Zašto za vreme Tita nije bilo huligana?

Kako god okrenuli , Tito je bio retka figura koja je mogla da identitetom , pamecu i integritetom obezbedi da SFRJ ne zavrsi kao cehoslovacka madjarska i ostale zemlje varsavskog ugovora, ako je to uopste ugovor, kao ni kao Grcka, Italija i ostale zemlje NATO ugovora, ako je to uopste ugovor..

Na zalost vidi se da takva licnost koja nije pi.zda je retka da se dokopa vrha drzave u ovim nasim predelima, kladim se da nije retka ovako ali bas da se dokopa mesta odakle moze da se prikaze i brani drzavnu nezavisnost pored toliko mnogo a vidimo da cak i pola naroda zeli da se rasire guzovi i da ga prima redovno samo da imaju parice, ko ciganija su , samo sto cigani imaju itekako uslovne kriterijume za novac koji uzimaju i primaju , pare su pare, a ono sta ce da prihvate je neka deseta stvar...

48387210_1653870104712744_9123634499580592128_n.jpg

Kako god okrenuli , Tito je bio retka figura koja je mogla da identitetom , pamecu i integritetom obezbedi da SFRJ ne zavrsi kao cehoslovacka madjarska i ostale zemlje varsavskog ugovora, ako je to uopste ugovor, kao ni kao Grcka, Italija i ostale zemlje NATO ugovora, ako je to uopste ugovor..

Na zalost vidi se da takva licnost koja nije pi.zda je retka da se dokopa vrha drzave u ovim nasim predelima, kladim se da nije retka ovako ali bas da se dokopa mesta odakle moze da se prikaze i brani drzavnu nezavisnost pored toliko mnogo a vidimo da cak i pola naroda zeli da se rasire guzovi i da ga prima redovno samo da imaju parice, ko ciganija su , samo sto cigani imaju itekako uslovne kriterijume za novac koji uzimaju i primaju , pare su pare, a ono sta ce da prihvate je neka deseta stvar...
Kakav si ti talog i šljam kad ti je Tito dobar...

• Podržavam
Reactions: PA8
ZA VREME TITA NIJE BILO DRUŠTVENIH MREŽA.
DRUŠTVENE MREŽE SU SREDSTVO INFORMATIVNOG RATA mnogo moćnije od dnevnih papirnih novina.
Informacije brzo i lako dostupne, te najbolji segment propagandnog rata.
To nije bilo ni devedesetih za vreme Slobe.
Bilo je za vreme DOS-a ali čini mi se da u tek vreme Vučka imaju ogormnu snagu jer je porastao broj digitalnih korisnika plus što je tehnologija napredovala, brža je i sofisticiranija.
Društvene mreže informacijom mobilišu gomile ljudi za neku akciju

Treba postaviti jednostavno pitanje, da li mislite da ce rat ili armagedon da dodje nenajavljeno i brzo i slucajno?

Smesno mi je kako svaki put postavljaju pitanje koje tri stvari hitno poneti , pa nije armagedon nesto sto je cunami , jedino je cunami iznenadjenje, rat nije, nijedan, unistenje nije , nijedno ....cak ni udar komete ili kolaps sunca nije iznenadjenje odjednom..

Zato zasto se svi pretvaraju da je sve iznenadjenje, jer dok vide , poplazu lazne nade u nesto sto ne potpomazu , u oporavak ili izbegavanje katastrofge?

Video sam coveka koji je mlad i zavrsio je ispod tocka autobusa jer je uskkoci samo jednom nogom u BG bus i druga mu je zavrsila ispod tocka i samleo ga bus...
Jel to bilo iznenadjenje....jeste za njega i sve nas, ali ne i za nekog kao sto sam ja, koji ulazi u bus tako sto su mu ruke kod kukova, prvo telo da prodje pa ruke mogu da se brane, ....

I par puta su morale...ostale odereotine, ali ne i odlazak ispod tocka..kaze vozac nije video , a na prva vrata sam ulazio , sta ces, nije video..

Malo je bez veze da se debatuje sa nekim ko je 90IQ o Titu , to nekko ko ima 150 iq ali pravih 150 , to je za debatu , jer mene ne interesuju papagaji drustvenih floskula nego neko ko moze da sagledava...
iskreno me ne interesuju ni hobisti istoricari , ni to me ne interesuje, oni su umereni , ali me ne interesuju..
Znaci izvrsni advokati , oni su solidan materijal, sociolozi , psiholozi , masinci , ali mora preko 150 na zalost....ne moze ispod..

Programeri nikako , to je bas jad i beda...obicno kompleksi i samonabedjenost....

Tito ih izvozio po eu i us.
Sad se o njima puštaju emisije, slave se kao "heroji".
Danas nemo-š vizu da dobiješ nigde za zapad kao običan pošten čovek.
Treba da budeš cinkaroš da bi dobio vizu.
Krimose su uvek primali , bez onoga što važi za običan narod.
Kakva argumentacija. A pod vašim komunistima naravno bila demokratija i opšti procvat, i UDBA nije progonila Srbe kao takve, samo zato što postoje

Postoje i zapisnici UDBE sa dojavama “svesnih komunista” o tome šta je sveštenik SPC rekao pravoslavnom verniku prilikom skučajnog susreta na ulici. Narodni neprijatelji uvek vrebaju!

AAE407DC-5D9A-4FDA-96CC-BD933D2A1253.jpeg

Čerčil i Staljin su se 1944. dogovorili da Jugoslavija bude tampon zona između Istoka i Zapada u posleratnoj Evropi. Blago tebi i tvojoj pameti.

Čerčil i Staljin su se 1944. dogovorili da Jugoslavija bude tampon zona između Istoka i Zapada u posleratnoj Evropi. Blago tebi i tvojoj pameti.
Slusaj , ti si covek koji je bolesnik, opsednut si , totalno poremecern i to je svima jasno , umesto da smanjis ti do kraja koristis poremecenost moderatora foruma i uspostavljas svoje narative i agendu i jos vuse cinis ono sto oni zele a to je forum nenormalnih u kojem oni pokusavaju da ispadnu jedini normalni ....a daleko su od toga i kao ljudi i kao psiho licnosti...
Moderatorima je bas kao i Vucicu potreban neko ko ce kao caci da provocira one koji su daleko iznad njihovog nivoa svesti i zdrave psihe, pa te zato vide kao korisnog i zato ti daju prostor..

Niko ne psotavlja pitanje zasto je meni zabranjeno ucesce na psihologiji , sociologiji , Ljis, nije da trcim tamo da ucestvujem, , i na jos nekim pdf na forumu..
Jednostavno ne moze moderacija da podnese da neko razlozno razbuca ono sto oni mic po mic filiju na tim pdf...

Zato ti sluzis na ovom pdf da spustis nivo razuma na svoj nivo i onda ce oni da dovrse...

Slusaj , ti si covek koji je bolesnik, opsednut si , totalno poremecern i to je svima jasno , umesto da smanjis ti do kraja koristis poremecenost moderatora foruma i uspostavljas svoje narative i agendu i jos vuse cinis ono sto oni zele a to je forum nenormalnih u kojem oni pokusavaju da ispadnu jedini normalni ....a daleko su od toga i kao ljudi i kao psiho licnosti...
Moderatorima je bas kao i Vucicu potreban neko ko ce kao caci da provocira one koji su daleko iznad njihovog nivoa svesti i zdrave psihe, pa te zato vide kao korisnog i zato ti daju prostor..

Niko ne psotavlja pitanje zasto je meni zabranjeno ucesce na psihologiji , sociologiji , Ljis, nije da trcim tamo da ucestvujem, , i na jos nekim pdf na forumu..
Jednostavno ne moze moderacija da podnese da neko razlozno razbuca ono sto oni mic po mic filiju na tim pdf...

Zato ti sluzis na ovom pdf da spustis nivo razuma na svoj nivo i onda ce oni da dovrse...
Ti si titoista. Titoizam je u suprotnosti sa zdravim razumom. Ti si bolestan.

Back