ko bi patriotizam trebao da prenese deci. Štaviše, sramota je.
Da ponovim, takvi kao ti ste više štete doneli obrazovanju nego svi ratovi zajedno. Tužno je korišćenje navodne "patritotske" parole ali očekivano od takvih. Svi na istu matricu, puna vam usta Srbije, svi ratnici jurišnici, pa gde ste bre bili kad uzimali Kosovo?? Gledali na TV-u u i navijali kao pravi "ratnici" SNS akademije? Ja kao žensko, i da sam mogla možda bih i išla al ne mogu da dođem na red od vas takozvanih Kosovo je srce Srbije.

Da ponovim, takvi kao ti ste više štete doneli obrazovanju nego svi ratovi zajedno. Tužno je korišćenje navodne "patritotske" parole ali očekivano od takvih. Svi na istu matricu, puna vam usta Srbije, svi ratnici jurišnici, pa gde ste bre bili kad uzimali Kosovo?? Gledali na TV-u u i navijali kao pravi "ratnici" SNS akademije? Ja kao žensko, i da sam mogla možda bih i išla al ne mogu da dođem na red od vas takozvanih Kosovo je srce Srbije.
Spominjao sam Kosovo negde? Ti sve trpaš u isti koš. Nisam učestvovao u ratu 99. Bio sam vojnik od novembra 91. i razdužio se u januaru 96. u kasarni u Marković polju kod Brčkog. RVI prve kazegorije 60%, botac prve kategorije (više od 36 meseci u VRS). Šta ti o tome znaš? Ništa. Bila si klinac koji je kukako na sankcije.

Spominjao sam Kosovo negde? Ti sve trpaš u isti koš. Nisam učestvovao u ratu 99. Bio sam vojnik od novembra 91. i razdužio se u januaru 96. u kasarni u Marković polju kod Brčkog. RVI prve kazegorije 60%, botac prve kategorije (više od 36 meseci u VRS). Šta ti o tome znaš? Ništa. Bila si klinac koji je kukako na sankcije.
Kao što rekoh niti ćeš ti razumeti suštinu onoga što ja pišem, niti mene zanima tvoj plitki pogled na dešavanja. Nikakve veze ovi nema sa mojim postom...

Osteceni su do te mere da nisu osteceni...
Izbore mogu da raspisu a i da ne raspisu u svom interesu sto imas prilike i da vidis..
Cuj ciste djubre... to ce ih mnogo unazaditi :D
Vidim expo sve stoji. ne zasmejavaj !
Изборе могу да распишу, али је проблем што не могу да их добију ;)

Изборе могу да распишу, али је проблем што не могу да их добију ;)
Da to smo videli na primeru lokalnih izbora nedavno...

Dzaba je vama pricati, ti si deo onih koji na klan narko dilera ubica lopova i kriminalaca ide smajlicima i srcima i transparentima napravljenim od kartonskih kutija od jafe.
E zato ti je sve propalo pre nego i pocnes...

Ja nisam za sns ali ti si pravi kadar za sns ako mislis da je sve crno belo i da onaj koji nije za ove namestene proteste mora nuzno biti sns.
Zapravo ja sam jedan od najvecih protivnika snsa
Džabe objasnjavas.i na starom nalogu si mi bio blokiran jer imamo suprotna misljenja o nekim stvarima ali čim eto izrazis neko mišljenje koje se razlikuje od ovog legla blokadera ovde odmah si sns bot sendvicar etc.
Sad svakog ko se usudio da kaze nesto drugačije prozivaju da je član sns:hahaha:

Džabe objasnjavas.i na starom nalogu si mi bio blokiran jer imamo suprotna misljenja o nekim stvarima ali čim eto izrazis neko mišljenje koje se razlikuje od ovog legla blokadera ovde odmah si sns bot sendvicar etc.
Sad svakog ko se usudio da kaze nesto drugačije prozivaju da je član sns:hahaha:
Pa zato sto su sekta i sustinski se jako malo razlikuju od onih koje smatraju neprijateljima.
Isto rade sto i vucic... Djilas je kriv za sve....
Tako i ovi kada njihove gazde kojih nisu ni svesni odluce da je dosta jer su postigli ciljeve ovim cirkusom koje nazivaju revolucijom, optuzivace normalne ljude koji su videli pozadinu price da zbog njih nisu uspeli..
Uspeli u pokusaju da najveci narko klan ubica lopova izdajnika i kriminalaca pobede i smaknu srcicima, smajlicima i kineskim pistaljkama od 60 dinara, sa svom snagom neoliberalnog degenerika i dekadenta koji je toliko indoktriniran da ne zna i ne kapira da je sam sebi neprijatelj jer radi bukvalno kao saucesnik u vlastitoj propasti sluzeci interesima onih kojih nije ni svestan u svojim zabludama da postupa ispravno...

Da se vratim na temu.
Svako od blokaderosa koji se usudi da mi spreči ćerku da ide na ispit dobiće odgovor.
Udari mi na porodicu ocekuj isto....
I ovo ti je isto jedan od ciljeva ovog cirkusa i kaljuge koju su nam lepo postavili, da bi rasparcali i usitnili sve do te mere da ne da ne mogu da se sloze nekoliko ljudi vec da ti i dva oka u glavi okrenu jedno protiv drugog...

Tebi ide cerka na ispit, ona baba ne moze kuci da popije lekove, onaj mora bolesnu mamu da vozi kod lekara i takoo dalje...

Narod je oboleo od kolektivnog ludila do te mere da misli ako bude sam sebi otezavao zivot nesto ce da promeni..

Jel stvarno treba neko da napise da je autodestruktivan generalni strajk i obustava rada svih zaposlenih lica

Pa model prosecnog blokadera po vlastitim kriterijumima je neradnik idiot onda...

Jel kapira taj blokader da ako onaj u epsu izvrsi obustavu rada on sam nece imati struje kuci ! Znaci bojler ne radi, frizider, klima , usisivac, komp sa koga plasira tu mentalu bolest i tako dalje

Jel kapira da ako na urgentnom centru obustave rad da ce baba da mu umre posle srcke jer je nece niko primiti, jer smo u strajku ...

Jel kapira da ce migranti da mu siluju kevu jer policija strajkuje i pridruzuje se blokaderima kako oni prizeljkuju...

Nema vode batice, nema hrane... nema goriva... nema nista ALOOO mozak !

Blokiras sam sebe, ne blokiras kopove lopovskih stranih firmi, ne blokiras expo, ne blokiras dedinje ...

Znaci bukvalno pola mozga ti treba da skontas da je ovo namesteno ...
I u ovoj kaljuzi dobro izreziranoj previse ljudi je obolelo od mozga, bukvalno postaju kao oni idioti koji umesto konja jasu stapove na kojima su igracke konjskih glava...

Back