Vučić za Njuzmaks: Tramp ni u jednoj zemlji nije toliko popularan kao u Srbiji

Poruka
20.253

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Njujorku za američku redakciju televizije Njuzmaks da predsednik SAD Donald Tramp ni u jednoj zemlji nije toliko popularan kao u Srbiji.

"Srbija je država u kojoj predsednik Tramp ima veliku popularnost, ona je na veoma visokom nivou i nema zemlje koja je blizu tome. Ne govorim ovo da bih laskao predsedniku Trampu, mi se naravno ne možemo u potpunosti slagati oko svega što on govori, već da bih vam prikazao atmosferu u našoj zemlji", rekao je Vučić.
https://beta.rs/content/231715-vuci...noj-zemlji-nije-toliko-popularan-kao-u-srbiji

Znaci Put-in nije vise in.

Juce cujem njegovu izjavu da je Srbija demokratska zemlja a dokaz za to je neuvodjenje sankcija Rusiji.
Jer zelimo sa svima da budemo ok.
Nas novi ujedinitelj 😡.
Poziva sve zemlje da dodju u Srbiju gde ce spojiti Istok i Zapad. Valjda u NY, neka americka televizija.
Ubacuje se u rec voditeljima, prekida ih, ljudima neprijatno... :dash:

A dugo nisam sebe izlagala mucenju da gledam i slusam “ono”.

Inace, ova televizija je gora od Informera koji bar otvoreno podrzava doticnog.

Ta gostovanja se kupuju i to nije jeftino. Međutim, mora da se radi na popravljanju prozapadnog imidža. Malo uvlačenje, malo propaganda...

I to je u kratkim crtama srpska spoljna politika, jedan dan se ide na skup diktatora sa istoka, drugi dan se širi propaganda na zapadu.

Suština je da mi svima plaćamo. Jedima se plaća zbog drugih i tako u krug. Pozitivnih rezultata za građane nema. Možda je ugovori neki privatni projekat, njima je svima super, ali Srbija i dalje nastavlja stabilno da propada.

Ta gostovanja se kupuju i to nije jeftino. Međutim, mora da se radi na popravljanju prozapadnog imidža. Malo uvlačenje, malo propaganda...

I to je u kratkim crtama srpska spoljna politika, jedan dan se ide na skup diktatora sa istoka, drugi dan se širi propaganda na zapadu.

Suština je da mi svima plaćamo. Jedima se plaća zbog drugih i tako u krug. Pozitivnih rezultata za građane nema. Možda je ugovori neki privatni projekat, njima je svima super, ali Srbija i dalje nastavlja stabilno da propada.
Kako god se pogleda uzas.
Sramota me je bilo da gledam ono juce. Ne ume da se pristojno ponasa u studiju, neotesano.
U istoriji nije Srbija imala ovako nesto :(

Kako god se pogleda uzas.
Sramota me je bilo da gledam ono juce. Ne ume da se pristojno ponasa u studiju, neotesano.
U istoriji nije Srbija imala ovako nesto :(

Ja više i ne gledam, znam da je propaganda.

Ono što zabrinjava je već duže vreme neko odsustvo konkretnih opipljivih koristi iz svih takvih poseta. Svi kao da su zaboravili da pitaju "i dobro, šta je rezultat svega?". Samo se mlati prazna slama, EU integracije stoje, uvode nam vize, uvode nam sankcije (za NIS), nema izbora, korupcija cveta, cene rastu, ljudi beže, teritorije gubimo (Kosovo, Republika Srpska...). Sve je totalno negativno, nema ništa da kažeš da smo nešto postigli. Jedino o čemu se priča u Srbiji su Expo i stadion, što su jelte privatni projekti. Prosto smo izgubili državu i stavili je u funkciju privatnih projekata.

Ja više i ne gledam, znam da je propaganda.

Ono što zabrinjava je već duže vreme neko odsustvo konkretnih opipljivih koristi iz svih takvih poseta. Svi kao da su zaboravili da pitaju "i dobro, šta je rezultat svega?". Samo se mlati prazna slama, EU integracije stoje, uvode nam vize, uvode nam sankcije (za NIS), nema izbora, korupcija cveta, cene rastu, ljudi beže, teritorije gubimo (Kosovo, Republika Srpska...). Sve je totalno negativno, nema ništa da kažeš da smo nešto postigli. Jedino o čemu se priča u Srbiji su Expo i stadion, što su jelte privatni projekti. Prosto smo izgubili državu i stavili je u funkciju privatnih projekata.
Istina, koliko da pesimisticki zvuci.

1758967363656.png

Tramp je popularan i u er-su

Back