DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.391
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li su Makron, Starmer i Merc u stvari “institucije”? Da li si primetio da je pre ove sadašnje institucije AV postojala ista takva institucija zvana Tadić, koja se inače kandidovala i za treći mandat, od maksimalno dva koje propisuje ustav.Institucije.
Nije njegovo da ograničava maržu. Gde je ministar ekonomije (trgovine), privrede ???
Gde je njihova odgovornost za bezakonje ?
Zakon o zaštiti potrošača ne donosi i ne predlaže On.
Svako treba da radi svoj posao !
Tadić nije imao moć (ni Koštunica) ni 10% koliko je sebi nagrabio Vučić. Samo svoje štiti od zakona. Zakon za njih ne važi, jer ga primenjuje i tumače SNS članovi.Da li su Makron, Starmer i Merc u stvari “institucije”? Da li si primetio da je pre ove sadašnje institucije AV postojala ista takva institucija zvana Tadić, koja se inače kandidovala i za treći mandat, od maksimalno dva koje propisuje ustav.
Jedino su se promenila imena, doduše najureni su i Pajtić i Kostreš.
Ne znam ko je pomenuti, inače Tadić je dok je god mogao vladao kao sada AV, jedino se nije baš toliko eksponorao po medijima kao ovaj sada.Tadić nije imao moć (ni Koštunica) ni 10% koliko je sebi nagrabio Vučić. Samo svoje štiti od zakona. Zakon za njih ne važi, jer ga primenjuje i tumače SNS članovi.
Misliš da Goran Knežević* nije kriv ? Ceo Zrenjanin zna da jeste.
Ali ga Tadić nije oslobodio krivice.
Nego je Vučić (i SNS sudije) to uradio.
Nedostatak dokaza.
* Ministar privrede i poljoprivrede, kao demokrata optužen, a kao SNS član oslobođen.
Pumpari prave planove za 2035u.Ne znam ko je pomenuti, inače Tadić je dok je god mogao vladao kao sada AV, jedino se nije baš toliko eksponorao po medijima kao ovaj sada.
Znam da bi se DOS vrlo rado vratio pa vladao i do 2045. i do 2155., a ne samo do 2035, samo to će im ići malo teže.Pumpari prave planove za 2035u.
2155e mogu da dođu.Znam da bi se DOS vrlo rado vratio pa vladao i do 2045. i do 2155., a ne samo do 2035, samo to će im ići malo teže.
Bec se ispunjava.Nadam se, da će Vam se ispuniti ta želja.
Vucic 80%aha, u snovima, trenutno ste na 8%
„Мурат медији (читај сви медији) – 70.000 Аранђеловац“, пише у објави на Инстаграму.
Међутим, снимак из ваздуха показује малобројне ботове.
„Да ли је ово почетак краја СНС“: Снимак из ваздуха са контрамитинга у Аранђеловцу
I kad si se probudio ?Vucic 80%
Blokaderi 0,5 %
Statistika je neumoljiva.
Kada budu izbori nikoga nije briga sta ko misli. Brojevi ce sve pokazati.
Zadnja blokada i generalno strajk blokadera 850 ljudi na teritoriji cele drzave.
Prosle nedelje 10 blokadera blokiralo raskrsnicu. Na grad od preko 2 miliona. Poceli su ljudi da voze preko njih pa su se sklonili i otisli kuci. Samar realnosti vas polako sustize.
Ostalo isto.I kad si se probudio ?