- Poruka
- 77.429
štaš ti na plenumu, iz koje si strankeBila sam par puta na tom plenumu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
štaš ti na plenumu, iz koje si strankeBila sam par puta na tom plenumu
ovde su ti aktivistiJa se ponekad pitam da li svi ljudi danas treba da se bave politikom umjesto politicara?
Oni to bar ne rade dzabe.
Danas svi znaju sve; medicinu, pravo, a tek što se razumeju u politiku...Ja se ponekad pitam da li svi ljudi danas treba da se bave politikom umjesto politicara?
Oni to bar ne rade dzabe.
E moj druže, Pumpi SVE zna.Da, sad očekujem odgovor Pumpija u kojem kaže da nema potrebe ni za kakvim glasanjem jer je međuvremenu saznao rezultate najnovije ankete prema kojoj 99 odsto studenata podržava plenum.
Ко није против Вучића, он је за њега ... осим ако ниси његов ватрени присталица који се разочарао, али још увек не можеш да пређеш на другу страну.Niko nije spomenuo grupaciju studenata koja ne ide na blokade ali ni ne ide kod ćacija u park.... To su studenti koji bi da uče medjutim zbog stvorene atmosfere straha ne žele da nikom kažu to...tako da ih ne vidimo ni u parku ni na faksu. Šta vi mislite ?
Najgore je da i kad ne zelis da se bavis,prosto moras...ili te uvuku u vrtlog ili moras odabrati stranu.Kidas se,nerviras,svadjas,vrijedjas i budes vrijedjan,mislis da nesto odlucujes i da mozes da odlucujes...a na kraju nista.Odlucuju neki drugi sta oni hoce i kako hoce.Ti si samo slucajni prolaznik.Danas svi znaju sve; medicinu, pravo, a tek što se razumeju u politiku...
Kada bi svako radio svoj posao za koji je plaćen, gde bi nam bio kraj?
Ko je protivkandidat AV-u?Ко није против Вучића, он је за њега ... осим ако ниси његов ватрени присталица који се разочарао, али још увек не можеш да пређеш на другу страну.
Vecina. Slicno roditelji.Niko nije spomenuo grupaciju studenata koja ne ide na blokade ali ni ne ide kod ćacija u park.... To su studenti koji bi da uče medjutim zbog stvorene atmosfere straha ne žele da nikom kažu to...tako da ih ne vidimo ni u parku ni na faksu. Šta vi mislite ?
Студенти и професори, које ће подржати Новак Ђоковић, Кустурица и опозиција.Ko je protivkandidat AV-u?
zaboravila si selektore fudbalske experteDanas svi znaju sve; medicinu, pravo, a tek što se razumeju u politiku...
Kada bi svako radio svoj posao za koji je plaćen, gde bi nam bio kraj?
A zašto samo vlast. Ima mnogo zainteresovanih.Sa pravog mesta snimak
Ne kažu da jeste, već da vlast da Odgovore šta je.
Па биће тако. Нишки универзитет је то први коментарисао.Zasto studenti npr.ne izaberu nekog profesora da ih predstavlja i osnuju svoju stranku i budu kandidati na izborima.
Ovi protesti bi im bili odlicna predizborna kampanja.
Не мора и не треба за сада да буде хијерархије, јер лоповски и издајнички режим то и жели, да може да удари на појединца или да га купи или да га сатанизује, овако анархистичко уређење је одлично и режим је ту беспомоћан. А тек када дође тренутак за политичку платформу, онда се прелази на кандидате, који су на неки начин то што ти хоћеш, а то су вође. У номралним државама, вође су институције, устав, закони.I malo su mi glupe te price da masa ljudu nema nekog vodju.
I turisti kad idu u obilazak imaju vodju puta.
Mora biti neke hijerarhije.
kada bi fakulteti proradili, niko više ne bi zarezivao ove što protestuju
Moze kupiti i grupu ljudi ako su potkupljiviНе мора и не треба за сада да буде хијерархије, јер лоповски и издајнички режим то и жели, да може да удари на појединца или да га купи или да га сатанизује, овако анархистичко уређење је одлично и режим је ту беспомоћан.
Kad ce doci taj trenutak?А тек када дође тренутак за политичку платформу, онда се прелази на кандидате, који су на неки начин то што ти хоћеш, а то су вође. У номралним државама, вође су институције, устав, закони.
Dok politiku ne počne biti briga za njih.boli ih kar za politiku
pametni deca
kad se opametiš shvatićeš da ti ništa ne odlučuješ, dotle živi u oblacimaDok politiku ne počne biti briga za njih.
Alternativa je da se ništa ne radi i da sve nastavi kako je bilo.kad se opametiš shvatićeš da ti ništa ne odlučuješ, dotle živi u oblacima
kako si topla i mila samo da znasaj obrišite onda i ovu neistinitu tvrdnju nekog gospodina forumaša ovde koji kaže da je plenum preki sud
kad već brišete moje mišljenje da je gospodin forumaš naprednjački bot
poruka primljena i evo jako sam se nasekirala zbog togakako si topla i mila samo da znas
Prvo ja sam svoj ... kao sto je recimo Dubrovnik bio svoj, a realno nije bio ni srpski ni hrvatski sem jedno kratko vreme...ali u sustini svoj jer je svoj progres ostvario upravo kad je bio svoj ..Ко није против Вучића, он је за њега ... осим ако ниси његов ватрени присталица који се разочарао, али још увек не можеш да пређеш на другу страну.
poruka primljena i evo jako sam se nasekirala zbog toga
neverovatno ali istinitoVecina. Slicno roditelji.
Trebas da se bijes i politicki organizujes da bi mogao normalno funkcionisati.
Ништа се није променило од Античке Грчке до данас. Оно што је Сократ рекао о демократији стоји и даље.Sve sto radi vlast moze da radi i opzicija da dodje na vlast.Niko tu nije ni nevin ni naivan.
Lako je bilo starim Grcima baviti se politikom...ni tv-a,ni novina,ni interneta,ni zvucnog topa...
Samo ono sto kazes i uradis.
Mada,ko zna kako je i njima bilo...ljudi su ljudi,osobine su ostale iste,sao tehnika se mijenja.