dr
Poznat
- Poruka
- 9.753
Stvarno ne znam sta mu je.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

naravno).
.... I naravno za naše doktorke.
WithdrawnWater:Nije valjda?!?!?!?! :shock:
Ma mora da ti se to samo cini.......! :shock:
Nemoguce da jedan covek ima toliko klonova?!?!? :shock:
(Time bi opravdao SVA moja OCEKIVANJA!)![]()
Pa ovo ovde dođe neka paralela onoj temi o devojčici što je maznula gumene bombone.shaddow:Izvinjavam se što možda malo skrećem sa teme, ali nekada mi se učini da ljudi od moderatora na ovoj temi zaista previše očekuju. Kao da žele da ih izlečite tako što ćete da im napišete neki post.
Pa onda i svo svoje nezadovoljstvo u životu iskaljuju na vama......... Kao vas dve ste krive za sve.
Mislim da stvarno nema smisla. Ko je zaista bolestan otićiće kod lekara. Ovo je ipak forum i nije mi jasno šta ljudi u stvari očekuju od pisanja po istom. Možda da odmah ozdrave?
ja sam pod stresom jer ne mogu da donesem odlukuhello_world:sve pada u vodu kad se razbolish
lekari pomazu samo polovicno...ne znam kome je lekar pomogao
WithdrawnWater:Eto, jagodica na primer: ona ima NEREALNA ocekivanja od lekara pa samim tim i negativan stav 'kome je jos doktor pomogao..."
......sabotiraj svakoga ko i pokusa da pomogne jer ce krajnji rezultat biti negativan
....svet je strasno i nesigurno mesto koje ugrozava....."
Očekivanja su potpuno normalna stvar. Svaki čovek nešto očekuje - od sebe ili od drugih.moje srce:...oko očekivanja i potreba - da li su očekivanja (od sebe, od drugih) naše "veštačke" potrebe, čijeg "diktata" možemo (i treba) da se oslobodimo?