Miroslav Milovanovic
Iskusan
- Poruka
- 6.359
Da li secerane sada rade?A ko je prodao tri secerane za 9 evra ?
Zasto neko nije ponudio 10 evra bila bi vajdica?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li secerane sada rade?A ko je prodao tri secerane za 9 evra ?
Da li secerane sada rade?
Zasto neko nije ponudio 10 evra bila bi vajdica?
Robne rezerve u šećeru u tom trenutku na tržištu su vredele oko 42.000.000 NEMAČKIH MARAKA.Zar stvarno ne znas, kao imale dugove a na zalihi u krugu fabrike secera dovoljno da isplati dugove i jos ostane.
Robne rezerve u šećeru u tom trenutku na tržištu su vredele oko 42.000.000 NEMAČKIH MARAKA.

Evo,jutros gledam sa prozora skolsko dvoriste,deca dosla u skolu,a oni ih vratili.Ne zna se ko pije,a ko placa.Strasno![]()
sigma man;16764119[COLOR="red":]Pije onaj ko ima, a para ima vlada[/COLOR].
u zemlji Srbiji se zna i ko pije i ko placa
Eto, kad znas a ti kazi.
Onaj ko ima pare
Evo,jutros gledam sa prozora skolsko dvoriste,deca dosla u skolu,a oni ih vratili.Ne zna se ko pije,a ko placa.Strasno![]()
A kako da strajkuju svi oni koji su na trzistu rada?Kako da strajkuju oni koji su zavrsili fakultete,pa se sad na jedno radno mesto javi 276 kandidata,a sam konkurs je farsa,jer posao je vec neko dobio!?Kako da strajkuju oni cije firme rasprodase,pa ih novi vlasnici otpustise?Kako da strajkuju privatnici,koji od drzavnih nameta ne mogu da opstanu?
Svi koji su zaposleni u drzavnoj sluzbi,nek su zadovoljni,jer nesto i primaju,ide im radni staz,imaju pravo na bolovanje...
A kako da strajkuju svi oni koji su na trzistu rada?Kako da strajkuju oni koji su zavrsili fakultete,pa se sad na jedno radno mesto javi 276 kandidata,a sam konkurs je farsa,jer posao je vec neko dobio!?Kako da strajkuju oni cije firme rasprodase,pa ih novi vlasnici otpustise?Kako da strajkuju privatnici,koji od drzavnih nameta ne mogu da opstanu?
Svi koji su zaposleni u drzavnoj sluzbi,nek su zadovoljni,jer nesto i primaju,ide im radni staz,imaju pravo na bolovanje...
Ajmo na NESTRANACKE proteste. Mi idemo.
I te koje pominjes, ova vlast zamlacuje debilnim seminarima o pisanju biografije i sl, a posao im se ne nudi.
Svako je kovač svoje sreće...
Ocu!Kakav Toma,svi su isti i njima je samo do fotelje!
Ukiniti stranke!Prvi zahtev naseg protesta!
Dovesti mlade ljude,koji jos nisu pobegli iz zemlje,a imaju znanja iz ekonomije,poljoprivrede,medecine...i svakog postaviti na pravo mesto,za sta se skolovao!A ne psiholozi da vode zemlju,ortopedi da budu ministri....
Idi begaj!Pa meni da je ujka neko od ministara,da vidis kako bih iskovala svoju srecu!

Idi begaj!Pa meni da je ujka neko od ministara,da vidis kako bih iskovala svoju srecu!