crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Hoce da kazes da se ministar dosetio da ne placa za rad koji se vrsi ?
Tako je. A da odbijes ne mozes ako je u pitanju sitan procenat viska casova za koji se ne isplati ustanovi da zaposli jos jednog radnika.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super.Blago meni onda sa zadovoljnim djacima i roditeljima djaka i ogranicenim nadzornicima koje ispresecam argumentima kad god navrate pa se postidjeno pokupe i odu na brzaka.
![]()

Tako je. A da odbijes ne mozes ako je u pitanju sitan procenat viska casova za koji se ne isplati ustanovi da zaposli jos jednog radnika.

Super.Blago meni onda sa zadovoljnim djacima i roditeljima djaka i ogranicenim nadzornicima koje ispresecam argumentima kad god navrate pa se postidjeno pokupe i odu na brzaka.
![]()
obavezno im kazesh da je shekspir melodramatski smor, pa vide s kim imaju posla![]()
А јес'...
Иначе, ја сам дете два просветна радника, мени су сви у породици просветари, и ја сам увек знала колико је радно време просветних радника, колико одмора имају, увек се на море ишло у сезони, кад је најскупље...
И каже један колега после пар година стажа:,,Јоој, како се много тога променило последњих година, од како ја нисам ђак! Више распуст просветним радницима не траје као пре! Ми сад имамо годишњи одмор као и остали..''
,,Ахахаха, па, драги колега', кажем ја ,,увек је тако и било! Само Ви нисте дете проветара, па сте све посматрали из перспективе ђака...''
Е, то је то, сви школу знају само као ђаци!
Jedna mi tetka sto sa mnom zivi prosvetarka predaje knjizevnost, sestra mi nekada predavala engleski i sprski, druga tetka opstinski nadzornik. I znam da prosvetarski zivot nije ni malo lak, pogotovo kad dodje vreme ekskurzija pa kad moras da vodis brigu o 30 djaka u stranoj zemlji, i koja je to odgovornost, to ni jedan roditelj nije doziveo do sada. A sednice, nastavnicka veca, roditeljski sastanci, dodatne, dopunske, literarne sekcije itd itd... Prosvetari nemaju raspust kao i djaci, i to je velika zabluda ovoga naroda sto misli da je tako... Pa kad dodje ispisivanje svedocanstava, knjizica, maticne knjige, pa pisanje planova kod kuce, pa priprema za nastavu eeeeh... Koliko posla ima, a placeni su kao obicni smrtnici...Ti narkomanko da cutis. Bolje bi ti bilo da uzmes cetku pa da se iscetkas nego da landaras tom prljavom kosurdom po forumu.
Ha ha ha! Sta mislis da samo vi nastavnicici delite ocene? I vama se dele ocene lutkice moja.
Ti narkomanko da cutis. Bolje bi ti bilo da uzmes cetku pa da se iscetkas nego da landaras tom prljavom kosurdom po forumu.

Javni sektor ce ugusiti privredu.Sece granu na kojoj svi sedimo.
Sve teme o strajku javnog sektora spojiti u jednu.
UBUDUCE ODMAH SPAJATI SRODNE TEME!
Sramota, kako se izrazavate. To ruglo je za pouku drugima kako se ne treba vladati.U tom smislu mozete delovati vaspitno.
Pitam se samo kako se ne dosetiste da strajkujete gladju, ili apstinencijom seksa u kolektivu , nego strajkujete neradom. Kako vam od svih strajkova bas ovaj ispade najdrazi i najprikladniji.

A ko je prodao tri secerane za 9 evra ?
IMA-ministar reče da je pobedila država---on voli da ratuje-sa svojim narodom.Idemo dalje-ćeraćemo se još
Цена евроуранијумских интеграција.И да хоће ова влада то више не може. Задње паре отишле су на педере и на стипендирање Цигана!