Stronghold

kakvi mrtvi arceri za odbranu.....ja njih uopste ne pravim.....samo crossbowmene...na 3 round towera napunim njima i nema sanse niko ni da pridje do zidina :D
a za napad nastancujem oko 50 njih i samo ih privucem uz protivnicki zamak...u prvom rafalu pobiju sve zivo...i onda popnem macemane uz pomoc towera i oni se prosetaju po zidovima i pobiju sve zivo i mrrrrrrrrrrtvo :twisted:

:lol:
ja ni ne koristim archere za napad :lol:
samo katapulte (obe vrste :lol: ) i baliste
i naravno kombinaciju pikemana i macemana
ponekada i zabiberim sa ubicama ili neki drugim jedinicama :)

Zika aka the Pig :lol:

ma ne znate za najbolju foru. ako neprijatelj ima svoje fire baliste oko zamka da ga brane, samo postavite ono "kamionce" za transport stena i metala, u sred njegovog zamka, ox moze da se stavi bilo gde ima mesta, nije bitno da li je neprijatelj u blizini. samo ga ustekate negde izmedju njegovih zgrada i to tako da izmedju oxa i njegovog fire baliste bude neka njegova zgrada. pocinje da puca na ox njegova balista i posto ne moze da ga pogodi, konstantno udara u njegovu zgradu, a zna se sta se desava kad vatrena municija pada vise puta na isto mesto :twisted:
covek zapali samog sebe i do temelja izgore
uvek uzivam i umirem od smeha kad mu to radim, a seljaci izlaze li izlaze i samo gore ko шаша :)
probajte, mnooogo je dobro.

nikad nisam to prob`o.......mada calif me nervira dok ne stabilizujem ekonomiju non stop mi se*e....a posle ga ubijem k`o pichku.........eee on isto ume da postavi paljevinu ispred zamka i zapali kad ti pridjes...

ma ja samo turim zidove da povezem kule...i to stavim 2-3 kule samo na jednom prostoru i tuda svi prolaze i nema sanse sve ih pobijem kad pridju a za to vreme unutra nastancujem vojsku i kad kranem tu nema vracanja dok ih sve ne pokoljem :twisted:.......
ali nema nista lepse nego kad katapultima bacim mrtve kravu u gomilu kod njega i svi mu pocrkaju :lol:

crusader, obavezno
kec je dobar kada prelazis
makar ima pricu, ovde se mlatis i mlatis :)
mada mi nedostaju oni drveni zidovi da se zezam :D

ma lako je dobiti kompa glup je
mozes da postavis jedan prolaz kroz ne znam sta i on ce tuda ici obavezno
pa ja mu pravim pakao sa vodom
napravim jedan uzani putic i naravno ulje, zamkes i sve zivo
mada mi ni ne trebaju :lol:
nniko ziv ne dodje ni do pola

Sto zezate za keca, pa dobar je, po meni ima bolju grafiku od crusadera. A, sto se vec reklo, ima i pricu, u crusaderu je nema, treba da uzme oba dela, jeste crusader bolji u dosta segmenata ali bedak da preskoci keca, tamo se sve moze saznati o svim onim smaracima kroz pricu koji se posle prenose u crusader, bas je profi. Kec me jednio nervira sto nema dobro realizovanu mreznu podrsku, nekako je suvoparna i mnogo toga fali, ali sve ostalo je do jaja.

@labo
uzmi oba dela, nije crusader expanzija, igre se mogu igrati odvojeno, bar je tako kod mene

Back