Država nije pokazala doslednost.
i jeste nedosledna, a cilj toga je raslojavanje ljudi. mada svi u tome ucestvuju i ovi zadovoljni povecanjem plata, ali bi ipak blokade.
neka racunaju da vucic ima svoje glasacko telo, kakvo god ima ga jos uvek...a sta oni imaju razjedinjenu opoziciju, potkupljenu, plenume koje vode nekakvi studenti starosti 20 do 25 godina, bez dovoljno znanja i iskustva. kako to vole da kazu deca....a ja se pitam dal su onda deca i navijaci starosti 19 do 25 godina ili su oni ipak huligani, onda ljudi koji nisu upisali fakultete nego se vencali i dobili svoju decu u tim godinama.
koliko puta sam cula da ljudi kod lekara traze da ih pregled profesor, znaci neko za koga racunaju da ima znanje i iskustvo, niko nece kod mladih lekara, a onda se ovde prodaje prica kako studenti znaju. svako hoce iskusnog majstora, nece pocetnika.
to sto oni znaju da nam treba pravna drzava to isto sam i ja znala u njihovim godinama, a znam i danas.
oni ce da nam urede drzavicu...pa ako je budu uredjivali ko hodnike po fakultetima sto su uredjivali....pa ne znam sta da kazem.

ne mogu sve je ovo bez veze sto se desava oko nas.