крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.896
Навијачи Динама туку човека на Главном колодвору 1989. године.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ено ти шаховница на риви 60-тих или 70-тих. Нема потребе за релативизацијом.Да, али огромна је разлика, ако је ово слика из 80их.
Opste je poznato da AI ne radi na osnovu cinjenica negona osnovu shuma vecine, zato stalno daje netacne rezultate jer daje misljenje koje trenutno dobija od web searcha..Људи имају лажну представу о прошлим временима и онда измишљају како је све било савршено.
Вештачка интелигенција ти је открила само део онога што се дешавало у СФРЈ на улицама и стадионима. Туче и разбијања су се редовно догађале, али се о томе није писало и није се около преносило. Сплит је одувек био небезбедно место, где су живели врло опасни навијачи који су били спремни на све и редовно су нападали оног ко би дошао са стране у град. Тукли су и питомце морнаричке академије у Сплиту, бацали су аутомобиле у море, изазивали су нереде пре и после утакмица.
Данас не постоје случајеви да навијачи туку војску, а тада је било могуће иако сви говоре о томе како је Титова армија била најјача и да на њу нико није смео да удари.
Tesko da si ti radnicka klasa sad, cim putujes avionomi zabole te tuki da ides preko aranzmana u odmaralista nego hoces all inclusive..Је%еш ту СФРЈ, ако су Хрватска, а посебно Словенија прешишали тај најбољи животни стандард из 60их и 70их.
Чак и Србија, оваква какаве јесте је гледајући БДП, боља од тадашње СФРЈ.
Кажу свако је могао да оде да летује ? О чему бре булазните ? Прво сељаци никада нису ишли на море, морало је да се ради, а било их је и блам. Свако је могао да буде парадајз туриста са дна каце, да се кува у некој фићи 15-20 сати како би дошао до јадранске обале и да једе паштету на плажи. Еј замисли достигнуће живота, да путујеш аутомобилом без климе (бусом без климе) до јадранске обале цео дан?
А данас ... ја и до Беча путујем авионом, мрзи ме да идем на летовање, опет авионом, чекам зиму да идем на летовање, можда Тајланд, Дубаји, Хургада и то ми је досадно, све сам видео.
И замисли, радничка сам класа као и сви.
Не може да ти продаје ако преиспиташ оно што ти прича.Opste je poznato da AI ne radi na osnovu cinjenica negona osnovu shuma vecine, zato stalno daje netacne rezultate jer daje misljenje koje trenutno dobija od web searcha..
Neko ko nije ziveo u tom vremenu moze da prodaje muda za bubrege da je bilo tuca na stadionima ili da su bile redovne...
Onaj ko je isao na utakmice je znao da ga je bolelo dupe da li ulazi na ovu ili onu tribinu za vecinu utakmica osim Split, iz poznatih razloga..
Ево ти 70-те.Да, али огромна је разлика, ако је ово слика из 80их.
Управо су објавио слику из 1989 ... па знаш ли да је тада и режим и СФРЈ већ били мртви.Ено ти шаховница на риви 60-тих или 70-тих. Нема потребе за релативизацијом.
Слика са риве није из 1989.Управо су објавио слику из 1989 ... па знаш ли да је тада и режим и СФРЈ већ били мртви.
Шаховница и петокраке ...Ево ти 70-те.
![]()
Zbog Golog otoka.Zašto za vreme Tita nije bilo huligana? Nije bilo batinaša sa fantomkama koji bi bakljama i molotovljevim koktelima gađali policiju i građane za period dok je Tito vladao. U čemi je tu caka?