Studenti su „kastrirali“ srpskog predsednika

Bože, daj nade beznadežnima...:roll:
Odbijam da poverujem da neko može biti toliko naivan, barem za politiku, a posebno srpsku... ;)
Idi u miru, moje dete, i ne greši više... :cool:
Odgovara li kraća forma?... 😁 :flert:
Ma sta me briga sta ti verujes ili ne, otkaci se vec jednom. :twisted:

P.S. Koja kraca forma?
:ok: ništa ne bih dodavala, sve si napisala i više nego jasno, pismenima dovoljno.

Ne znam što su ove vrane orkestrirano graknule na tebe, a i mrzi me da čitam.
Hvala, i ja bih tako rekla, ali nepismeni su, makar funkcionalno, i to je nesto najmanje sto se moze reci, a ima i jos.
Ти и Sanndrina сте нешто побркале и запамтиле Вучићеву јевтину манипулативну контру.
Није му речено да је ненадлежан за расписивање избора, него да (као Председник) није надлежан да се утрпава и одговара им на захтеве које су упутили тужилаштву и правосудним органима.
Pa sta se onda oni UTRPAVAJU u izbore i njegov resor???!!

P.S. Koja kraca forma?
"Otkači ti sa mnom do ludila....":cool::zurka::tease::lol::hahaha:
Pa kraće pisanje=kraća forma, dete moje, ti si načisto pogubljeno među svojom pismenošću i svojim zahtevima od drugoga kako bi išta razumela,
šta je to u tvojim venama što te vuče drugim ženama?...:cool: :P Ubuduće, ubacuj moje duge filozofske postove u chat-bota da ti on prevede, jer
nema se vremena, dalje ide, dalje ide...:hahaha:

Pa kraće pisanje=kraća forma, dete moje,
samo starac foco od 100-inu ;leta moze kerc i tako da oslovljava
"Otkači ti sa mnom do ludila....":cool::zurka::tease::lol::hahaha:
ko s decom spava budi se popisan, zacas ti caci policija natovari ...svoje grehe
a kerci bi ionako otkacila sa aljekom, on je njen tip, nego derpe ko krle i ana-chale

P.S. Koja kraca forma?

Hvala, i ja bih tako rekla, ali nepismeni su, makar funkcionalno, i to je nesto najmanje sto se moze reci, a ima i jos.

Pa sta se onda oni UTRPAVAJU u izbore i njegov resor???!!
Опет показујеш да не познајеш материју о којој говориш. (Прелистај Устав Реублике Србије).
Расписивање (превремених) избора има право да тражи било која друштвено-политичка организација, или удружење грађана. То није утрпавање.
Треба да разликујеш захтев (тражење) за покретање (превремених) избора и предлог за расписивање (превремених) избора, јер су то хронолошки две фазе процеса. Председник Србије јесте надлежан за подношење предлога за расписивање избора.
Утрпавање је
кад неко упути захтев тужилаштву (које је у оквиру судске власти), а на тај захтев покушава да одговори Председник државе (из извршне власти). То је исто као кад би ти тражила од лекара да ти установи дијагнозу због повреде у саобраћају, а уместо њега ти дијагнозу натура министар саобраћаја.

Опет показујеш да не познајеш материју о којој говориш. (Прелистај Устав Реублике Србије).
Расписивање (превремених) избора има право да тражи било која друштвено-политичка организација, или удружење грађана. То није утрпавање.
Треба да разликујеш захтев (тражење) за покретање (превремених) избора и предлог за расписивање (превремених) избора, јер су то хронолошки две фазе процеса. Председник Србије јесте надлежан за подношење предлога за расписивање избора.
Утрпавање је
кад неко упути захтев тужилаштву (које је у оквиру судске власти), а на тај захтев покушава да одговори Председник државе (из извршне власти). То је исто као кад би ти тражила од лекара да ти установи дијагнозу због повреде у саобраћају, а уместо њега ти дијагнозу натура министар саобраћаја.
Nije tacno, nego ste se zeznuli pa se sad vadite.

Nije tacno, nego ste se zeznuli pa se sad vadite.
Тужно је колико не разумеш, али бих те ипак замолио да кажеш какве везе има овај твој одговор на мој наведени коментар? Шта није тачно?

П.С. Говорио сам у једнини - одавно нисам студент и "нисмо" се зезнули, него боље познајеМ ситуацију и догађаје него ти и не бркам информације као ти и Sanndrina.

Тужно је колико не разумеш, али бих те ипак замолио да кажеш какве везе има овај твој одговор на мој наведени коментар? Шта није тачно?

П.С. Говорио сам у једнини - одавно нисам студент и "нисмо" се зезнули, него боље познајеМ ситуацију и догађаје него ти и не бркам информације као ти и Sanndrina.
Nisam ti odgovorila i necu, jer si dvolican, licemeran, trazis odgovore na vise mojih postova se nadovzujuci, a prethodno "lajkujes" uvredljive i ponizavajuce komentare prema meni. Takve ne cenim, i zato ih svrstavam u "vi" (mnozinu, copor), jer i povrh naizgled lepog ophodjenja, vi koji tako radite za mene nikad necete biti licnosti ni misleci ljudi.

:ok: ništa ne bih dodavala, sve si napisala i više nego jasno, pismenima dovoljno.

Ne znam što su ove vrane orkestrirano graknule na tebe, a i mrzi me da čitam.
vrane su jako pametne,. ali aljek tvrdi da je on orao, verovatno su svi ostali pileca pamet; nego., gde vam je djuro, ne cuje se od kad se izblamirao oslovljavajuci anu sa predsednice vlade? - i posle se ljutis kada ga ismevamo: pi, pi, pi, ...

Poslednja izmena:
Ja ga i sad ne mrzim, ja samo smatram da je izgubio kompas u ponekim vaznim stvarima (Generalstab, Rio Tinto, pokusaj potkupljivanja mladih neki nerealnim stanovima i ratama, pokusaj potkupjivanja ljudi uopste...)
nikad on nije imao zdravorazumski kompas, u tome je problem vas koji kasnije ukopcavate
sta mislis da straks misli da je balansiranje, i kada ga naziva balen-sero, nesto cool? ne, i on mu se ruga, kao da je baba-sera, ili dramoser ili slicna podrugljiva rec, slozenica, da se ne ruga rekao bi balanser, a ne balansero

Imao je dok je bio premijer, koliko god bilo nepopularno, ali konacno je uveo finansijsku disciplinu u Srbiji. Bio je zaista podrzavan od strane nekih uglednih drzavnika kao sto su Putin i Angela Merkel, a sada...?

Nije isto.
nije imao. a zbog pristojnosti, protokola, diplomatije ga niko nije ranije vredjao postavljajuci ga da sedi pored wc-a, ili na vratima, i slicno, kao tramp na hoklicu sto ga je posadio, jer se on na te protokole ne obazire mnogo
putin je na primer namerno imao psa sa merkelkom, ona ih se boji, pa da bi joj uterivao strah na sastanku, on je jos pokvareniji od trampa [kad ih ti vec pomenu, setih se te slike sa sastanka]

koju finansijsku disciplinu? to si izmantrala

Poslednja izmena:
nije imao. a zbog pristojnosti, protokola, diplomatije ga niko nije ranije vredjao postavljajuci ga da sedi pored wc-a, ili na vratima, i slicno, kao tramp na hoklicu sto ga je posadio, jer se on na te protokole ne obazire mnogo
pution je na primer namerno imao psa sa merkelkom, ona ih se boji, pa da bi joj uterivao strah na sastanku, on je jos pokvareniji od trampa [kad ih ti vec pomenu, setih se te slike sa sastanka]
To za kuce mislim da ste preuvelicali i cak izmislili da je bio cilj pretnja, a za Merkel, osim sto je sama pogresila kasnije sa najezdom muslimana ali to je pre svega problem zapada, ne mogu da joj nadjem manu. Stavise, "sasekla" ga je iako iz drugih motiva, sa tom idejom podele Kosova (koja je stetna i za nas jer je celo Kosovo nase, kakva podela).

I dok je bio pod uticajem Merkel, Vucic je bio meni super, ali otkako je postao predsednik, da li to korespondira i sa Trampom i njegovim da kazem nacinom i stilom potkupljivanja i pretnji, ne znam, ali uglavnom poceo je da se menja.

edit: S tim sto, ne znam da li je ovo gluma i ne iskljucujem ni tu mogucnost, i jos uvek mislim da ce u zadnjem momentu da se preokrene na ono kakav je bio, da ne da ni Rio Tinto, ni Generalstab, niti da okrene ledja Rusiji, a da sve vinovnike i krivce za pad nadstresnice jednostavno pohapsi pa makar bili to i Kinezi (mada ne verujem da je na njima glavna krivica, vec mozda nesto samo sporedno).

Poslednja izmena:
edit: S tim sto, ne znam da li je ovo gluma i ne iskljucujem ni tu mogucnost, i jos uvek mislim da ce u zadnjem momentu da se preokrene na ono kakav je bio,
ja sam ti vec rekao da kada tebe citam uopste mi ne delujes da si svesna da pises na forumu politika, vec na jednom drugom
on glumi da je los, a u stvari je dobar, kao kada smo se upoznali i bili zaruceni, ili prvih godina braka...ccc, tako to meni zvuci
To za kuce mislim da ste preuvelicali i cak izmislili
heh, nismo, nisam, to sam sa stranog nekog medija zapamtio, garant ima slika i clanak da se nadje na netu, posle je negirao, evo odlicna analiza koga zanima, pa i video kako se merkelka utronjala, ahahaha. putine kvarnjaku

Poslednja izmena:
edit: S tim sto, ne znam da li je ovo gluma i ne iskljucujem ni tu mogucnost, i jos uvek mislim da ce u zadnjem momentu da se preokrene na ono kakav je bio, da ne da ni Rio Tinto, ni Generalstab, niti da okrene ledja Rusiji, a da sve vinovnike i krivce za pad nadstresnice jednostavno pohapsi pa makar bili to i Kinezi (mada ne verujem da je na njima glavna krivica, vec mozda nesto samo sporedno).
Sto posto je samo gluma.
Ne odustaj od ljubavi prema njemu - voli ga još više, jer odlično glumi.

ja sam ti vec rekao da kada tebe citam uopste mi ne delujes da si svesna da pises na forumu politika, vec na jednom drugom
Slusaj, cak i danas, za tebe i takve slicne koji nagadjate, sirite mrznju onako "napipavajuci u mraku" bez cinjenica i dokaza, nazivate ga pogrdim imenima, generalizujete to i na ljude koji ga u ma cemu podrzavaju ili su podrzavali, on je itekako bolji.

Konkretno, ti meni ne delujes da si svestan sta pises ne samo na politici, nego i na religiji, a to jedno s drugim korespondira. Ta ista mrznja i nerazumljiv bunt.

"napipavajuci u mraku" bez cinjenica i dokaza
upravo je obrnuto, vi mnogi ste se odvojili od realnosti, i od cinjenica, a istina je za vas pipanje u mraku, nagadjanje, itd

i onda samo to projektujete na nas, ili na mene licno, koji se trudim uvek da argumentujem, pa i sada sa merkelkom, putinom, i psom - sastanak, ako koza laze, rog ne laze

ali ne, ti mislis da smo mi preuveliocali, niti koji mi, niti te zanima da se uveris, i proveris prvo, vazno da ti imas neko svoje misljenje, kao i guzicu svako sto ima
To za kuce mislim da ste preuvelicali i cak izmislili
Moj Bog je Istina, a tvoj lazljvac vucic, i jos imas obraza da kazes da ne argumentujemo:
  1. "boljsevik bokserom razbio pandury oko", a imas video gde se vidi da namerno ulece medju zandarme i dobija pendrekom po oku, samo da bi se odmah pojavio sa av-om na tv-u
  2. "nije radjena" - nadstresnica, i to isto svi znaju da je slagao, na 1.
dva primera, hoces jos? hej da si ti zaljubljena u patoloskog lazova i ovalkvy varalicu? treba ti strucna pomoc, a ne forum

Poslednja izmena:
Sto posto je samo gluma.
Ne odustaj od ljubavi prema njemu - voli ga još više, jer odlično glumi.
Nisam naklonjena glumi, samo kazem, mozda postoji ta mogucnost jer u svakom slucaju nije lako danas biti predsednik ili bilo kakav predstavnik Srbije.

Ako ne glumi, izgubio je kompas, ali to ne znaci da treba do te mere kao sto se i ti konstantno spustas, mrzeti tog coveka, niti ijednog. Vlast ce proci, a vi cete stati zabelezeni vecito kao krvoloci.

upravo je obrnuto, vi mnogi ste se odvojili od realnosti, i od cinjenica, a istina je za vas pipanje u mraku, nagadjanje, itd

i onda samo to projektujete na nas, ili na mene licno, koji se trudim uvek da argumentujem, pa i sada sa merkelkom, putinom, i psom - sastanak, ako koza laze, rog ne laze

ali ne, ti mislis da smo mi preuveliocali, niti koji mi, niti te zanima da se uveris, i proveris prvo, vazno da ti imas neko svoje misljenje, kao i guzicu svako sto ima

Moj Bog je Istina, a tvcoj lazljvac vudic, i jos imas obraza da kazes da ne argimentujemo:
boljsevik bokerom razbio pandury iji, a vimas video gde se vidi da ulece medju zandarme i dobihja pendrekom po oku
nije radjena - nadstresnica, i to isto svi znbaju da je slagao, na 1.

dva primera, hoces jos?
Pa i ti imas misljenje ne kao guzicu, nego kao veliku guzicu.

1) Pogresio je, i nije dalje instistirao na tome. Zamisli, predsednik moze i da pogresi?
2) Isto. U sustini ona nije radjena kako treba, pa mu je verovatno neko sugerisao da je to isto kao da nije ni radjena i zato je tako rekao.

Zasto odmah "na noz" kad neko vec sam odustane od toga, verovatno videvsi da se prevario i sam?

Back