Studenti 3.0

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Onda me vara memorija.
Neko drugi je rekao da bi moglo biti to,a ti si kategoricki tvrdila da nije to,nego zvucni top.
Izvini,ako grijesim,ako nisi ti.
Neko je tvrdio da to može sistem Običnih zvučnika.. što ja mislim da ne može, jer svaki čovek ume da razluči da li se zvuk pušta sa nekog zvučnika u daljini s prozora npr i da li čuješ nešto kod svoje glave kao neposrednu opasnost.

Bila sam par puta na tom plenumu, javljali se neki da kažu da bi nastavak nastave ali Podržavaju blokadu?! Potpuno protivrečno. Ako su iza svog stava i ako imaju argument nek jasno iznesu. Posle glasanje i većina se pita.

Postojanje tih stud 3.0 je jasno, ali deluje kao da su beskičmenjaci.

Џаба им образовање, без васпитања !

Koji mi? Cela Srbija ga tako zove. S pravom.

Znači, sad treba da poverujemo u priču da je zvučni top (ili kako god se zvalo to nešto što je sasvim izvesno upotrebljeno) laž koju je plasirao režim, pa posle u više navrata korigovao izjave o tome nemajući kuda, pa smo gledali i snimke demonstriranje LRAD uređaja i fotografije montiranih uređaja i raspoređenih na mestu protesta 15. marta? Aj se potrudi još malo pa možda i nešto gluplje smisliš.

Ti druže moj uopšte ne znaš šta je zvučni top i kako LRAD zvuči. On para uši, čuje se maltene kilometrima pošto radi na frekvencijama od 2 do 4 KHz . Kako to para uši i mozak...
Gde su te slike LRAD-a na mestu protesta, hajde priloži. Verovatno i ne znaš kako zvuči tzv infrasonični zvučni top sa frekvencijama ispod 20 Hz. Pa ne zvuči nikako, ne čuje se, samo se osećaju vibracije. Tu treba vremena i vremena da bi došlo do osećaja mučnine, nelagodnosti, vrtoglavice..

Znači ništa od toga ne odgovara dogadjaju od 15 marta.
Ali to vam ne smeta da spinujete.

Ti druže moj uopšte ne znaš šta je zvučni top i kako LRAD zvuči. On para uši, čuje se maltene kilometrima pošto radi na frekvencijama od 2 do 4 KHz . Kako to para uši i mozak...
Gde su te slike LRAD-a na mestu protesta, hajde priloži. Verovatno i ne znaš kako zvuči tzv infrasonični zvučni top sa frekvencijama ispod 20 Hz. Pa ne zvuči nikako, ne čuje se, samo se osećaju vibracije. Tu treba vremena i vremena da bi došlo do osećaja mučnine, nelagodnosti, vrtoglavice..

Ti nemaš pojima.
Ima tema na nauci
To što ti opisuješ je ALERT MODE, koji LRAD ima, ali niko nije rekao da je bio visoki alert mode.
Naprosto, taj uređaj je koristan ako se npr izgube planinari i potrebno im je dostaviti neki info. Onda se tako prenosi glas na daljinu. Tipa, dolazimo ubrzo.

Takođe LRAD može da pusti bilo koji MP3 snimak.

Onda me vara memorija.
Neko drugi je rekao da bi moglo biti to,a ti si kategoricki tvrdila da nije to,nego zvucni top.
То управо и јесте ”звучни топ”. Одашиљач звука на даљину. Усмерен и врло снажан. Није то никакав прави топ у војном смислу, прави назив је long-range acoustic device (LRAD).

То управо и јесте ”звучни топ”. Одашиљач звука на даљину. Усмерен и врло снажан. Није то никакав прави топ у војном смислу, прави назив је long-range acoustic device (LRAD).
Neko je rekao da je mozda zvuk aviona pojacan na zvucnik,a neko drugi je rekao da nije to nego "top".
Nebitno,druga tema,ali mi je zaparalo usi.

Cini mi se da ti na nekoj temi rece da to ne moze biti obicno pustanje zvuka npr.aviona na razglas?
Onda me vara memorija.
Moguće je da si moju objavu videla:
Moglo je to jednostavno da bude jako glasan zvuk recimo motora aviona ili čega god, pušten sa zvučnika iza mase, zbog čega su ljudi na začelju kolone samo iscimani, oni krenuli da se razdvajaju misleći da naleće neko vozilo na njih i nadalje samo domino efekat. Eto, mogućnost postoji da je to bilo ili slično tome nešto, mada ne mora da znači.
Napominjem da izraz "zvučnik" koristim u širem smislu i ne mislim konkretno na običan zvučnik.

Neko je rekao da je mozda zvuk aviona pojacan na zvucnik,a neko drugi je rekao da nije to nego "top".
Nebitno,druga tema,ali mi je zaparalo usi.
Као што сам објаснио ”звучни топ” и јесте звучник. Специфичних карактеристика и намене.

Izvinite, ekspertu za zvučne topove, nisam vas prepoznao.

Gledali smo dovoljno snimaka LRAD uređaja i videli fotografije montiranih na vozila, za koje su čak i Dačić i drugi tvrdili da nisi korišćeni iako su montirani. A prvo su tvrdili da nisi ni montirani. A pre toga da nisu ni raspakovani i da stoje u magacinima. A pre toga da ih uopšte država ni nema. Ako te zanima istina, možeš za 5 sekundi da pronađeš i snimke i fotografije, a ako te zanima ignorisanje dokaza možeš za 5 sekundi da demonstriraš svoju egoističnost i ekspertizu u vojnom i policijskom naoružanju kao što si i sada.

Ako na plenum dođe 6oro ljudi, to bukvalno znači da može 7 studenata da dođe da ih preglasa.

Ova priča o posećenosti plenuma je najgluplja stvar koja se može čuti i čudi me da posle 4 i po meseca ljudi nisu prestali da to ponavljaju, jer ne pomažu ni samim sebe (protivnici blokada) a kamoli nekom drugom.

Opet ti o fantomskim "plenumima". Možeš li da odgovoriš zašto si protiv izjašnjavanja svih studenata svih fakulteta elektronskim putem o prekidu ili nastavku blokada.

Back