Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 240.008
Ma bitno da vam se sex poboljsa posle ovakih tema

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drago mi je da smo to razjasniliops:
Sto se tice radikala, neko je gore pametno rekao da je politicko opredeljenje skup stavova o zivotu. Ja se uzasavam radikalske nasilinicke demagogije, fasistickih stavova, nacina na koji bi oni resavali stvari. Samim tim, dobro razmislim ko je covek u sustini koji je za radikale.
Moji stavoi o zivotu su potpuno drugaciji. Samim tim ne mogu biti sa takvim covekom. A ne mogu ni da ostanem hladna na temu jer ih smatram direktno odgovornim za srozavanje celog naseg sistema vrednosti, poilazeci najnizim i najbolesnijim slojevima koji u toj goloj i glupoj sili i prostacenju napokon nalaze mesto u drustvu koje nikad ne bi imali.
Procitaj Majn Kampf.
Hvala na paznji![]()

Drago mi je da smo to razjasniliops:
Sto se tice radikala, neko je gore pametno rekao da je politicko opredeljenje skup stavova o zivotu. Ja se uzasavam radikalske nasilinicke demagogije, fasistickih stavova, nacina na koji bi oni resavali stvari. Samim tim, dobro razmislim ko je covek u sustini koji je za radikale.
Moji stavoi o zivotu su potpuno drugaciji. Samim tim ne mogu biti sa takvim covekom. A ne mogu ni da ostanem hladna na temu jer ih smatram direktno odgovornim za srozavanje celog naseg sistema vrednosti, poilazeci najnizim i najbolesnijim slojevima koji u toj goloj i glupoj sili i prostacenju napokon nalaze mesto u drustvu koje nikad ne bi imali.
Procitaj Majn Kampf.
Hvala na paznji![]()
eto,to je ono o cemu pricam...nemas vise nista da kazes,i hvala sto si mi potvrdila sumnje iz prethodnog postaKvoc,kvoc..nema na cemu![]()
),jao seki ovo je za tebe...najbolji smo...bla bla...truc...korac ima decka....aaa onaj je dzanki sigurno...bla,bla truc....seki,toma,seki,toma
aaa mi smo robovi u nasoj zemlji,moraju radikali da nas oslobode...bla truc...seki toma seki toma
ybt lik nije zaklapao
ajde da je imao sta da kaze nego je tupio sve vreme o svom idolu

Da li ce radikalka lak$e u sebe da primi chedistu ili chedistkinja radikala?! To pitanje mene jutros interesuje
Cujem da su u posljednje vrijeme nesto oni sps-ovci na cijeni...:???:

bije ih glas da su platezni mozda zatoCujem da su u posljednje vrijeme nesto oni sps-ovci na cijeni...:???:

Uprkos svim zestokim kritikama i dalje cu cvrsto ostati pri svoja dva principa - 1. nikad s radikalom 2. nikad s narodnjakom... Neko ko s pivom ispred prodavnice brani Kosovo i ko se kupa jednom do dva puta nedeljno nije moj ideal muskarca, jbga Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

kud ćeš veće strasti od deljenja stanova, hebo sex to s nekim iz druge strankeDele ljudi stanove u sredinama gde su na vlasti, a za sex sa njima...nismo proveravali...![]()
a sta podrazumevas pod simpatizeri,kao...tebi se svidja cheda ili onaj ostojic mozda,a on voli da gleda sudjenje seselju..?bezvezna:npr. Ja sam simpatizer ldp-a, moj decko je simpatizer radikala
a sta podrazumevas pod simpatizeri,kao...tebi se svidja cheda ili onaj ostojic mozda,a on voli da gleda sudjenje seselju..?
....nisu svi radikali isti....neki su i obrazovani, kulturni, nezainteresovani za seselja i rat....

A za sta su onda, kao ispmatizeri radikala, zainteresovani?neki su i obrazovani, kulturni, nezainteresovani za seselja i rat....
Ima i toga, ali ja ipak mislim da je to zbog mode, verovatno nisu glasali... ali kad dođu na foum onda kažu da su za LDP jer bože moj, oni su progresivni i "slobodoumni"...ovi sto glasaju po forumima, u stvarnosti nemaju pravo glasa
![]()
A za sta su onda, kao ispmatizeri radikala, zainteresovani?