Оћете да вам каже тата нешто, ал' да ме не пљујете после?
Од Јасеновца је направљен мит, као и од Сребренице, ту више није важно ни ко је скончао, ни како, ни ко га је убио, ни када.
Јасеновачки мит је направљен да би се цимао сваки пут кад Хрвати помисле да би могли да имају своју независну државу, тј, да би их између осталог и тако држали у заједничкој држави са Србима.
А ако мене неко пита, наравно да Хрвати имају право да имају своју државу,свако ко мисли другачије је будала.
Е сад, све остало је ја кажем овако, ти кажеш онако, онај рек'о осамдесет хиљада, онај рек'о милион и по.
Али лм, оно што је мени као некоме ко се труди да мисли својом главом индикативно јесте да су Срби и 1945. етничка већина тамо где су били и 1939.
А милион убијених, то треба прике негде сместити, толико лешеве, то ти је бре 2/3 Београда, где с костури? Отпливали Савом? Па није Сава Амазон.
А да је било клања и бестијалности, било је, да је она држава то организовала, јесте, али ето, као и све те смрдљиве балканске државе, није умела да то одради како је замислила, и ето...
А да је било и четничких и партизанских одреда ту, надомак ЈАсеновца све време рата, било је. Гледао сам неке изворе, па нигде четници цело трајање рата не помињу фабрику смрти Јасеновац, да ли је могуће да нису знали да се тамо убија стотине људи на дан?
Партизанске јединице су тек биле ту, под носом, па нико није ни помињао ни покушавао да уради било шта око тога, такође све време рата.
А те јединице нису пале с Марса, то су били људи чији су рођаци умарани у Јасеновцу, и то у стотинама хиљада, ако је веровати Србадији.
И сад испада да ни ти људи нису знали ништа, ни да су им рођаци тамо, ни да да се гомиле и гомиле одвозе и довозе у Јасеновац, све то одмах ту, поред партизанских и четничких јединица, ко кога бре овде зајебава?
Али ето, знам ја Србадију, имам посла са Србадијом преко 46 година, оће Србин да лаже, оће да превари...