Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.212
Mnogo toga je drugačije od tada. Treba valjda neko novo istraživanje.
U toku su pripreme za novo istraživanje; biće gotovo do maja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo toga je drugačije od tada. Treba valjda neko novo istraživanje.
U toku su pripreme za novo istraživanje; biće gotovo do maja.
Tih dvadesetak je samo prisutno ali zastupaju stavove svih odsutnih, šta nije jasno?
Ne podrźavaju blokade, bar jedan veliki deo njih. Te vaše smešne lažne ankete možete samo da okačite mačku o rep. To su ko ankete iz Volkischer Beobachtera onomad, svi su za, sprdnja.
1. ako je neko gebelsovac, onda su to upravo naprednjaci1. Zvučnog topa nije bilo. Da se imalo razumeš u te stvari, znala bi da nije. Ali ovde vlada ona gebelsova, ako hiljadu puta ponoviš jednu laž postaće istina.
2. Oni koji su gazili studente su u pritvoru, koliko mi je poznato.
3. Sudjenje za nadstrešnicu će tek da se desi, jel to studenti u kristalnoj kugli vide budućnost?
4. Sve ovo gore je dimna zavesa, studenti koji vode blokade su članovi ili simpatizeri opozicije i jedini pravi cilj je smena vlasti na ulici tj poništavanje izbora.
1. Zvučnog topa nije bilo. Da se imalo razumeš u te stvari, znala bi da nije. Ali ovde vlada ona gebelsova, ako hiljadu puta ponoviš jednu laž postaće istina.
E, aj ne izmišljaj, pametniji si tako. Prijateljski i dobronamerni savet.Tad nisu legale ovolike pare blokaderima, danas se ne samo lagodno zivi nego i bogati od tog posla.
Tad nisu legale ovolike pare blokaderima, danas se ne samo lagodno zivi nego i bogati od tog posla.
To onda vazi za sve,a ne samo za ovu kategoriju koja je "optuzena".Pa trend emigracije kod omladine je ogroman i samo se povećava.
To nije optužba, već konstatacija činjenica. Srbija u ogromnoj meri edukuje visokokvalifikovane radnike za inostranstvo.
obe strane lazu...zato kazem da je 3.0 opcija najbolja.... recimo blokaderi lazu kad kazu da su demokraticni a videli smo nametanja. Plenumi , neprijavljeni skupovi, nemogucnost studentima da polazu ispite ..1. ako je neko gebelsovac, onda su to upravo naprednjaci
toliko su puta uhvaćeni u laži, od krupnih stvari do sitnih koje su samo posledica patološke potrebe da lažu
2. meni nije poznato
3. jel ti vidiš budućnost u kristalnoj kugli kad znaš da će suđenje tek da se desi?
4. studenti u blokadi nemaju vođu, što nas vraća na to da ste samo vi zagovornici gebelsovih principa
Sprdaj se ti do mile volje, ali imaj na umu da to nema nikakvu težinu i da ne menjaš time ništa u realnosti. Mogu i ja da se frljam većinama i manjinama tako bez pokrića i da trtljam o kačenju o rep.Ne podrźavaju blokade, bar jedan veliki deo njih. Te vaše smešne lažne ankete možete samo da okačite mačku o rep. To su ko ankete iz Volkischer Beobachtera onomad, svi su za, sprdnja.
Svaka čast.
Odavno se ne ismejah ovoliko. Što bi rekao onaj kobac iz crtaća- ludo burazeru, ludo.![]()
hajde da vise vidimo te povrede od zvucnog topa... Proslo je 20 dana, dajte povredeSa pravog mesta snimak
Ne kažu da jeste, već da vlast da Odgovore šta je.
1. ako je neko gebelsovac, onda su to upravo naprednjaci
toliko su puta uhvaćeni u laži, od krupnih stvari do sitnih koje su samo posledica patološke potrebe da lažu
2. meni nije poznato
3. jel ti vidiš budućnost u kristalnoj kugli kad znaš da će suđenje tek da se desi?
4. studenti u blokadi nemaju vođu, što nas vraća na to da ste samo vi zagovornici gebelsovih principa
plenum je bukvalno demokratija na delu, tako da si malo omašioobe strane lazu...zato kazem da je 3.0 opcija najbolja.... recimo blokaderi lazu kad kazu da su demokraticni a videli smo nametanja. Plenumi , neprijavljeni skupovi, nemogucnost studentima da polazu ispite ..
al im zabranio da glasa na plenumu i da govore na plenumu

hajde da vise vidimo te povrede od zvucnog topa... Proslo je 20 dana, dajte povrede
plenum je preki sudplenum je bukvalno demokratija na delu, tako da si malo omašio
blazi je od pendreka, a policija je imala u ovih 6 meseci milion puta pravo da pendrek upotrebi, ali nije ..Zašto povrede? Ja ih nemam. Zvučni top... Jao bože, pisali smo milion tema, je puptanje zvuka na daljinu. Dovoljno je da se pusti uzlet aviona među ljude i da izazove paniku i stampedo.
Prestani sa tim budalaštinama o "plenumima". Evo danas tekst profesorke sa Pravnog u Politici koja tvrdi da na taj plenum dolazi dvadesetak lica, a Pravni fakultet ima preko 8 000 studenata.
https://www.politika.rs/sr/clanak/671345/deca-revolucije-profesori-prava
Ček kakav sad pendrekblazi je od pendreka, a policija je imala u ovih 6 meseci milion puta pravo da pendrek upotrebi, ali nije ..
Prvi koji je spomenuo zvučni top bio je Vladimir Đukanović, uživo u prenosu iz studija dezinformera, kada su svi prisutni kao najprimitivnije seljoberčine uz smeh likovali zbog upotrebe istog i "pevali".1. Lažu i jedni i drugi, zamisli. A ovo za zvučni top je laž opozicije.
2. Pa upoznaj se.
3. Ako se nešto nije desilo već se planira da se desi, te je po zakonu obavezno da se desi, onda ne možeš ti unapred znati da se neće desiti.
4. Studenti blokaderi itekako imaju vodje, oni najgrlatiji, najagresivniji, članovi opozicije.
Zašto povrede? Ja ih nemam. Zvučni top... Jao bože, pisali smo milion tema, je puptanje zvuka na daljinu. Dovoljno je da se pusti uzlet aviona među ljude i da izazove paniku i stampedo.
oni bi voleli da je bilo povreda od stampeda, al malo su se zeznuliZašto povrede? Ja ih nemam. Zvučni top... Jao bože, pisali smo milion tema, je puptanje zvuka na daljinu. Dovoljno je da se pusti uzlet aviona među ljude i da izazove paniku i stampedo.
Iako sam napisao da su pasivni i nepovezani moram sad zaključiti ako su stvarno oni najbrojniji mogli bi se opet povezati da to zaista hoće, ograditi se od druge dve grupe studenata i izglasati deblokadu na fakultetu. Izgovori tipa nećemo da nas etiketiraju ovako ili onako sve manje postaju opravdani. Tipa mi smo protiv obe grupe ali se plašimo, znači svesno biraju da budu taoci manjine jer su kukavice. Naravno ako su pasivno za blokade onda ova teorija ne važi.