gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
Pusti ga, sta se nastavljas sa njim...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pored ogromnog broja djaka, roditelja i kolega zadovoljnih mojim radom, sasvim je irelevantno sto je mnome razocarano jedno virtuelno laprdalo.
Ostale tvoje poklike iz posta sam obrisala jer su oni cisto presipanje iz shupljeg u prazno osobe koja nema uvid ni u svoje stanje svesti a kamoli u oblast prosvete.
Sramota, kako se izrazavate. To ruglo je za pouku drugima kako se ne treba vladati.U tom smislu mozete delovati vaspitno.
Pitam se samo kako se ne dosetiste da strajkujete gladju, ili apstinencijom seksa u kolektivu , nego strajkujete neradom. Kako vam od svih strajkova bas ovaj ispade najdrazi i najprikladniji.

Sto se mene tice, seks u kolektivu mi ne pada na pamet, a strajk gladju nije iskljucena opcija. Chik obelezi vulgarnu rec u mom prethodnom postu ako uspes da je nadjes.
Ej, Gruzanin, ne trudi se. Ni pametniji od tebe nisu uspeli da mi potkache zivce i navuku me na ban pa su morali da kaznjavaju postove bez obrazlozenja i obavestenja. Ti cak ni to ne uspevas da postignes.![]()
Da se dopunim, da li neko zna koliko djaka ima u Evropi u odeljenju i u koliko odeljenja predaje profesor.
Do cekamo odgovor, u nekim skolama je norma 24 casa nedeljno a visak para se deli .
Sta mislite ko sve deli ?
Evo, ovde se i o tome govorilo jos davnih dana:
Ovi prosvetari hoce bas da se srozaju skroz na skroz!

Do cekamo odgovor, u nekim skolama je norma 24 casa nedeljno a visak para se deli .
Sta mislite ko sve deli ?
Evo, ovde se i o tome govorilo jos davnih dana:
sve to sile mraka i haosa, strani plaćenici, klerofašisti i huligani...hoće da razruše jednu slatku zemlju sa jednim slatkim režimom![]()

Je l ' se tako odgovara?
Sedi 1!

O cemu se tu radi?
Ма, ћути, ишла сам у банку да питам да ли ми је Обама нешто уплатио, или Берлускони,или Медведев, или покојни Пиноче! Нико жив, ни мртав! Плаћа ме Министарство просвете, њихов сам (слаби) плаћеник!
А 20 година слушам како сам страни плаћеник. Бар да знам чији, да тражим пеМзију од тог иностранства...![]()
Haha, a gde ces upisati ocenu? Na masne kuhinjske zidove, a?![]()
Не знам да ико дели паре, знам да они који имају часове преко норме немају никакву надокнаду за то.

Pa mozes i direktno od politicara iz ministarstva prosvete traziti novac iz inostranstva koji su maznuli?

Da ponovim, dele svi zaposleni u skoli pa i taj doticni profesor dobije kroz ukupno povecanje vrednosti boda. Tebi ostavljam da preracunas koliko je to u konkretnoj skoli, treba znati ukupan broj zaposlenih njihove ukupne koeficijente i videces koliko tom profesoru koji je odradio posao pripadne od ti njemu oteti para i stavljenih u zajednicku kasu ...
![]()
Ti o skoli ocigledno znas samo iz perspektive ucenika .
Kad profesor ne odrzi cas tada mu se odbije ne samo za taj cas nego i priprema, rad sa roditeljima, ... Sve ono sto ide uz taj cas do 42 casa nedeljno.
Kad to naknadno odradi dobije samo za ta cas bez pripadajucih dodataka.
Kad radi preko norme onda ne dobija za te casove nego standardno samo punu platu a ostatak para svi u skoli preko povecanja vrednosti boda: direktor, sekretarica, racunovodstvo, domar, spremacice, i naravno svi profesori . Ako je u nekoj skoli drugacije bio bih vrlo prijatno iznenadjen kad bi tom profesoru pripalo ne samo to sto je zaradio po ukupnom vrednovanju casa nego po zakonu uvecano za 30% za prekovremeni rad
Е, више није тако, од јесенас се плаћа по запосленом,само до 100% норме, а не по броју часова.. Иначе, јака пара била, убило се!
Ha ha ha! Sta mislis da samo vi nastavnicici delite ocene? I vama se dele ocene lutkice moja.