Studenti 3.0

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1. Zvučnog topa nije bilo. Da se imalo razumeš u te stvari, znala bi da nije. Ali ovde vlada ona gebelsova, ako hiljadu puta ponoviš jednu laž postaće istina.

2. Oni koji su gazili studente su u pritvoru, koliko mi je poznato.

3. Sudjenje za nadstrešnicu će tek da se desi, jel to studenti u kristalnoj kugli vide budućnost?

4. Sve ovo gore je dimna zavesa, studenti koji vode blokade su članovi ili simpatizeri opozicije i jedini pravi cilj je smena vlasti na ulici tj poništavanje izbora.
1. ako je neko gebelsovac, onda su to upravo naprednjaci
toliko su puta uhvaćeni u laži, od krupnih stvari do sitnih koje su samo posledica patološke potrebe da lažu
2. meni nije poznato
3. jel ti vidiš budućnost u kristalnoj kugli kad znaš da će suđenje tek da se desi?
4. studenti u blokadi nemaju vođu, što nas vraća na to da ste samo vi zagovornici gebelsovih principa

toliko su puta uhvaćeni u laži, od krupnih stvari do sitnih koje su samo posledica patološke potrebe da lažu
2. meni nije poznato
3. jel ti vidiš budućnost u kristalnoj kugli kad znaš da će suđenje tek da se desi?
4. studenti u blokadi nemaju vođu, što nas vraća na to da ste samo vi zagovornici gebelsovih principa
obe strane lazu...zato kazem da je 3.0 opcija najbolja.... recimo blokaderi lazu kad kazu da su demokraticni a videli smo nametanja. Plenumi , neprijavljeni skupovi, nemogucnost studentima da polazu ispite ..

Ne podrźavaju blokade, bar jedan veliki deo njih. Te vaše smešne lažne ankete možete samo da okačite mačku o rep. To su ko ankete iz Volkischer Beobachtera onomad, svi su za, sprdnja.
Sprdaj se ti do mile volje, ali imaj na umu da to nema nikakvu težinu i da ne menjaš time ništa u realnosti. Mogu i ja da se frljam većinama i manjinama tako bez pokrića i da trtljam o kačenju o rep.

2. meni nije poznato

1. Lažu i jedni i drugi, zamisli. A ovo za zvučni top je laž opozicije.
2. Pa upoznaj se.
3. Ako se nešto nije desilo već se planira da se desi, te je po zakonu obavezno da se desi, onda ne možeš ti unapred znati da se neće desiti.
4. Studenti blokaderi itekako imaju vodje, oni najgrlatiji, najagresivniji, članovi opozicije.

1. Lažu i jedni i drugi, zamisli. A ovo za zvučni top je laž opozicije.
2. Pa upoznaj se.
3. Ako se nešto nije desilo već se planira da se desi, te je po zakonu obavezno da se desi, onda ne možeš ti unapred znati da se neće desiti.
4. Studenti blokaderi itekako imaju vodje, oni najgrlatiji, najagresivniji, članovi opozicije.
Prvi koji je spomenuo zvučni top bio je Vladimir Đukanović, uživo u prenosu iz studija dezinformera, kada su svi prisutni kao najprimitivnije seljoberčine uz smeh likovali zbog upotrebe istog i "pevali".

Zašto povrede? Ja ih nemam. Zvučni top... Jao bože, pisali smo milion tema, je puptanje zvuka na daljinu. Dovoljno je da se pusti uzlet aviona među ljude i da izazove paniku i stampedo.

😁
Ne postoji zvučni top koji " pušta uzlet aviona medju ljude". Lagali su te a pošto si na istoj političkoj liniji sa tim koji lažu i pošto nemaš pojma o zvučnim topovima - ti si poverovala.

Iako sam napisao da su pasivni i nepovezani moram sad zaključiti ako su stvarno oni najbrojniji mogli bi se opet povezati da to zaista hoće, ograditi se od druge dve grupe studenata i izglasati deblokadu na fakultetu. Izgovori tipa nećemo da nas etiketiraju ovako ili onako sve manje postaju opravdani. Tipa mi smo protiv obe grupe ali se plašimo, znači svesno biraju da budu taoci manjine jer su kukavice. Naravno ako su pasivno za blokade onda ova teorija ne važi.

Naprotiv, danas je opasnost od etiketiranja veća nego ikad. Ne postoji mogućnost da neka organizovana grupa studenata javno istupi protiv blokada i za nastavak školovanja, a da ne bude etiketirana kao režimska "ćaci" grupacija i satanizovana u medijima kao što su N1, Nova, Danas...

Back