Бран Мутимировић
Domaćin
- Poruka
- 4.156
Gde je imala milion puta pravo? Na mirnim protestima?blazi je od pendreka, a policija je imala u ovih 6 meseci milion puta pravo da pendrek upotrebi, ali nije ..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je imala milion puta pravo? Na mirnim protestima?blazi je od pendreka, a policija je imala u ovih 6 meseci milion puta pravo da pendrek upotrebi, ali nije ..
oni bi voleli da je bilo povreda od stampeda, al malo su se zeznuli
Prvi koji je spomenuo zvučni top bio je Vladimir Đukanović, uživo u prenosu iz studija dezinformera, kada su svi prisutni kao najprimitivnije seljoberčine uz smeh likovali zbog upotrebe istog i "pevali".
onda si i ti bot i niko ne bi trebalo ovde da me sankcioniše što iznosim svoje mišljenjeplenum je preki sud
A sad ćemo svi tebi da verujemo na reč, a ne sopstvenim očima i ušima kad smo videli i čuli objašnjenja i demonstriranje LRAD uređaja od strane policije itd.
Ne postoji zvučni top koji " pušta uzlet aviona medju ljude". Lagali su te a pošto si na istoj političkoj liniji sa tim koji lažu i pošto nemaš pojma o zvučnim topovima - ti si poverovala.
aj obrišite onda i ovu neistinitu tvrdnju nekog gospodina forumaša ovde koji kaže da je plenum preki sudplenum je preki sud
Па нека обави. Брани им неко?Institut na kojem radi Jovo Bakić. Istraživanja takve vrste treba da obavi profesionalna i nezavisna agencija za istraživanje javnog mnenja, a ne Jovo Bakić.
Pričaš napamet bez pokrića. Kao i većina na društvenim mrežama uključujući i ovaj forum, po sopstvenom priznanju nemate potpune informacije i uprkos tome iznosite smele tvrdnje kao da imate.Naprotiv, danas je opasnost od etiketiranja veća nego ikad. Ne postoji mogućnost da neka organizovana grupa studenata javno istupi protiv blokada i za nastavak školovanja, a da ne bude etiketirana kao režimska "ćaci" grupacija i satanizovana u medijima kao što su N1, Nova, Danas...
Naprotiv, danas je opasnost od etiketiranja veća nego ikad. Ne postoji mogućnost da neka organizovana grupa studenata javno istupi protiv blokada i za nastavak školovanja, a da ne bude etiketirana kao režimska "ćaci" grupacija i satanizovana u medijima kao što su N1, Nova, Danas...
Cini mi se da ti na nekoj temi rece da to ne moze biti obicno pustanje zvuka npr.aviona na razglas?Zašto povrede? Ja ih nemam. Zvučni top... Jao bože, pisali smo milion tema, je puptanje zvuka na daljinu. Dovoljno je da se pusti uzlet aviona među ljude i da izazove paniku i stampedo.
Koji mi? Cela Srbija ga tako zove. S pravom.U redu, laž opozicije i Vladimira Djukanovića. Zar ga vi ne zovete bizon i ne tvrdite da je notorni lažljivac?
Ako na plenum dođe 6oro ljudi, to bukvalno znači da može 7 studenats da dođe da ih preglasa.
Ova priča o posećenosti plenuma je najgluplja stvar koja se može čuti i čudi me da posle 4 i po meseca ljudi nisu prestali da to ponavljaju, jer ne pomažu ni samim sebe (protivnici blokada) a kamoli nekom drugom.
Eee, ali onda bi dokazali upravo ono što se upiru iz sve snage da poreknu. Ne biva.Па нека обави. Брани им неко?
Suprotno. baš sam rekla da može i da mislim da je to.Cini mi se da ti na nekoj temi rece da to ne moze biti obicno pustanje zvuka npr.aviona na razglas?
Ovaj forum je upravo pokazatelj toga.Pričaš napamet bez pokrića. Kao i većina na društvenim mrežama uključujući i ovaj forum, po sopstvenom priznanju nemate potpune informacije i uprkos tome iznosite smele tvrdnje kao da imate.
A kome je to prećeno i ko je napadan zbog protivljenja blokadama, pa se i drugi plaše da bi prošli isto tako?Nikad verovatno ne dodje 6 ali dodje 20,30, 50.
Oni koji ne dodju NE ŹELE da se bave politikom, NE ŽELE da glasaju o istoj, NE ŽELE sebi da stvaraju probleme, da ih neko iz druge grupe vredja, napadne, preti, sutra da mora da se okreću oko sebe kad hodaju ulicom. Oni žele da studiraju, zamisli.
Nikad verovatno ne dodje 6 ali dodje 20,30, 50.
Oni koji ne dodju NE ŹELE da se bave politikom, NE ŽELE da glasaju o istoj, NE ŽELE sebi da stvaraju probleme, da ih neko iz druge grupe vredja, napadne, preti, sutra da mora da se okreću oko sebe kad hodaju ulicom. Oni žele da studiraju, zamisli.
Je li iko ovde ikoga isključio na bilo koji način zbog neslaganja ili civilizovano diskutujemo? Konkretno govorim sad o ovoj diskusiji, na ovoj temi.Ovaj forum je upravo pokazatelj toga.
Ako sta zucnes da se ne slazes sa blokaderima,odmah si caci.
Iskljucivost samo takva.
U realnosti vecina ljudi nece ni da razgovara jer nema zivaca za raspravu ili objasnjenja.
Onda me vara memorija.Suprotno. baš sam rekla da može i da mislim da je to.
To je odašiljač zvuka na daljinu.
Ima tema na Nauci.
Neki, kojima je stan blizu, zbilja plaćaju kirije, ali većina ih je kod kuće i rade nešto. Izbegavaju druge troškove.Djeca svih mojih kolega i komsija su u toj grupi.
Vise ne znaju sta da rade,a roditelji kirije placaju.
Studenti 3.0 su najcistija sorta Srbije koja ce spasiti Srbiju
Ovde je diskusija podnosljiva.Je li iko ovde ikoga isključio na bilo koji način zbog neslaganja ili civilizovano diskutujemo? Konkretno govorim sad o ovoj diskusiji, na ovoj temi.