Stronghold

Stronghold Crusader 1
Poslednja misija je Ti se boris(sam) protiv svih izuzev Snake-a.......
Provalio sa takodje jedan bag....
Volove poredjajte ispred kapije(neprijatelja) cime cete blokirati ulaz i izlaz iz grada,on nece rusiti niti pokusavati da rusi te volove ali morate staviti volove na zzzzzz da se ne bi stvarali........
Jer ako se budu stvarali srusice ih............

Stronghold 1 i Crusader je zakon igrica. Igra se jos uvek...i bogami igrace se jos dugooo! Dvojka i Legends su lose optimizovane i nemaju tu draz kao stari.
Ne mogu da verujem kako se mucite da predjete neke misije... :roll: Ja Stronghold razbijam... ja tu strategiju pikam jos od 2002. godine :cool:

Stronghold 1 i Crusader je zakon igrica. Igra se jos uvek...i bogami igrace se jos dugooo! Dvojka i Legends su lose optimizovane i nemaju tu draz kao stari.
Ne mogu da verujem kako se mucite da predjete neke misije... :roll: Ja Stronghold razbijam... ja tu strategiju pikam jos od 2002. godine :cool:

Ni meni se ne svidjaju ovi novi 3D Strongholdi... bas tako...nemaju tu draz kao stariji... iako je produkcija dovedena na visi nivo... nekako mi je sad sve .... losije. :mrgreen:

ja sam pre probao da igram crusader i odam me smorio...legends iako je nerealan sa onim zmajevima i cudovistima mnogo mnogo je bolji...pre jedno godinu i po dana sam igrao igru i bas mi se svidela...msm ono kampanja me odma smori ali ovako je mnogo extra...

uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Stronghold ili ga volis ili ne, za mene je to bila revolucija u strateskim igrama... odlican je prvi deo sa pricom, bolesno dobar, crusaders uneo je pravu svezinu sto je i trebao da uradi. Zadnji deo je lepo lepo osmisljen, imali su sjajnu ideju samo da su je malo bolje realizovali.

Mnogi pitaju kako da igraju Crusader preko neta - skines GameRanger i pridruzis se il host i igras.
Ne preporucujem Hamachi laguje vise neko na GR.
Crusader - zakon
2 - super kampanja,ovako dosadi malo
1 - dobar
legends - nije lose ,al srednjovekovnim vitezovima bas ne prijanjaju zmajevi i to mada ako se pogleda legenda o kralju Arturu...
warchest - super ekspanzija
extreme - malo preteran s obzirom da je kasnije izasla pa onoliki pikseli ne prijaju bas svima mada je meni i on super
Stronghold Kingdoms - uskoro ce biti mada neki mogu i sada da ga igraju besplatna online igrica meni se bas i ne dopada
Stronghold 3 - dosta ocekujem od njega

Back