Stranachko opredeljenje sexualnog partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drago mi je da smo to razjasnili :oops:

Sto se tice radikala, neko je gore pametno rekao da je politicko opredeljenje skup stavova o zivotu. Ja se uzasavam radikalske nasilinicke demagogije, fasistickih stavova, nacina na koji bi oni resavali stvari. Samim tim, dobro razmislim ko je covek u sustini koji je za radikale.
Moji stavoi o zivotu su potpuno drugaciji. Samim tim ne mogu biti sa takvim covekom. A ne mogu ni da ostanem hladna na temu jer ih smatram direktno odgovornim za srozavanje celog naseg sistema vrednosti, poilazeci najnizim i najbolesnijim slojevima koji u toj goloj i glupoj sili i prostacenju napokon nalaze mesto u drustvu koje nikad ne bi imali.
Procitaj Majn Kampf.

Hvala na paznji :D

Kvoc,kvoc..nema na cemu :)

Drago mi je da smo to razjasnili :oops:

Sto se tice radikala, neko je gore pametno rekao da je politicko opredeljenje skup stavova o zivotu. Ja se uzasavam radikalske nasilinicke demagogije, fasistickih stavova, nacina na koji bi oni resavali stvari. Samim tim, dobro razmislim ko je covek u sustini koji je za radikale.
Moji stavoi o zivotu su potpuno drugaciji. Samim tim ne mogu biti sa takvim covekom. A ne mogu ni da ostanem hladna na temu jer ih smatram direktno odgovornim za srozavanje celog naseg sistema vrednosti, poilazeci najnizim i najbolesnijim slojevima koji u toj goloj i glupoj sili i prostacenju napokon nalaze mesto u drustvu koje nikad ne bi imali.
Procitaj Majn Kampf.

Hvala na paznji :D

super knjiga
jos kao osnovac sam imao veliku sliku hitlera u sobi: )

Kvoc,kvoc..nema na cemu :)
eto,to je ono o cemu pricam...nemas vise nista da kazes,i hvala sto si mi potvrdila sumnje iz prethodnog posta :D

inace juce na birackom mestu dosao u popodnevnu smenu neki mladi radikal, realno super izgleda,dobro gradjen visok,lepe crte lica...sve sve,iako uopste nije moj tip.i sve je bilo super (za gledanje) dok nije krenuo da prica...a spika je bila sledeca...seselj je najbolji,aaa pobedicemo,jao koliko listica imamo ( a pukli na nbg :lol: ),jao seki ovo je za tebe...najbolji smo...bla bla...truc...korac ima decka....aaa onaj je dzanki sigurno...bla,bla truc....seki,toma,seki,toma :heart: aaa mi smo robovi u nasoj zemlji,moraju radikali da nas oslobode...bla truc...seki toma seki toma :heart: ybt lik nije zaklapao :neutral: ajde da je imao sta da kaze nego je tupio sve vreme o svom idolu :lol: :neutral:
i pomislih...o da,definitivno sam bila u pravu na onoj temi :lol:

a sto je lose kad je tip lep i glup....ono,gore nego zena :neutral:

Vidim odje pale prozivke dok sam bila odsutna :) Uprkos svim zestokim kritikama i dalje cu cvrsto ostati pri svoja dva principa - 1. nikad s radikalom 2. nikad s narodnjakom... Neko ko s pivom ispred prodavnice brani Kosovo i ko se kupa jednom do dva puta nedeljno nije moj ideal muskarca, jbga :roll: Vidim ovde ima puno onih koji nemaju nista protiv, ne zanima ih politika itd. pa samo napred:D

Nema slichne teme, a aktuelni ovi izbori pa htedoh da chujem mi$ljenje sa donje i gornje palube Krstarice.
Kako stranachko opredeljenje va$eg partnera utiche na va$ sexualni zhivot? Takodje, da li ste imali trip da vam se devojka ili dechko svidjaju i da onda saznate od prijatelja ili nje/ga da su va$i politichki stavovi u totalnoj suprotnosti, te zbog toga odustanete od buduce veze?

tito i partija!!!!

jedino sto moze da uzvikuje dok me krese :rolleyes:

Stvarno mi nije najjasnija ovolika ostrascenost....:dontunderstand:
npr. Ja sam simpatizer ldp-a, moj decko je simpatizer radikala (okupan, osisan, ocesljan, ne smrdi na luk, na pivo doduse ponekad...) a slazemo se extra!

Da li je to mozda zato sto smo vaspitani tako da shavatamo da svako ima pravo na sopstveno misljenje?:confused:

a sta podrazumevas pod simpatizeri,kao...tebi se svidja cheda ili onaj ostojic mozda,a on voli da gleda sudjenje seselju..?

Vise naginjem ka Srbljanovicki, a on tesko da ima vremena da ga gubi na Seselja...

Moram da ga branim:lol:....nisu svi radikali isti....neki su i obrazovani, kulturni, nezainteresovani za seselja i rat....

Moram dodati i ovo iako nije vezano za sex, bar ne direktno, ds i ldp pregovaraju sa sps oko formiranja vlade...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back