lezis posle carskog kao najgori invalid?o cemu pricas?pa nije svima isto.ja sam takodje imala carski,posle dva dana niko nije hteo vise da me oblaci u bolnici niti da me pere pa sam vec tada ustajala,doduse pogrbljena ali sam se tusirala i isla do toaleta.posle 5 dana sam kupala bebu i povijala je posle 8 dana kod kuce ostala sama s bebom jer je muz radio po ceo dan.ili ti teze podnosis ili si malko razmazenasanja&darko:Prvi deo tvoje price u vezi trudnoce je identican sa mojim slucajem ali drugi deo me navodi na jedno pitanje: Jesu li tebe sestro slatka, sekli po materici ili nisu?.
Posto pises o tome kao da to nije operacija i kao da posle te operacije ne lezis u krevetu kao najgori invalid bez mogucnosti ni da se osmehnes, jer strahovito boli, a kamoli da se pomeris.Ja mogu slobodno da kazem da sam se posle carskog reza osecala grozno kao da su me operisali zbog neke teze bolesti a blindirane sobe u "Narodnom frontu" su me dovodile do ludila i trcala sam svaki dan do prvog WC gde ima prozor da udahnem malo vazduha.I drugi carski je bio grozan samo sam ga psihicki lakse podnela.
A sto osecas rez skoro svaki dan( ume da seva kad treba da "dobijes",pa na lose vreme,...),tek da te podseti na "fenomenalan porodjaj". Koga ti lazes?
A strah od ponovne trudnoce kao nemas? A sta ako opet bude sec,sec.
Ja imala vec dva. Pomisao na trecu trudnocu me polovi na dva dela i izludjuje.
Sa jedne strane volim decu i zao mi je da zavrsim sa dvoje dece a sa druge i moj zivot mi je mio kao i sudbina ovo dvoje andjelcica koji imaju samo jednu mamu.A to u kakvoj zemlji zivimo necu ni da pricam.

meni na kraju bilo i olaksavajuce sto sam imala carski,nit sam se pocepala nit sam gurala
 dole sam jos uvek nevina
 dole sam jos uvek nevina 
sto ne razmisljas malo tako,pozitivno?
jeste tesko al bas toliko